fbpx

17/8 Παρε εσυ τον ελεγχο διαφορετικα αφηνεις να τον παρουν οι αλλοι. . . Δες αναλυτικα τα ζωδια

Share:

 

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων μας παροτρύνει να δούμε την ονειρική πλευρά της ζωής δίνοντας την ευκαιρία να φύγουμε για λίγο από την καθημερινή μας ρουτίνα μέσω του ονείρου και της άυλης πραγματικότητας. Η σχέση του Δία με τον Ποσειδώνα, κυβερνήτες των Ιχθύων, βοηθά σε αυτή την διεργασία βάζοντας μας σε μια διαδικασία η οποία είναι πολύ ευεργετική για οποιαδήποτε καλλιτεχνική δραστηριότητα. Η τάση είναι να αποφεύγουμε με ποικίλους τρόπους οτιδήποτε χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση και λύση στο εδώ και τώρα. Σε αυτή την περίπτωση η σχέση του Άρη με τον Κρόνο μας “σπρώχνει” να το κάνουμε θέλουμε δεν θέλουμε, ερχόμενοι αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και οτιδήποτε εμπεριέχεται μέσα σε αυτήν, σε προσωπικό επίπεδο. . .

Κριός

Υπάρχει μια ασάφεια αυτή την στιγμή στην πραγματικότητα της ζωής σου και η ανάγκη σου να έρθεις αντιμέτωπη με αυτή είναι έντονη σήμερα. Που νιώθεις πως ο άλλος σε έχει εξαπατήσει, σε έχει προδώσει ή έχει αλλάξει η συμπεριφορά του ανεξήγητα προς εσένα; Εσύ γνωρίζεις το προσωπικό σου σενάριο και που χρειάζεται να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή. Ωστόσο είναι σίγουρο πως σήμερα μπορείς να το επεξεργαστείς σε βάθος και να βρεις την λύση. . .

Ταύρος

Κάτι ενεργοποιείται σε κοινωνικό επίπεδο. Φίλοι οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σου, άνθρωποι που συνεργάζεσαι και ανακαλύπτεις πως εργάζονται ενάντια στο κοινό σας συμφέρον, όνειρα και ελπίδες οι οποίες βλέπεις που δεν οδηγούν πουθενά. Σήμερα άκου προσεκτικά τον άλλον και προσπάθησε να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του. Θα μπορούσες να κάνεις μια πολύ βαθιά ανακάλυψη με κέντρο τους άλλους αλλά και με κέντρο εσένα και τι κρύβεται πίσω από τις δικές σου σκέψεις. . .

Δίδυμοι

Η εργασία, η καριέρα, η επαγγελματική καταξίωση είναι όλα μέσα στο σενάριο της ζωής και καθημερινά βρίσκεσαι αντιμέτωπος/η με αυτά είτε μέσω προκλήσεων είτε μέσω ευχάριστων γεγονότων που κινητοποιούν την χαρά και την ευδαιμονία. Σήμερα μέσα από γεγονότα, σου δίνεται η ευκαιρία να δεις από μια άλλη οπτική γωνία αυτόν τον τομέα στην ζωή σου. Να αφουγκραστείς αν η μέχρι τώρα πορεία σου εξυπηρετεί τις επιθυμίες σου, τον σκοπό της ζωής σου. Αν χρειάζεται να κάνεις αλλαγές ή αν βρίσκεται μπροστά σε αλλαγές, ποία κατεύθυνση να ακολουθήσεις για να πάρεις ικανοποίηση. . .

Καρκίνος

Οι επιθυμίες, τα όνειρα, οι εσωτερικές σου αναζητήσεις χρειάζονται ταυτόχρονα την απαραίτητη γείωση για να μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να οραματιστείς, να δεις καθαρά που χρειάζεται να εστιάσεις ώστε να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ποίες είναι οι θυσίες που πρέπει να γίνουν, ποίες αλλαγές είναι απαραίτητες ώστε να φέρεις την Αλήθεια στην ζωή σου. Το σίγουρο είναι πως τώρα είσαι έτοιμος/η να δεις μια ακόμη πλευρά της ζωής, περισσότερο φωτεινή και αληθινή από ότι είναι η πραγματικότητα που ζεις. . .

Λέων

Σήμερα νιώθεις πως υπάρχει μια σύνδεση σε όλα, είτε είναι πράγματα είτε είναι συμπεριφορές ανθρώπων. Αυτή η σύνδεση και αλληλεπίδραση θα μπορούσες να την βιώνεις απειλητικά κάποιες φορές. Ένα είδος εισβολής στον προσωπικό σου χώρο, την ιδιωτική σου ζωή ακόμη και σε βαθύτερο επίπεδο, όπως εισχωρήσει στα βαθύτερα σου κύτταρα μέσω συναισθηματικού χειρισμού. Είναι αλήθεια πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ικανοί να το κάνουμε αυτό. Σήμερα είναι μια ημέρα που μπορείς να δεις με τα μάτια της Ψυχής αυτή την διεργασία που κάνουν οι άλλοι αλλά και εσύ. . .

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη να φέρεις στο φως της αλήθειας και να επεξεργαστείς οτιδήποτε έχεις ερωτηματικά. Οι αμφιβολίες σου τώρα χρειάζεται να ειπωθούν και να πάρεις απαντήσεις για αυτά που σε απασχολούν. Είτε πρόκειται για ένα θέμα με τον σύντροφο σου, είτε αφορά φίλους και συνεργάτες είναι λογικό να υπάρχουν στιγμές όπως τώρα που θέλεις να βάλεις όλα τα χαρτιά στο τραπέζι και να ειπωθούν τα πράγματα ως πραγματικά έχουν. Δώσε χώρο και χρόνο σε αυτή την διαδικασία. Μερικές φορές μπορεί να είναι περισσότερο επώδυνη αλλά και λυτρωτική από ότι φαντάζεσαι. . .

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να δώσεις το παράδειγμα σε εκείνους που χρειάζεται να αλλάξουν οπτική στην ζωή τους. Η ενσυναίσθηση, η φιλική και φροντιστική σου συμπεριφορά αντανακλά όχι μόνο τις ευαισθησίες σου αλλά δίνει το παράδειγμα που χρειάζεται να ακολουθήσουν πολλοί άνθρωποι γύρω σου. Ακόμη και αν υπάρχουν ψυχικές φορτίσεις οι οποίες είναι κινητοποιημένες, σήμερα μπορείς να πάρεις χαρά από την προσφορά σου για έναν ανώτερο σκοπό. Ακόμη και μόνο μέσα από όμορφες, θετικές σκέψεις. . .

Σκορπιός

Κάτι κρύβεται πίσω από την φαινομενικά “ευχάριστη” μέρα και χρειάζεται να είσαι σε εγρήγορση. Όλα γύρω μπορεί να δείχνουν πως μπορούν να σου προσφέρουν αληθινή διασκέδαση και η διάθεση σου να είναι αρκετά καλή αλλά κάποιο εξωτερικό γεγονός ή εσωτερική αναστάτωση ενδέχεται να φανερώσει την αληθινή τάση της ημέρας με κέντρο εσένα. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά εκτός το να είσαι σε αυτό-παρατήρηση για τα δρώμενα που εκτυλίσσονται γύρω σου και την συμμετοχή που πρέπει ή δεν πρέπει να έχεις σε αυτά. Έχε επαφή με την εξωτερική κατάσταση αλλά εσύ κοίτα προς τα μέσα και αποφάσισε την δράση ή την ενεργητική στασιμότητα που πρέπει να έχεις. . .

Τοξότης

Το συναισθηματικό σου σενάριο υπάρχει όσο και αν θα ήθελες διακαώς να απελευθερωθείς από αυτό. Οι ψυχικές φορτίσεις είναι παρούσες και είναι στο χέρι σου αν θα τις αφήσεις να εκφράζονται χωρίς όρια και υπευθυνότητα. Οι προκλήσεις, τα λάθη είναι ανθρώπινα και χρειάζεται πίστη σε έναν ανώτερο σκοπό για να βρεις το θάρρος να παραδεχθείς την δική σου συμμετοχή σε κάτι που διαδραματίζεται αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Όσο και να σε φορτίζει, μόνο μέσω της Αλήθειας μπορείς να διορθώσεις τις καταστάσεις είτε πρόκειται για εξωτερικά γεγονότα είτε μέσα σου. Μπες σε αυτή την διεργασία και ρίξε φως εκεί που η Πίστη θα μεγαλώσει περισσότερο από τον φόβο σου. . .

Αιγόκερως

Η δύναμη ή η αδυναμία σου φαίνεται μέσα από την επικοινωνία σου σήμερα. Η θετική στάση απέναντι σε οτιδήποτε λειτουργεί ως πρόκληση αντανακλά την εσωτερική σου ισορροπία. Αν ενδώσεις στα καπρίτσια και τον χειρισμό του άλλου σημαίνει πως χρειάζεται να κάνεις δουλειά με τους προσωπικούς σου φόβους. Να εξετάσεις αν είναι αντικειμενικά υπαρκτοί ή είναι τελείως υποκειμενικοί. Σήμερα δέχεσαι από τους άλλους μόνο αυτό που κουμπώνει στις δικές σου προσδοκίες και στηρίζει τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σου. Οτιδήποτε άλλο ανήκει στην σφαίρα των ψευδαισθήσεων και της προσπάθειας του άλλου να σε παραπλανήσει προς όφελος του. . .

Υδροχόος

Σήμερα εστιάζεις μόνο σε ότι έχει ρεαλιστικό υπόβαθρο. Οι αλλοίωση των μηνυμάτων που λαμβάνεις από άλλους ή των σκέψεων και των αμφιβολιών που γεννιούνται είναι στα χαρακτηριστικά της ημέρας και χρειάζεται από εσένα με ώριμη, ενήλικη στάση να αξιολογήσεις τα δεδομένα. Η αξία που έχεις εσύ ή η αξία των κατοχών σου, σήμερα μπορεί να σε προβληματίσει, οπότε χρειάζεται ηρεμία και σύνεση για ότι αποφάσεις θα πάρεις αν χρειαστεί να προβείς σε αυτή την ενέργεια. Σε πρώτη φάση στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και αύριο ξανά βλέπεις το όλο θέμα με καθαρότερο μυαλό. . .

Ιχθύες

Αυτό που αξίζει μένει, είτε είναι άνθρωποι, είτε είναι καταστάσεις στην ζωή σου. Είναι γεγονός πως δεν πρέπει να ανησυχείς για τα πάντα σήμερα. Μπορεί τα φώτα της ομίχλης να μην είναι τόσο βοηθητικά ή οι εξωτερικές και εσωτερικές διεργασίες να σε βγάζουν από τον δρόμο που ήδη βρίσκεσαι αλλά δεν σημαίνει πως χάνεις τον σκοπό ή τον στόχο σου. Αυτή η διαδικασία είναι χρήσιμη για να ξεχωρίσεις ανθρώπους και καταστάσεις. Μια διεργασία πολύ χρήσιμη, κατά καιρούς, ώστε να αναπροσαρμόζεσαι και εσύ ο ίδιος/η ίδια με την πραγματικότητα γύρω και μέσα σου. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: