fbpx

18/11 Κανε την διαφορα σημερα! Σεληνη/Αφροδιτη/Διας σε ευνοικη θεση. . .

Share:

 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σήμερα μας σπρώχνει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση έχει στόχο την αυτό-έκφραση. Η αισιοδοξία ανεβαίνει καθώς η Αφροδίτη πλησιάζει τον Δία αλλά χρειάζεται να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα των πραγμάτων μιας και ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος. Γεγονότα αυτή την στιγμή επανεξετάζονται και μπορεί να αλλάξουν κατεύθυνση. . .

Κριός

Η παρόρμηση σου είναι έντονη σήμερα και θέλεις να είσαι στην πρώτη γραμμή των γεγονότων. Η τόλμη σου και η συγκίνηση μπορούν να σε πάνε ένα βήμα μπροστά ωστόσο χρειάζεται να έχεις την εστίαση στον στόχο σου. Ακόμη και αν για κάποιον λόγο χαθεί στην διαδρομή, αυτό θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιοριστείς. . .

Ταύρος

Η παραγωγικότητά σου μπορεί να σου αποδώσει καρπούς. Σήμερα έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με κάτι το οποίο θα σε πάει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο και την επιτυχία. Η επίτευξη έρχεται μέσα από τα έργα σου, μέσω σκληρής δουλειάς αλλά το κυριότερο είναι η καλή συγκέντρωση που μπορείς να έχεις σήμερα. . .

Δίδυμοι

Η επικοινωνία σήμερα είναι ευεργετική. Υποδείξεις και παρατηρήσεις από ανθρώπους που εκτιμάς όπως επίσης σχόλια από συναδέλφους και ανθρώπους του κοντινού σου περιβάλλοντος σου δίνουν πλούσιες και ζωντανές ιδέες. Τώρα μπορείς να προβείς σε απαραίτητες τροποποιήσεις όσο αφορά ένα σημαντικό σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. . .

Καρκίνος

Η αποκατάσταση ενός θέματος που σε απασχολεί θα μπορούσε να έρχεται μέσω μιας αλλαγής στον οικονομικό του μέρους. Θα μπορούσες να κάνεις μια τροποποίηση ή να επαναχρησιμοποιήσεις πόρους που ήδη χρησιμοποιούνται για αυτό το εγχείρημα. Η μέρα είναι κατάλληλη για επανεξέταση σε σχέση με την ποιότητα και την τιμή με κέντρο τα δικά σου κριτήρια. . .

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα και η επαφή της Αφροδίτης με τον Δία στο ίδιο ζώδιο, στον Τοξοτη, σου δίνει την ευκαιρία να δεις την πορεία που βρίσκεσαι σε σχέση με αυτό που ζητά η Ψυχή σου. Η αμφιθυμία θα είναι παρούσα ωστόσο η ανάγκη σου να κάνεις πράγματα που θα σε θυμούνται οι άλλοι για αυτά είναι έντονη  και σου ανοίγει τους ορίζοντες στο εδώ και τώρα. . .

Παρθένος

Το σπίτι και η οικογένεια είναι ένας τομέας που παίρνει πολύ χρόνο και σκέψη από την ημέρα σου. Η έννοια σου για την ευημερία τους και η επιθυμία σου να καλύψεις τις ανάγκες τους είναι ζωντανή. Η οργάνωση και το θέμα των προτεραιοτήτων είναι σημαντικό εργαλείο ωστόσο γνωρίζεις πολύ καλά πως οι ηρωικές προσπάθειες έχουν και ένα κόστος για σένα τον ίδιο/την ίδια. Πρόσεξε την υγεία σου, ψυχική και σωματική. . .

Ζυγός

Για ότι κάνεις αυτή την περίοδο πρέπει να πάρεις μετάλλιο. Η υπομονή και η εμπιστοσύνη που εκπέμπεις παρόλο τις αμφισβητήσεις, τις αλλαγές και τις προκλήσεις που βρίσκεις στον δρόμο σου είναι μεγάλη. Όταν οι προθέσεις σου είναι καλές είναι δυνατό να κάνεις τα πάντα, ακόμη και αν υπάρξουν εμπόδια λόγω του Ερμή ανάδρομου. . .

Σκορπιός

Ένα εγχείρημα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη μπορεί να αρχίζει να παίρνει τέτοια μορφή ώστε να σε ικανοποιήσει. Ή θα μπορούσε μια ιδέα να αρχίζει να ολοκληρώνεται ακόμη και αν βρίσκεται σε νοητικό επίπεδο. Όποιο και αν είναι το προσωπικό σου σενάριο είναι μια καλή μέρα να κινηθείς σε αυτή την κατεύθυνση κάνοντας ένα βήμα πιο πέρα. Η πίστη σε αυτό το εγχείρημα είναι σημαντική και απαραίτητη. . .

Τοξότης

Η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο σου για τις επόμενες μέρες είναι βοηθητική σε ότι και αν κάνεις. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός μαζί με την Σελήνη στον Λέοντα σήμερα σου προσθέτουν χάρη, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, συστατικά που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις εσύ όπως επιθυμείς. Η πίστη σε αυτό που κάνεις είναι το κυριότερο και ο δρόμος είναι ανοιχτός αν το επιθυμήσεις πολύ. . .

Αιγόκερως

Εάν η δύναμη της θέλησης για κάτι που σκέφτεσαι είναι δυνατή δεν υπάρχει περίπτωση να μην δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να γίνει ο απαραίτητος μετασχηματισμός προς αυτή την κατεύθυνση. Οι προσπάθειες σου για αναγνώριση είναι σεβαστές και σήμερα μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα ακόμη. Το όλο θέμα είναι η πίστη στον εαυτό σου, τα υπόλοιπα ακολουθούν. . .

Υδροχόος

Ομάδες, συνεργασίες, κοινωνικές συναναστροφές σήμερα ευνοούνται. Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος, τα καλά έργα και η καλή θέληση ανταμείβονται και ενισχύεται η ενέργεια της ομάδας. Αν έχεις κατά νου το ενήλικο όφελος του συνόλου και όχι μόνο το δικό σου, όλα σήμερα μπορούν να συμβούν. . .

Ιχθύες

Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα σήμερα καθώς το πλανητικό σκηνικό σε γεμίζει θετική ενέργεια. Η αισιοδοξία είναι ένα από τα όπλα σου σήμερα και χρειάζεται να πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα για να φέρεις την προσωπική νίκη σε αυτό που ζητάς. Παρατήρησε και μελέτησε όλες τις μεθόδους που ανοίγονται μπροστά σου αυτή την στιγμή. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: