fbpx

18/9 Ευκαιρια να δειξεις την αξια σου – Κρονος ορθοδρομος! Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Ο Κρόνος μπαίνει σε ορθή φορά βάζοντας τέλος στις αναμονές και τις καθυστερήσεις σε ότι μας επείγει. Τα αποτελέσματα θα φαίνονται σιγά σιγά μέσα στην εβδομάδα καθώς επίσης θα συνειδητοποιούμε πως η ευθύνη για οτιδήποτε έχουμε ή δεν έχουμε στην ζωή μας είναι αποκλειστικά δική μας. Βοηθητικά η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου δημιουργεί ευνοϊκές όψεις με τον Άρη και τον Πλούτωνα ενισχύοντας και βάζοντας γερές βάσεις για οτιδήποτε πρακτικό σχέδιο έχουμε στην ζωή μας. . .

Κριός

Οι δυσκολίες που συνάντησες την προηγούμενη περίοδο και η προσπάθεια που κατέβαλες για να τις ξεπεράσεις, τώρα αποδίδουν τους καρπούς τους. Η γνώση που πήρες θα λειτουργήσει βοηθητικά και στην μετέπειτα πορεία σου καθώς πλησιάζεις στην ολοκλήρωση ενός στόχου. Χρειάζεται να είσαι ευγνώμων για την στάση και θέση σου. Τώρα μπορείς να πάρεις ενθάρρυνση για τις προσπάθειες σου. . .

Ταύρος

Η γνώση η οποία λαμβάνεις μέσα από τις εμπειρίες των τελευταίων μηνών σε βοήθησε να κατανοήσεις πως χρειάζεται πολύ προσπάθεια και ενήλικη στάση για να έχεις πρακτικά αποτελέσματα στην ζωή σου. Τώρα τα εύσημα έρχονται μέσω της αναγνώρισης, ωστόσο δεν πρέπει να επαναπαυθείς. Χρειάζεται να επιδιώξεις να λάβεις περισσότερη γνώση για το πως θα είσαι πρακτικός/ή στην ζωή σου. Η διαφορά με την προηγούμενη περίοδο είναι πως θα παίρνεις μεγαλύτερη χαρά επειδή ο δρόμος αρχίζει να φαίνεται περισσότερο βατός ή εσύ γνωρίζεις πια τις δυνατότητες σου. . .

Δίδυμοι

Η προηγούμενη περίοδος μέσα από δυσκολίες, προκλήσεις και μια αίσθηση ασάφειας σε έσπρωχνε να κάνεις την προσωπική σου μεταμόρφωση και να εξελιχθείς όσο αφορά ένα οικονομικό θέμα. Οι προσπάθειες σου τώρα μπορούν να αναγνωριστούν, φέρνοντας στην ζωή σου δομικά στοιχεία που θα την βελτιώσουν. Έχεις χτίσει ένα εσωτερικό οικοδόμημα πολύ μεγαλύτερο από ότι νομίζεις. Και αυτό θα είναι το εισιτήριο σου για ένα καλύτερο αύριο με μεγαλύτερη ασφάλεια. . .

Καρκίνος

Το προηγούμενο διάστημα σχέσεις, συνεργασίες και φίλοι μπήκαν στο μικροσκόπιο. Αυτό που σου ζητήθηκε ήταν να μπορέσεις να δημιουργήσεις μια σύνδεση μαζί τους τέτοια ώστε να υπάρχει υγιής αλληλοσύνδεση. Τα όρια και το πλαίσιο ήταν αναγκαία και είναι κατανοητό πόσο δύσκολο και επίπονο ήταν για σένα. Από δω και πέρα μπορείς να ασχοληθείς με εσένα και τις προτεραιότητες σου συνεχίζοντας να δείχνεις σε όλους τους άλλους τα όρια που έχεις θέσει για την προσωπική σου ευημερία και ηρεμία. . .

Λέων

Σε οτιδήποτε έχεις δώσει ενέργεια και ενήλικη δράση, τώρα μπορείς να δεις τους καρπούς του. Νιώθεις πως μπορείς τώρα να ξεκουραστείς και να πάρεις μια ανάσα αλλά το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για σένα. Η πραγματικότητα είναι πως αυτή την στιγμή θα τεντωθείς ακόμη περισσότερο γιατί θα δεις πως είσαι έτοιμος/η να αφήσεις ένα μεγάλο έργο πίσω σου. Οπότε σήκωσε τα μανίκια σου, άλλαξε ταχύτητα και άφησε το στίγμα σου εκεί που μπορείς να δείξεις τα ταλέντα σου. . .

Παρθένος

Αυτό που συνειδητοποίησες το τελευταίο καιρό είναι πως όποτε ακολουθείς κάτι με πάθος βρίσκεις τον σκοπό και το σθένος να το ολοκληρώσεις. Σε όλα τα δημιουργικά εγχειρήματα εκτός την στρατηγική και την οργάνωση χρειάζεται το στοιχείο της έξαψης για να λειτουργήσει. Μόνο τότε η ικανοποίηση που παίρνεις δίνει το έναυσμα για να δεσμευτείς σε ένα καινούργιο εγχείρημα και να τολμήσεις για το διαφορετικό. . . .

Ζυγός

Ο Κρόνος τους τελευταίους μήνες σε έβαλε σε μια διαδικασία να ξεκαθαρίσεις θέματα τα οποία σχετίζονται με την ιδιωτική σου ζωή, το σπίτι, την οικογένεια σου και τις σχέσεις που έχεις δημιουργήσει με αυτούς τους τομείς. Δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία ωστόσο στο σήμερα θα δεις πως αυτή η εκκαθάριση και η τοποθέτηση ορίων σε βοήθησε να δεις τις προτεραιότητες σου και να λύσεις συναισθηματικά ζητήματα. Τώρα μπορείς να ζήσεις περισσότερο άνετα σε αυτούς τους τομείς, κρατώντας πάντα την θέση σου και ξεκαθαρίζοντας στους άλλους, όταν αυτό είναι απαραίτητο, πια είναι αυτή. . .

Σκορπιός

Θέματα αυτό-βελτίωσης σε επικοινωνιακά ζητήματα ήταν το στοίχημα του Κρόνου κατά την ανάδρομη του πορεία για σένα τους προηγούμενους μήνες. Οποιαδήποτε πειθαρχημένη στάση σε βοήθησε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις πληροφορίες που έλαβες και σε βοήθησε να μπορείς να τις αξιολογείς ανάλογα την βαρύτητα τους. Τώρα με την ορθόδρομη του κίνηση μπορείς να λάβεις τα δώρα των προσπαθειών σου και να προχωρήσεις σε αυτή την οδό για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση σε θέματα πληροφοριών. . .

Τοξότης

Ότι αφήνεις σε αφήνει, ήταν το μάθημα του Κρόνου τους προηγούμενους μήνες κατά την ανάδρομη του πορεία. Ο σκοπός ήταν να μπορέσεις να φτιάξεις καλύτερες και περισσότερο σταθερές δομές όσο αφορά τις κτήσεις, τα οικονομικά και γενικότερα τις αξίες που έχεις στην ζωή σου. Τώρα με την ορθή του φορά σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις στον δρόμο που χάραξες με μεγαλύτερη ευκολία ωστόσο χρειάζεται να συνεχίσεις να βάζεις όρια στις υπερβολικές σου παρορμήσεις διαφορετικά αφήνεις τον εαυτό σου ευάλωτο. . .

Αιγόκερως

Νιώθει έντονα πως μαζί την ορθή πορεία του Κρόνου ξεκινά για σένα μια νέα δημιουργική περίοδος όπου μπορείς να εστιάσεις και να προχωρήσεις δημιουργικά προς μια κατεύθυνση. Είναι αλήθεια, τώρα μπορείς να επανατοποθετηθείς μετά από τους τελευταίους μήνες που αμφιταλαντεύτηκες σε διάφορους τομείς, κυρίως όμως σε πολύ προσωπικά σου θέματα. Το μόνο θέμα είναι η βιασύνη σου. Τα βήματα που πρέπει να γίνουν είναι πολύ συγκεκριμένα και το κάθε ένα θέλει τον χρόνο του. Δεν μπορείς να πάρεις πίσω τον χαμένο χρόνο αλλά μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο αυτόν που έχεις μπροστά σου. . .

Υδροχόος

Οι προκλήσεις των τελευταίων μηνών ήταν πολλές. Ο Κρόνος κατά την διάρκεια της ανάδρομης του πορείας σου έφερε τα πάνω κάτω και η επιρροή σε ψυχικό επίπεδο δεν ήταν εύκολη. Οι απογοητεύσεις και οι αποτυχίες ωστόσο σε έβαλαν σε μια διαδικασία να μπορέσεις να φτιάξεις ένα καλό υπόβαθρο ώστε τώρα να μπορέσεις να οικοδομήσεις μια στέρεα κατάσταση. Η επιμονή είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σου και θα σε βοηθήσει τώρα με την ορθή του φορά να προχωρήσεις μπροστά με σθένος και δύναμη. . .

Ιχθύες

Ο Κρόνος τους προηγούμενους μήνες σε έφερε σε επαφή με τις οργανωτικές σου ικανότητες και σου δίδαξε πως μέσα από σκληρή δουλειά και εργασία μπορείς να πάρεις τον έπαινο. Τώρα με την ορθόδρομη του κίνηση είναι η στιγμή που θα δεις τον θαυμασμό στα μάτια των άλλων και θα αποζημιωθείς για όλες τις δυσκολίες που πέρασες. Ωστόσο το δίδαγμα είναι για μια ζωή, γιαυτό θα πρέπει να γνωρίζεις πως για να συνεχίσεις να έχεις τον θαυμασμό και να νιώθεις την υπεροχή, θα πρέπει να συνεχίσεις να είσαι δημιουργικός και πολύτιμος. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: