fbpx

15/9 Τρεις μετραμε και μια κοβουμε σημερα – Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού ενθαρρύνοντας μας να ακολουθήσουμε την πορεία εκείνη που μας οδηγεί κατευθείαν στο στόχο μας. Για τις επόμενες δύο ημέρες που θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο περιορίζει την όποια δαπάνη στις καθαρά προσωπικές μας ανάγκες. Δίνει την ευκαιρία να βγούμε έξω από τα τετριμμένα, να κυνηγήσουμε έναν στόχο, μια επιθυμία ακόμα και μια φαντασίωση. Ωστόσο η παρουσία του Χείρωνα, του Κρόνου και των Δεσμών στον ουράνιο θόλο κινητοποιεί έντονο θυμό και φόβο προς οτιδήποτε και οποιονδήποτε δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Οπότε χρειάζεται να δώσουμε αρκετό χώρο πριν εκφράσουμε παρορμητικά αφιλτράριστη σκέψη ή συναίσθημα που νιώθουμε. . .

Κριός

Σήμερα έχεις μια παιχνιδιάρικη διάθεση και θέλεις να γνωρίσεις τον κόσμο όλο αλλά χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή. Η περιέργεια σου μπορεί να σε οδηγήσει σε δρόμους επικίνδυνους ή να μπεις στον πειρασμό να κάνεις κάτι ριψοκίνδυνο. Δεν υπάρχει κάτι σήμερα που δεν μπορείς να το αναβάλλεις μέχρι αύριο. Σήμερα μετρίασε τον παρορμητισμό σου ώστε να μπορέσεις πραγματικά να χαρείς και να διασκεδάσεις χωρίς άβολες επιπτώσεις. . .

Ταύρος

Η μέρα γεννά ποικίλα συναισθήματα και η αβεβαιότητα σήμερα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει σε ψυχικό επίπεδο. Δεν είναι κατάλληλη μέρα να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που έχεις στο μυαλό σου παρόλο που κάτι σε σπρώχνει να το κάνεις. Σήμερα είναι περισσότερο μια μέρα που χρειάζεται να ξεκουράσεις το μυαλό σου από σκέψεις και ναι, μπορείς να εξετάσεις τις υπάρχουσες καταστάσεις στην ζωή σου κάτω από ένα νέο, δημιουργικό πρίσμα. . .

Δίδυμοι

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για σένα σήμερα. Οτιδήποτε έχει κινητοποιηθεί και νιώθεις πως υπάρχουν ερωτήματα θα ήταν πολύ ευεργετικό για σένα και τον άλλον να κάνετε μια συζήτηση για αυτό που σε απασχολεί. Η αίσθηση πως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι ή πως είναι ανώφελο για συγκεκριμένους λόγους, πιθανά να μην είναι σωστή και να βρίσκεσαι σε λάθος κατεύθυνση. Ακόμη και αν τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, τουλάχιστον τις αλλαγές που θέλεις εσύ, αυτή η επικοινωνία θα σε βοηθήσει σε άλλα επίπεδα. Κάτι που θα το καταλάβεις αμέσως μετά. . .

Καρκίνος

Σήμερα εργασιακά θέματα σε απασχολούν ωστόσο προσπάθησε να παραμείνεις εστιασμένος/η στον εαυτό σου. Η τάση να χάσεις το κέντρο σου και να ανησυχείς περισσότερο τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα είναι έντονη. Το σημαντικότερο σήμερα είναι να κάνεις αυτό που έχεις να κάνεις, με σύνεση και να είσαι αποτελεσματικός/ή. Η χαρά της δημιουργίας και της επίτευξης έρχεται μέσα από την δική σου ικανοποίηση και την αυτό-εκτίμηση σου. Μην σπαταλήσεις την ενέργεια σου σε άλλες σκέψεις και δυναμικές. . .

Λέων

Το κλίμα μπορεί να είναι περισσότερο βαρύ σήμερα είτε εξωτερικά είτε νιώθεις έτσι μέσα σου. Το συναίσθημα της χαράς μοιάζει να είναι μακριά σήμερα ωστόσο δεν είναι τόσο όσο νομίζεις. Η αποδοχή είναι μια κατάσταση πολύ ευεργετική και λειτουργεί θεραπευτικά σε πάρα πολλά επίπεδα. Οπουδήποτε νιώθεις πως έχεις δράσει λανθασμένα ή οτιδήποτε στο γύρω περιβάλλον σε έχει πονέσει, χρειάζεται να μάθεις να κρατάς το κεφάλι ψηλά και την καρδιά σου ανοιχτή. . .

Παρθένος

Σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα να θυμώσεις με άλλους, ούτε με τον εαυτό σου. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να ακολουθήσεις πιστά το πρόγραμμα σου αλλά χρειάζεται να δώσεις προτεραιότητα σε αυτό που νιώθεις. Αν η ανάγκη σου και οι επιθυμίες σου είναι διαφορετικές από τις υποχρεώσεις σου προσπάθησε να τα συνδυάσεις όσο πιο παραγωγικά μπορείς. Διαφορετικά, αν δε μπορείς να συγκεντρωθείς, δώσε χώρο και ξεκουράσου. Η μέρα είναι πολύ απαιτητική και μπορούν να γίνουν λάθη ή παρεξηγήσεις αν δεν υπάρχει πλήρη εστίαση σε αυτό που κάνεις. . .

Ζυγός

Νιώθεις πως χρειάζεται να γίνουν αλλαγές σε σχέσεις ή/και συνεργασίες. Το τοπίο μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο ωστόσο κάτι έχεις κατά νου. Τουλάχιστον είσαι σε επαφή με αυτή την ανάγκη σου η οποία πραγματικά έχει αντικειμενική υπόσταση. Σήμερα εστίασε σε οτιδήποτε θα μπορούσε να σε κάνει να νιώσεις ευχαρίστηση σε αυτόν τον τομέα. Ακόμη και σε νοητικό επίπεδο. Η στιγμή δεν ενδείκνυται για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά είναι κατάλληλη στιγμή να έρθεις σε επαφή με την απογοήτευση ή την κούραση που νιώθεις σε αυτόν τον τομέα. Είναι το πρώτο στάδιο. Έπεται η συνέχεια. Δεν είναι μακριά. . .

Σκορπιός

Η αφοσίωση σου σε ένα έργο, μια δημιουργική κατάσταση ή κάτι που έχεις αρχίσει να κάνεις και σε ευχαριστεί είναι έντονη. Ψάχνεις να βρεις που και πως να το βελτιώσεις και αυτό είναι πάρα πολύ δημιουργικό. Ωστόσο σήμερα μπορεί κάτι να σε κρατήσει πίσω είτε εξαιτίας μιας εξωτερικής κατάστασης είτε γιατί κάτι μέσα σου σε σταματά. Δες τι είναι αυτό, από πού προέρχεται και αξιολόγησε το. Μπορεί να είναι κάτι σημαντικό οπότε θα χρειαστεί περαιτέρω εξερεύνηση. . .

Τοξότης

Η αντικειμενική ματιά στα πράγματα σήμερα είναι πολύ βοηθητική ώστε να πάρεις το μικρότερο ποσοστό ρίσκου σε κάτι που θέλεις να κάνεις. Η ενέργεια σου είναι στα ύψη αλλά θα χρειαστεί να προχωρήσεις με σύνεση την μέρα σου. Σκέψου όλες τις πλευρές πριν δράσεις και μην έχεις εμπιστοσύνη σε ότι σου λένε οι άλλοι, πριν να έχεις προσωπική άποψη. . .

Υδροχόος

Είναι αλήθεια πως είσαι άνθρωπος που θέλει να νιώθει πως πατά γερά και σταθερά στα πόδια του. Αυτό μερικές φορές μπορεί να μπλοκάρει την δημιουργικότητα σου με την έννοια πως ο φόβος της αποτυχίας για κάτι καινούργιο μπορεί να είναι πιο ισχυρός από το ενδεχόμενο να βαλτώσεις σε κάτι που είναι ήδη γνώριμο και έχει δείξει την αξία του. Αυτή την χρονική περίοδο σου ζητείται να βγεις από όποια βολική κατάσταση και να αναζητήσεις νέα ενδεχόμενα στην ζωή σου. Μην το βλέπεις σαν κάτι που πρέπει να ξεκινήσεις ξανά από την αρχή, αλλά σαν συνέχεια της ενεργητικής σου δράσης. . .

Ιχθύες

Αυτή την στιγμή χρειάζεται να δεις τα πράγματα από μια μεγαλύτερη οπτική γωνία κυρίως σε ένα οικονομικό θέμα ή κάτι που αφορά τις κτήσεις. Η υλική ή συναισθηματική ασφάλεια που θέλεις να έχεις στην ζωή σου είναι πάρα πολύ σημαντική και χρειάζεται να δείξεις υπευθυνότητα εκεί που τα πράγματα περνούν από το δικό σου χέρι. Δες ξανά τις προτεραιότητες που έχεις και αν χρειαστεί αναδιοργάνωσε τις. Μην περιορίζεσαι σε ότι έχεις ήδη στην κατοχή σου γιατί υπάρχει το ρίσκο να μην μπορείς να δεις νέα ενδεχόμενα που πραγματικά αξίζουν. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: