fbpx

15/8 Πανσεληνος στον Υδροχοο, στο χερι σου ειναι αν το παρτι αρχιζει ή εχει ηδη τελειωσει! Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Η πανσέληνος στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου στις 15/8 το μεσημέρι σε σπρώχνει να δεις που έχεις βαλτώσει και τι είναι αυτό το ανατρεπτικό και διαφορετικό που δεν τολμάς παρά μόνο να το σκεφτείς. Σου δείχνει ποια “πρέπει” σε κρατούν σε άκαμπτη θέση ενώ το μυαλό σου ταξιδεύει. Το μήνυμα της πανσελήνου είναι διπλό. Αν ξέρεις τι θέλεις το “πάρτι αρχίζει”. Αν δεν ξέρεις τί είναι αυτό που θα ικανοποιήσει την καρδιά σου, το πάρτι έχει τελειώσει και τώρα πρέπει να μαζέψεις, να καθαρίσεις, να κρατήσεις αυτό που σου είναι χρήσιμο, να αναδιοργανωθείς και να βρεις ένα νέο εγχείρημα. Κάτι το οποίο θα δείχνει πιο σταθερό (με όποια δομή), πασπαλισμένο με ενθουσιασμό (για να μπορεί να είναι δημιουργικό) και αν για κάποιους είναι εκκεντρικό, μην δίνεις σημασία, η καρδιά σου γνωρίζει την αλήθεια.
Επηρεάζει κυρίως τους Λέοντες, Υδροχόους, Σκορπιούς, Ταύρους του τελευταίου δεκαημέρου και Ωροσκόπους σε αυτά τα ζώδια. Ωστόσο όλοι κάπου έχουμε αυτόν τον ζωδιακό άξονα στο ωροσκόπιο μας οπότε μας αφορά όλους. Πιο αναλυτικά. . . 

Κριός

Η πανσέληνος επηρεάζει το κοινωνικό σου πεδίο και δραστηριότητες. Το φως του Ήλιου ρίχνει φως σε ξεχασμένα όνειρα, σε καταστάσεις που αν τα ενεργοποιήσεις θα σου δώσουν ξανά το όραμα. Η συγκεκριμένη πανσέληνος σου ζητά να είσαι κοντά σε φίλους και ομάδες που η παρουσία σου θα δώσει ξανά την ελπίδα. Πρόσφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες σου βγαίνοντας λίγο από τον εαυτό σου και βλέποντας την συλλογική εικόνα. . .

Ταύρος

Η προσφορά σου στην κοινωνία είτε μέσω της δουλειά σου είτε με οποιαδήποτε ενεργητική δράση είναι σημαντική. Η συγκεκριμένη πανσέληνος φωτίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την δημόσια ζωή σου, την σταδιοδρομία σου και την κοινωνική σου θέση. Προσπάθησε να βρεις την κατάλληλη εκείνη ισορροπία μεταξύ ιδιωτικής ζωής και κατεύθυνση ζωής. . .

Δίδυμοι

Εστιάζοντας στις λεπτομέρειες τώρα μπορείς να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να δεις την αλήθεια. Οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τις γνώσεις σου είναι μέρος της εξέλιξης σου αρκεί να προσθέσεις ένα φιλοσοφικό κομμάτι. Η διαδρομή κατά μήκος της Εσωτερικής πορείας φωτίζεται από την συγκεκριμένη πανσέληνο, δείχνοντας σου πως δεν έχει νόημα κανένα ταξίδι αν η αγέραστη Σοφία δεν γίνει συνοδηγός σου. . .

Καρκίνος

Χρειάζεται αποδοχή για να καταφέρεις να είσαι μέρος ενός νέου κύκλου προσωπικής ανάπτυξης. Η πανσέληνος φωτίζει την διαδρομή της μαθητείας και ζητά να μετασχηματίσεις οτιδήποτε σε κρατά δεσμευμένο δίνοντας χώρο στην εξέλιξη. Τώρα είναι στιγμή που λαμβάνεις την υποστήριξη από τους άλλους ανθρώπους όσο και αν η μεταστοιχείωση είναι καθαρά προσωπικό σου κομμάτι. . .

Λέων

Η πανσέληνος σε προτρέπει να βρεις την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. Είτε αφορά τις συνεργασίες σου είτε τον σύντροφο σου είτε τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις έναν ιδιαίτερο δεσμό μαζί τους, το φως της πανσελήνου βοηθά να εξασφαλίσεις την αυθεντικότητα. Να δεις τις δράσεις σου και το αντίκτυπο που έχουν οι επιλογές σου ώστε να καταφέρεις μακροχρόνιες ενώσεις και συνδέσεις με αγάπη. . .

Παρθένος

Η πανσέληνος σου ζητά να ενώσεις τα κομμάτια που φαινομενικά μοιάζουν ασύνδετα και να φέρεις την ενότητα και την ολοκλήρωση. Αυτό ζητείται να γίνει μέρος της καθημερινής σου ζωής, στην υπηρεσία του όλου. Με αυτόν τον τρόπο δίνεις αυτό που λαμβάνεις ως υπηρεσία για έναν ανώτερο σκοπό. . .

Ζυγός

Οι καλλιτεχνικές αναζητήσεις και η δημιουργική αυτό-έκφραση είναι αυτό που σου ζητά η συγκεκριμένη πανσέληνος. Ο ελεύθερος σου χρόνος τώρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αυτό-εκπλήρωση σου αλλά χρειάζεται να μοιραστείς την καρδιά σου και την γενναιοδωρία σου. Βοήθησε αυτούς που είναι κλεισμένοι στον εαυτό τους δείχνοντας τους ζωντανά το παράδειγμα σου. . .

Σκορπιός

Υπάρχει η δύναμη σε εσένα να ζητήσεις την βοήθεια όταν νιώθεις πως ο άλλος πραγματικά μπορεί να σου την δώσει. Γνωρίζεις πως το να παλεύεις μόνος σου χωρίς να φέρνεις το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι παραπάνω από ανούσιο. Η πανσέληνος φωτίζει τον ιδιωτικό σου χώρο, την οικογένεια σου και τις σχέσεις που έχεις με αυτή. Φωτίζει τα ψυχολογικά σου θεμέλια και σου ζητά με σθένος και θάρρος να εκφράσεις τα συναισθήματα σου όπου νιώθεις πως αυτό θα φέρει την αλήθεια και την ισορροπία κυρίως μέσα σου. . .

Τοξότης

Η πανσέληνος φωτίζει την επικοινωνία και την σχέση που έχεις με το άμεσο περιβάλλον σου. Ενεργοποιεί έντονα εκείνη την διανοητική διαδικασία ώστε να επικοινωνείς ορθά και να αναζητάς την γνώση ακόμη και σε απλές συζητήσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Σου μαθαίνει πως ακόμη και από τα μικρά, κοντινά ταξίδια η χαρά που μπορείς να πάρεις είναι πολύ μεγάλη. Δώσε χώρο στις μικρές απολαύσεις της ζωής. . .

Αιγόκερως

Τώρα είναι η στιγμή να εκπληρώσεις τις υποσχέσεις που έχεις δώσει και να δεσμευτείς κυρίως για σένα, για την δική σου αυτοεκτίμηση. Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν προκλήσεις οι οποίες ταρακούνησαν τα θεμέλια σου. Τώρα η πανσέληνος σου δείχνει τον τρόπο να βρεις ξανά την ισορροπία ώστε να διατηρήσεις στην ζωή σου αυτά τα οποία χρειάζεσαι. Άφησε οτιδήποτε δεν λειτουργεί πια πίσω και ανα-δημιούργησε τις δομές σου. . . 

Υδροχόος

Η πανσέληνος στο ζώδιο σου σε φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπικότητά σου. Πως βλέπεις εσύ τον εαυτό σου και πως σε βλέπουν οι άλλοι. Οι προσωπικές σου σχέσεις χρειάζεται να μπουν στο μικροσκόπιο και θα πρέπει να γίνει ακόμη  και αν εσύ επιμένεις να βλέπεις τα πάντα περισσότερο συλλογικά και σφαιρικά. Χρειάζεται να δώσεις σημασία σε οποιαδήποτε σχέση έχεις, είτε είναι εταιρική είτε προσωπική και να έρθεις αντιμέτωπος/η με αυτή την πρόκληση. . .

Ιχθύες
Η πανσέληνος φωτίζει βαθύτερα επίπεδα της Ψυχής σου και σε φέρνει σε επαφή με Ασυνείδητες ενέργειες και καταστάσεις της ζωή σου. Τώρα χρειάζεται κουράγιο από σένα ώστε να τακτοποιηθούν τα συναισθήματα σου εκτιμώντας παράλληλα την δυναμική τους. Η συμπόνια και η ενσυναίσθηση προς αυτούς που την έχουν ανάγκη αποκαλύπτει την αληθινή σου φύση και το πόσο ικανός/ή είσαι να αγκαλιάσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: