fbpx

16/8 Η αχαλινωτη φαντασια σαμποταρει ή εξυπηρετει την γηινη πραγματικοτητα σου; Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Περνώντας η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις για να βρεθείς κοντά σε ένα όνειρο γίνεται προσβάσιμη. Νιώθεις ένα μαγικό διογκωμένο άγγιγμα που αναδύεται μέσα από τα συναισθηματικά επίπεδα της Ψυχής σου και σε έλκει να βυθιστείς μέχρι εκεί που θα έρθεις σε επαφή με αυτό που σε γαληνεύει. Για τον κάθε έναν είναι διαφορετικό το πώς θα εκδηλωθεί αυτή η δυναμική στην πράξη της ζωής του, ωστόσο το σενάριο είναι το ίδιο. Να αποδράσεις σε ονειρικούς κόσμους, εκεί που η έμπνευση μπορεί να δώσει σχήμα σε μια επιθυμία σου και μέσα από αυτή την βουτιά στο Ασυνείδητο να μπορέσεις να αναγνωρίσεις τί είναι πραγματικά αυθεντικό. Τί είναι αυτό που θα το κρατήσεις μαζί σου στον νέο κύκλο που ξεκινά και τί υποχρεούσαι να αφήσεις πίσω, όσο ψυχοφθόρο και αν είναι και όση σύγχυση και να σου προκαλεί αυτή η διαδικασία. Η σχέση του Ερμή με τον Ουρανό σε αποτρέπει από το να κάνεις λάθος επιλογές αλλά είναι μια μέρα που θα μπορούσε να είναι εκρηκτική επίσης, αν δεν ελέγξεις την ψυχική σου φόρτιση και ανυπομονησία σου. . .

Κριός

Η υπομονή και η επιμονή είναι μεγάλο πλεονέκτημα σήμερα με κέντρο εσένα και χρειάζεται να είσαι σε αυτό-παρατήρηση για όλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω σου αλλά και μέσα σου. Εμπιστεύσου την ροή, άκου αυτό που υπάρχει μέσα στην Ψυχή σου και πάρε στα χέρια σου μόνο αυτά που είσαι σίγουρος/η πως σήμερα μπορείς να κάνεις. Η δράση για σένα είναι όλη σου η ζωή αλλά για να υπάρξει αποτέλεσμα, σήμερα χρειάζεται να κάνεις μια βουτιά προς τα μέσα. . .

Ταύρος

Οι φίλοι και η κοινωνική σου ζωή είναι το κύριο συστατικό της ημέρας. Κάτι γίνεται σε αυτό τον τομέα και σήμερα είναι μια κατάλληλη ημέρα να δεις και να ξεχωρίσεις τα χλωρά από τα ξερά. Με οδηγό την διαίσθηση σου μπορείς να εξετάσεις την όποια αλληλεπίδραση έχεις σήμερα. Να καταλάβεις ποίους ανθρώπους έχεις με το μέρος σου και ποίους καλό θα ήταν να απομακρύνεις από κοντά σου. Στην καλύτερη περίπτωση να τους βγάλεις τουλάχιστον από τα σχέδια σου. Σήμερα ένας άνθρωπος ενδέχεται να χρειαστεί την βοήθεια σου, καλό θα ήταν να του την προσφέρεις. . .

Δίδυμοι

Σήμερα χρειάζεται να είσαι πάνω από τις καταστάσεις και να δείξεις ανωτερότητα σε οτιδήποτε διαδραματιστεί γύρω σου. Μην σταθείς σε προκλήσεις που έρχονται από τα ανεκπλήρωτα όνειρα άλλων και μην δώσεις σημασία σε αυτόν που επιμένει να εκμαιεύσει πράγματα που δεν θέλεις να μοιραστείς. Κάνε το πρόγραμμα σου, δες τις δικές σου ανάγκες και σκέψου τι θέλεις να κάνεις αύριο. . .

Καρκίνος

Οι σκέψεις πολλές στο μυαλό σου και θέλεις να βρεις την λύση γρήγορα και άμεσα. Είτε οι εκκρεμότητες αφορούν εσένα, είτε αγαπημένους δικούς σου ανθρώπους νιώθεις πως χρειάζονται γρήγορα επίλυση. Σήμερα δεν είναι πολύ βοηθητική η μέρα για αυτή την διεργασία. Ίσως με κάποιον τρόπο δεις ή μάθεις πως κάτι δεν προχωράει όπως θα ήθελες. Πάρε τον χρόνο σου και ίσως χρειαστεί να το επανεξετάσεις, είτε να το δεις ξανά από την αρχή για διορθώσεις, είτε να αλλάξεις πλεύση με κάποιον τρόπο. . .

Λέων

Σήμερα μνήμες που βρίσκονται βαθιά μέσα στην Ψυχή σου αναδύονται στην επιφάνεια και ψάχνεις τρόπους να τους δώσεις το σχήμα και τα χαρακτηριστικά που έχουν στο σήμερα. Η Σελήνη στους Ιχθύες σε ταξιδεύει σε μέρη που θα ήθελες να είσαι αλλά οι μνήμες έχουν κρατήσει την παλιά εικόνα η οποία είναι πολύ διαφορετική σήμερα και αυτό σε θλίβει πολύ. Κράτησε αυτή την εμπειρία ως έχει. Μην αλλοιώνεις την εικόνα και μην εθελοτυφλείς. . .  

Παρθένος

Οι συνεργασίες και οι δικοί σου άνθρωποι σήμερα παίρνουν πολύ χρόνο από την ημέρα σου. Είτε τους σκέφτεσαι για έναν συγκεκριμένο λόγο, είτε κάνεις συζητήσεις μαζί τους, ο σκοπός είναι να βγάλεις συμπέρασμα σχετικά με αυτή την συνεργασία, είτε είναι φιλική, εταιρική, είτε συντροφική. Το μυαλό σου ταξιδεύει μακριά και θέλεις να ξέρεις ποίους έχεις πραγματικά δίπλα σου να στηρίξουν το εγχείρημα σου. Ότι και αν αποφασίσεις σήμερα, καλό θα ήταν να μην το ανακοινώσεις άμεσα. . .

Ζυγός

Όσο και αν δεν το πιστεύεις τα όνειρα μπορούν να βγουν αληθινά και σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να μπεις σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο. Σήμερα επέτρεψε στον εαυτό σου να βγεις από την λογική σειρά των πραγμάτων και να δεις τις βαθύτερες σου επιθυμίες με μια περισσότερη ονειρική ματιά. Φυσικά και υπάρχουν τα τρέχοντα καθημερινά θέματα αλλά αυτό δεν σε εμποδίζει να κάνεις και πράγματα που θα σε βγάλουν έστω και λίγο από την καθημερινή σου ρουτίνα. . .

Σκορπιός

Όλα πρέπει να έχουν έναν λόγο που γίνονται και είναι απόλυτα κατανοητό πως για να έχεις τον έλεγχο μέσα και έξω πρέπει να το έχεις κατά νου όλη την ώρα. Ωστόσο σήμερα εστιάστε σε κάτι μεγαλύτερο, ακόμη και αν είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα εστίαζες μια άλλη στιγμή. Αυτό θα σε βγάλει από τους όποιους περιορισμούς και θα σου επιτρέψει να βγεις από εκείνο το πλαίσιο που δεν είναι χρήσιμο στην εξέλιξη σου. Πειραματίσου προς το άγνωστο. . .

Τοξότης

Σήμερα δεν πρέπει να κάνεις λάθη, οπότε προγραμμάτισε την μέρα σου ανάλογα. Επίσης οι συζητήσεις με οικείους θα πρέπει να είναι πολύ εστιασμένες, να ακούς και να απαντάς μόνο μετά από απαιτούμενη σκέψη. Η τάση φυγής που έχεις σήμερα μπορεί να σε επηρεάσει πολύ περισσότερο από ότι υπολογίζεις. Γιαυτό απέφυγε οτιδήποτε θα σε φέρει σε δύσκολη θέση και πάρε τον έλεγχο της ημέρας εσύ. . .

Αιγόκερως

Σήμερα χρειάζεσαι να είσαι ειλικρινής με σένα και τους άλλους. Γιαυτό απέφυγε οποιαδήποτε επικοινωνία στην οποία δεν θέλεις/δεν πρέπει να πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια. Μικρά πράγματα έως μεγάλα σήμερα μπορεί να σε προκαλέσουν και σίγουρα δεν θα θέλεις να μείνεις αμέτοχος/η. Με ωριμότητα και σύνεση απέφυγε οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια παρεξήγηση. . .

Υδροχόος

Δύσκολο να ακολουθήσεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου ειδικά όταν ένα οικονομικό θέμα κινητοποιείται και σήμερα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Είτε αφορά τα οικονομικά είτε θέματα που αφορούν κάτι που σχετίζεται με την συναισθηματική σου ασφάλεια σήμερα φαίνεται πως θα σε απασχολήσει λόγω της δυσαρέσκειας που νιώθεις. Ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις, κράτησε το σε επίπεδο σκέψης και μια άλλη μέρα προχωράς στην όποια δράση. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για ταξίδια του μυαλού αλλά και του σώματος. Οι διέξοδοι που ψάχνεις μπορεί να φανερωθούν μπροστά σου μόλις αφαιρέσεις το πέπλο. Τα φώτα της ομίχλης θα πρέπει να είναι ανοιχτά και να δώσεις μια καλλιτεχνική υπόσταση σε αυτό που ανακαλύπτεται μπροστά σου. Μόνο με τα μάτια της καρδιάς μπορείς να δεις σήμερα καθαρά όλη την εικόνα. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: