fbpx

16/9 Η μαεστρια σημερα ειναι το κλειδι – Σεληνη στον Κριο! Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Κριού φουντώνει και προσθέτει μεγάλη δόση ανυπομονησίας και υπερβολής στις δράσεις και επιθυμίες μας. Η σχέση της με τον Κρόνο δεν μας βοηθά σε αυτή την διεργασία και οποιοδήποτε εμπόδιο σήμερα βρεθεί στον δρόμο μας το βιώνουμε πολύ μεγαλύτερο από ότι είναι πιθανά στην πραγματικότητα. Η πίεση των εξωτερικών γεγονότων μοιάζει να είναι δυνατή ωστόσο η σχέση του Ερμή με τον Χείρωνα μας διδάσκει πως η υπομονή είναι αρετή και ο μόνος δρόμος για να βρούμε την ισορροπία. . .

Κριός

Σήμερα χρειάζεται να βρεις τις σωστές λέξεις και τον κατάλληλο τρόπο να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, τα μηνύματα σου και οτιδήποτε σε ενοχλεί και θέλεις να βρεθεί λύση. Η Σελήνη στο ζώδιο σου και σήμερα προσθέτει το απαραίτητο σθένος και ανεβάζει τους παλμού σου, ωστόσο το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό μπορεί να σου δημιουργήσει ένα είδος αστάθειας. Θα χρειαστεί να είσαι ειλικρινής γιατί το ρίσκο να μπεις σε αντιπαραθέσεις είναι μεγάλο. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο, δίνοντας όμως μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. . .

Ταύρος

Οι ψυχικές σου φορτίσεις μπορεί να σε κρατήσουν στάσιμο/η σήμερα ακόμη και να σε αναγκάσουν να κάνεις ένα βήμα πίσω σε κάτι που επιθυμείς πολύ. Η διαχείριση των συναισθημάτων σου και ο φόβος της αποτυχίας είναι πρόκληση για σένα σήμερα. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στο εαυτό σου και στις δυνάμεις σου θα μπορούσαν να σε αποδυναμώσουν, αυτή την στιγμή που χρειάζεται να δείξεις όλο σου το σθένος και επιδέξια να χειριστείς καταστάσεις. . .

Δίδυμοι

Για να μπορέσεις να πάρεις ικανοποίηση σήμερα χρειάζεται να διαπραγματευτείς. Δεν έχει τόσο σημασία ποίος θα βρει κερδισμένος ή χαμένος αλλά να μπορέσεις με την διπλωματική σου στάση να σταθείς σε ένα νέο έδαφος, με νέους ανανεωμένους τρόπους και ιδέες. Μπορείς να ακολουθήσεις παλιούς γνώριμους, ασφαλείς δρόμους αλλά ο οραματισμός νέων καταστάσεων σου ανοίγει νέες δυνατότητες που θα εκπλήξουν και σένα τον ίδιο/την ίδια. Χρειάζεται να κάνεις την διαφορά. . .

Καρκίνος

Η ευελιξία είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να σε βοηθήσει σήμερα όσο και αν οι ψυχικές σου φορτίσεις σε θέλουν άκαμπτο/η. Το πείσμα σε κάτι το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει και να σε εξελίξει, κυρίως επαγγελματικά, μπορεί να λειτουργήσει κάποιες στιγμές ευνοϊκά, όχι όμως σήμερα. Να είσαι σε αγρύπνηση και να διεκδικήσεις την όποια βοήθεια / υποστήριξη χρειαστείς γιατί το αξίζεις και σου την οφείλουν. . .

Λέων

Η δημιουργία γέφυρας μεταξύ εσένα και κάποιου άλλου ή κάποιας επιθυμίας δικής σου και την επιθυμία κάποιου άλλου είναι το κλειδί της ημέρας για σένα. Σήμερα χρειάζεσαι όχι μόνο ένα σταθερό σημείο εκκίνησης για κάτι που σε ενδιαφέρει αλλά και μια χρυσή τομή για την πορεία της εξέλιξης του, αν θέλεις να ολοκληρωθεί επιτυχώς. Διαφορετικά τα εμπόδια που θα συναντήσεις θα σε αποδυναμώσουν και ενδέχεται να κάνεις πίσω σε κάτι που πραγματικά θα μπορούσες διπλωματικά να φέρεις εις πέρας. . .

Παρθένος

Μια ανανεωμένη οπτική που βλέπεις τα πράγματα θα σου φέρει και ανανέωση σε οτιδήποτε σε απασχολεί αυτή την στιγμή. Η επανεξέταση οδηγεί στην βελτίωση της στρατηγικής, εκεί που είναι απαραίτητο για το ενήλικο σου όφελος. Μπορεί να υπάρξει και αμφισβήτηση για ένα θέμα από άλλους ή ακόμη και από σένα. Δώσε τον απαραίτητο χρόνο και μην απαντήσεις αμέσως. Είναι σίγουρο πως αυτός ο χρόνος θα είναι χρήσιμος για να επανατοποθετηθείς βελτιώνοντας την κατάσταση, οπότε και την εξέλιξη. . .

Ζυγός

Ότι βλέπεις σήμερα πως δεν έχει άμεση λύση καλύτερα να το αφήσεις για αργότερα. Η επιμονή μπορεί να σε απογοητεύσει. Ασχολήσου με κάτι το οποίο σχετίζεται και με άλλους ανθρώπους. Ζήτησε την βοήθεια τους και πρόσφερε την δική σου. Σήμερα η ομαδική δουλειά είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσεις κάτι που θέλεις να ολοκληρωθεί και αφορά όλα τα επίπεδα σχέσεων και συνεργασιών. . .

Σκορπιός

Οι αντιπαραθέσεις σήμερα μπορεί να σε φέρουν σε αδιέξοδο, κάτι που δεν το θέλεις και δεν θα σου είναι καθόλου ευχάριστο στο τέλος. Η δύναμη σου βρίσκεται στην θέληση και το σθένος που βάζεις σε κάτι που επιθυμείς πολύ. Ο τρόπος που θα γίνει και οι άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν σε αυτό το εγχείρημα χρειάζεται να νιώσουν οικεία και ελεύθεροι να εκφράσουν τις ιδέες και τις απόψεις τους. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος που χρειάζεται να ακολουθήσεις αν θέλεις να έχεις επιτυχία. . .

Τοξότης

Η αυτό-πεποίθηση σου σήμερα μπορεί να είναι χαμηλή και να χρειάζεσαι κάποιος ή κάτι να σου δώσει μια ώθηση προς τα εμπρός. Η Πίστη σου χρειάζεται ενδυνάμωση και ο μόνος τρόπος να το πετύχεις είναι να επανασυνδεθείς με την θετική στάση που έχεις γενικότερα στην ζωή. Αυτή την στιγμή οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευνοϊκή ωστόσο μάλλον χρειάζεται να σταθείς περισσότερο στις δικές σου δυνάμεις και ικανότητες. . .

Αιγόκερως

Κάποιες μέρες όπως σήμερα χρειάζεται να αφήσεις τις δικές σου πεποιθήσεις, απόψεις, ιδέες για να μπορέσεις να συνδεθείς με τις ανάγκες του άλλου. Η ισχυρογνωμοσύνη δεν είναι βοηθητική όταν χρειάζεται να εξετάσεις κάτι που θέλεις από πολλές, διαφορετικές πλευρές. Αφέσου περισσότερο ελεύθερος/η σε νέες προτάσεις και διευκόλυνε την επικοινωνία με περισσότερη ευελιξία. Η δαπάνη του χρόνου είναι σημαντική και η ποιότητα εξαρτάται από το πόσο ανοιχτός/ή είσαι σήμερα. . .

Υδροχόος

Η επικοινωνία γίνεται περισσότερο δύσκολη σήμερα γιατί το ενεργειακό φορτίο το δικό σου ή/και των άλλων φαίνεται να είναι πιο βαρύ από ότι συνήθως. Η αβεβαιότητα να χειριστείς ένα θέμα ή ο φόβος πως θα χαθείς στις λεπτομέρειες μπορεί να σε φορτίσει χάνοντας την επαφή με τις πραγματικές σου δυνατότητες και ικανότητες. Έχε Πίστη στον εαυτό σου και επανασυνδέσου με τα αποθέματα κουράγιου και δύναμης που διαθέτεις. . .

Ιχθύες

Σήμερα προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τον χρόνο σου παραγωγικά. Αξία έχει ο τρόπος που κάνεις κάτι και όχι απαραίτητα ο χρόνος που θα διαθέσεις για να το ολοκληρώσεις. Το να πάρεις ικανοποίηση είναι πολύ σημαντικό για σένα σήμερα και χρειάζεται να κάνεις τον απαραίτητο προγραμματισμό για να το πετύχεις. Υπάρχει η τάση να αποπροσανατολιστείς οπότε έχε τα μάτια σου εστιασμένα σε αυτό που έχει αξία για σένα. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: