fbpx

19/11 Εαν τα ονειρα σου δεν σε τρομαζουν, δεν ειναι αρκετα μεγαλα! Διαβασε αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα προκαλεί τον Ήλιο να κάνει τις τελευταίες του διεργασίες στο ζώδιο του Σκορπιού, φωτίζοντας τα εσώτερα συναισθήματα μας, τους φόβους μας και τις βαθύτερες μας επιθυμίες λίγο πριν φανεί το φως στο τέλος του διαδρόμου, περνώντας ο Ήλιος στο επόμενο ζώδιο. Σήμερα η αισιοδοξία είναι αρωγός της ημέρας δημιουργώντας εμπειρίες που θα μας τονώσουν. . .

Κριός        

Η εστίαση σε αυτό που σε ενδιαφέρει είναι σημαντική κυρίως σε ότι έχει οικονομικές απολαβές. Κατανοητό πως με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο είναι δύσκολο να δώσεις την προσοχή σου μόνο σε ένα σημείο ωστόσο είναι απαραίτητη ώστε να εντοπίσεις τις δυνατότητες που υπάρχουν. Η επιτυχία μπορεί να έρθει όταν η προσοχή σου είναι εξ’ ολοκλήρου προς το σημείο που μπορείς να φέρεις το επιθυμητικό αποτέλεσμα. . .

Ταύρος

Η εμπιστοσύνη είναι το σημαντικότερο πράγμα σήμερα και χρειάζεται να βάλεις όλα τα μέσα που διαθέτεις ώστε να την κερδίσεις. Οι συζητήσεις που έχεις σκοπό να κάνεις και τα μηνύματα που θέλεις να περάσεις στους άλλους πρέπει να είναι κομψά και ραφιναρισμένα τουλάχιστον στον τρόπο που θα τα μεταφέρεις. Το περιτύλιγμα είναι σημαντικό όπως το εξώφυλλο ενός βιβλίου. . .

Δίδυμοι

Η ενσυναίσθηση είναι σημαντική σήμερα και χρειάζεται να είσαι ανοιχτός/ή σε ανθρώπους που θα ζητήσουν την βοήθεια σου. Η προθυμία σου να ακούσεις τον άλλον, να του αφιερώσεις χρόνο θα είναι ευεργετικό και για σένα τον ίδιο/την ίδια. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα με κέντρο εσένα αν καταφέρεις να δημιουργήσεις έναν θεραπευτικό χώρο και για τους δυο σας. . .

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να προωθήσεις θέματα τα οποία έχουν μείνει πίσω το τελευταίο διάστημα είτε λόγω άλλων υποχρεώσεων είτε έχουν αναβληθεί λόγω του Ερμή ανάδρομου. Επίσης μπορείς να ασχοληθείς με εργασίες οι οποίες έχουν οικονομικό κίνητρο ή σχετίζονται με άλλους ανθρώπους. Όπως πχ μια εργασία που έχει αντίκτυπο και σε άλλους ανθρώπους εκτός εσένα. . .

Λέων

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου μέχρι το βράδυ δίνει εμπνεύσεις. Η διαίσθηση σου επίσης είναι ισχυρή και ο δρόμος που οδηγεί στα συναισθήματα που νιώθεις είναι περισσότερο προσβάσιμος από κάθε άλλη στιγμή. Σήμερα μπορεί μια ανησυχία ή κάτι που δεν το νιώθεις καλά να είναι η αιτία ώστε να λυθεί ένα πρόβλημα που ήδη υπάρχει ή που δημιουργείται αυτή την στιγμή. . .

Παρθένος

Η αποφασιστικότητα είναι το κλειδί της ημέρα για σένα. Οτιδήποτε και αν σκεφτείς να κάνεις σήμερα, οποιοδήποτε και αν είναι το πρόγραμμα σου χρειάζεται να είσαι αποφασιστικός/ή στις κινήσεις σου και με επιμονή. Εσύ εξουσιάζεις την ημέρα σου ακόμη και αν γραφειοκρατικά θέματα ή άλλοι άνθρωποι μπαίνουν εμπόδιο στον δρόμο σου. Κάνε ότι είναι απαραίτητο με κέντρο εσένα και είναι σίγουρο πως η επιτυχία επιτυγχάνεται με ενήλικες δράσεις. . .

Ζυγός

Η αυτοδυναμία σου στηρίζεται στην ανάγκη που έχεις για ανεξαρτησία παρά για περισσότερες οικονομικές απολαβές ή περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείς με ότι σου αρέσει. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει κατανοητό και θα σε βοηθήσει να σκεφτείς τρόπους προς αυτή την κατεύθυνση. Ακόμη και αν η αυτονομία σου σχετίζεται με τις οικονομικές σου απολαβές, αναλογίσου πόσα άλλα πράγματα μπορείς να κάνεις και να νιώσεις πραγματικά ελεύθερος/η. . .

Σκορπιός

Οτιδήποτε ασχοληθείς σήμερα πρέπει να είναι αληθινό. Μπορείς να κάνεις ότι θελήσεις. Να διαφημίσεις την δουλειά σου, να προωθήσεις τα σχέδια σου εκεί που θα εκτιμηθεί. Χρειάζεται σήμερα μια στρατηγική που ο σκοπός θα είναι να έλξεις την ματιά και το ενδιαφέρον των άλλων. Να τους αφήσεις έκθαμβους με τις ικανότητες σου, το αντικείμενο που δουλεύεις και την αποφασιστικότητά σου. . .

Τοξότης

Ο ενθουσιασμός ανεβαίνει μόνο μέσα από τις ενέργειες σου σήμερα. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να είσαι ενεργός/ή και να ασχοληθείς με κάτι το οποίο έχει μια γερή δόση ιδεαλισμού. Ο συντονισμός σου με τις ευκαιρίες που μπορούν να σου αλλάξουν την ζωή την ίδια στιγμή που μπορείς να κρατάς τα όνειρα σου ζωντανά είναι αυτό που θα σε επαναφορτίσει. . .

Αιγόκερως

Η καθημερινότητά σου ζητά να ανάψεις την σπίθα ώστε να δημιουργηθούν οφέλη στο άμεσο μέλλον. Το πάθος σου αυτή την στιγμή πρέπει να είναι σε ίσες αναλογίες με τις θυσίες που κάνεις. Είναι γεγονός πως θα ήθελες ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα, μια διαφορετική καθημερινή κατάσταση ή καλύτερες συνθήκες. Ωστόσο μπορείς να μετακινήσεις βουνά ακόμη και αν έχεις βάρος στις πλάτες σου. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου και σήμερα και η αποφασιστικότητά σου μπορεί να έλξη ιδιαίτερη θετική στάση και βοήθεια. Παρέμεινε γενναία τοποθετημένος/η σε σχέση με κάτι που σε ενδιαφέρει με επιμονή. Είναι σίγουρο πως ακόμη και αν ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είσαι από τους ανθρώπους που τρομάζουν εύκολα. . .

Ιχθύες

Η σωστή διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις σήμερα για να είσαι ασφαλής είναι η ευθεία γραμμή κατεύθυνσης. Με οτιδήποτε ασχοληθείς χρειάζεται να είσαι αληθινός/ή ανεξάρτητα το ποίον έχεις απέναντι σου και ασχέτως τις προσδοκίες σου. Τα όρια είναι σημαντικά και η αλήθεια μπορεί να πλαισιώσει ακόμη και την πιο δύσκολη κατάσταση. . . 

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: