fbpx

17/10 Η χαρα σημερα ερχεται απο διαφορετικη κατευθυνση – Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι το βράδυ δημιουργεί ευνοϊκές όψεις με τον Ήλιο και τον Χείρωνα. Όσο και αν αρχικά κάτι φαίνεται δύσκολο ή ακατόρθωτο, υπάρχει η εύνοια να βρούμε την λύση αρκεί να δούμε με τα μάτια της καρδιάς και να ακούσουμε τα αληθινά συναισθήματα που φωνάζουν από τα βάθη της Ψυχής μας. . .

Κριός        

Μια κατάσταση στην ιδιωτική σου ζωή ή το σπίτι σου που σε απασχολεί, σήμερα μπορείς να βρεις την λύση. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που σου δημιουργεί αγωνία και να το δεις από μια άλλη ματιά, να εμβαθύνεις και να σκεφτείς δημιουργικούς τρόπους για την επίλυση του. Έλα σε επαφή με αυτό που σε φοβίζει, θα δεις πως δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο φαινόταν εξαρχής. . .

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να περάσεις τα μηνύματα σου βρίσκοντας ανταπόκριση. Η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις είναι απλή και αληθινή. Να αφουγκραστείς την στιγμή, τα συναισθήματα που νιώθεις και να εκφράσεις την αγάπη σου, την συμπάθεια, την καλή σου πρόθεση. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην διαδρομή σου αν έχεις αυτά τα εφόδια μαζί σου. . .

Δίδυμοι

Σήμερα η συναισθηματική ασφάλεια έρχεται μέσα από την αγκαλιά και την κατανόηση. Είναι κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και ότι έχει αξία για σένα. Οποιαδήποτε δέσμευση έχεις αυτή την στιγμή στην ζωή σου καλείσαι να την εξελίξεις ανεξάρτητα προς ποία κατεύθυνση θα το κάνεις. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει. . .

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να εστιάσεις σε μια επιθυμία σου. Έχεις την απαραίτητη δυναμική και μπορείς να γίνεις κατανοητός/ή. Σου δίνεται η ευκαιρία να συναισθανθείς, να συμπονέσεις και να βοηθήσεις όσους το έχουν ανάγκη. Η προσφορά σου είναι πολύτιμη και η αυτό-έκφραση σου σήμερα με αυτόν τον τρόπο εκδήλωσης είναι το πολυτιμότερο αγαθό. . .

Λέων

Μπορεί να αισθανθείς πως τα όρια σήμερα μεταξύ συναισθημάτων και εξωτερικού κόσμου είναι αόρατα και είναι αλήθεια. Μόνο η ανιδιοτελή προσφορά μπορεί να σε γεμίσει χαρά και να νιώσεις δημιουργικός/ή. Με αυτόν τον τρόπο όσο και αν σου φανεί περίεργο μπορείς να επιταχύνεις ξανά στην ζωή σου, να ονειρευτείς, να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου. . .

Παρθένος

Η κοινωνική σου ζωή και οι ομάδες ανθρώπων σήμερα μπορούν να λειτουργήσουν περισσότερο ευνοϊκά στην ψυχοσύνθεση σου από ότι φαντάζεσαι. Κοινωνικές γνωριμίες, οργανώσεις, δραστηριότητες που μπορούν να κινητοποιήσουν το έμφυτο ταλέντο σου,της προσφοράς, σήμερα είναι αποδεκτό και πολύ ευεργετικό με κέντρο όχι μόνο τους άλλους αλλά και με κέντρο εσένα. . .

Ζυγός

Σήμερα χρειάζεται να ανασκουμπωθείς και να βάλεις τα δυνατά σου σε ένα επαγγελματικό θέμα. Τα βήματα προς την οδό της επιτυχίας γίνονται μέσα από σκληρή δουλειά αλλά το σημαντικότερο σήμερα είναι το ψυχικό σθένος που έχεις. Η εξέλιξη σου δεν αφορά μόνο το κοινωνικό σου προφίλ αλλά την κατεύθυνση ζωής σε ένα άλλο επίπεδο και την χαρά που παίρνεις μέσα από τα επιτεύγματα σου. Η ψυχική σου υγεία έχει τον πρώτο λόγο και σήμερα καλείσαι να εστιάσεις εκεί. . .

Σκορπιός

Θέλεις πολύ να κατανοήσεις όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου αυτή την στιγμή. Αλλά η πανοραμική εικόνα γίνεται κατανοητή όταν βάζεις το χέρι στην καρδιά και κοιτάς τον κόσμο μέσα από αυτήν. Όταν φιλτράρεις το κάθε τι που κινητοποιείται μέσα από τα συναισθήματα σου τότε μπορείς να προχωρήσεις την διαδρομή προς την εσωτερική πληρότητα. Όταν προσθέτεις την φιλοσοφική υπόσταση σε έναν στόχο, τότε μόνο μπορεί πραγματικά να σε γοητεύσει. Και αυτό είναι που πραγματικά ζητάς. . .

Τοξότης

Η ανάγκη σου να κατανοήσεις τις υπόγειες συναισθηματικές καταστάσεις και να εξερευνήσεις περαιτέρω αυτά που νιώθεις είναι έντονη. Σήμερα έχεις την εύνοια να έρθεις σε επαφή με φόβους και οτιδήποτε σε πονάει με σκοπό να συμφιλιωθείς μαζί του. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ζήσεις περισσότερο υγιείς σχέσεις και να συνδεθείς μαζί τους παίρνοντας χαρά. . .

Αιγόκερως

Οι προσωπικές σου συνεργασίες σήμερα μπορούν να σε θρέψουν και να σου δώσουν την συναισθηματική τροφή που ζητάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις με κέντρο εσένα είναι να είσαι ανοιχτός/ή, με κατανόηση και να αφήσεις την καλή σου πλευρά να ξεδιπλωθεί, δείχνοντας συμπόνια εκεί που χρειάζεται. . .

Υδροχόος

Η καθημερινή ρουτίνα και εργασία φαίνεται να είναι ανακουφιστική για σένα. Σήμερα μπορείς να δώσεις και να λάβεις συναισθηματική τροφή γεμίζοντας όμορφα τον χρόνο σου και τις συνήθειες σου. Συνδέσου με την έμφυτη ικανότητα σου να συμπάσχεις και να συναισθάνεσαι εκείνον που έχει ανάγκη και άφησε τους προσωπικούς στόχους για σήμερα λίγο στην άκρη. . .

Ιχθύες

Σήμερα καλό θα ήταν να φροντίσεις τον εαυτό σου, να ξεκουραστείς και να ανατροφοδοτηθείς με κάποιον τρόπο. Φρόντισε να φορτίσεις τον ψυχικό σου κόσμο με όμορφα συναισθήματα και ασχολήσου με οτιδήποτε μπορεί να γίνει πηγή άνεσης για σένα. Η μέρα μπορεί να σε πάει αρκετά βαθιά αλλά έχει μια γλυκιά απόχρωση που δεν θα σε κουράσει. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: