fbpx

15/2 Προσθεσε χρωμα στην ζωη σου – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Η ευνοϊκή σχέση της Σελήνης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας σπρώχνει να δούμε την θετική πλευρά των καταστάσεων και με ενθουσιασμό να προχωρήσουμε το πρόγραμμα μας. Η πραγματικότητα θολώνει μπροστά στην επιθυμία μας να ζήσουμε το όνειρο και η παρόρμηση μας οδηγεί εκεί που η μαγεία λαμβάνει χώρα.

Κριός

Ασυνείδητες διεργασίες μέσω σκέψεων και συναισθημάτων αναδύονται στην επιφάνεια με σκοπό να γίνει ένα είδος μετασχηματισμού. Σήμερα μέσω αυτών των διεργασιών μπορείς να αφήσεις πράγματα του παρελθόντος στο χρονοντούλαπο και να προχωρήσεις χωρίς εμπόδια σε έναν νέο κύκλο ανανεωτικό.

Ταύρος

Σχέσεις και συνεργασίες θα σε απασχολήσουν σήμερα προσπαθώντας να βρεις τρόπους να κάνεις καλύτερες δεσμεύσεις, περισσότερο ουσιαστικές. Απέφυγε τις υπερβολές σεβόμενος/η τις δικές σου πρωτίστως επιθυμίες. Είναι σημαντικό να αισθανθείς οικεία με τους ανθρώπους που πορεύεσαι μαζί για έναν σκοπό. . .

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς να κάνεις έναν καλό σχεδιασμό και να προχωρήσεις την ημέρα σου βάσει συγκεκριμένου προγράμματος που στοχεύει στο κλείσιμο εκκρεμοτήτων και την ολοκλήρωση ζητημάτων. Δώσε σημασία στα ψιλά γράμματα και στις μικρές λεπτομέρειες. . .

Καρκίνος

Δημιουργικές σκέψεις και υποσχόμενα ενδεχόμενα γεννιούνται σήμερα αρκεί να είσαι εστιασμένος/η στις προσωπικές σου ανάγκες. Σήμερα ιδέες έρχονται για να σε βοηθήσουν σε ένα δημιουργικό έργο και θα αλλάξουν την σειρά των προτεραιοτήτων σου. Άφησε την έμπνευση να είναι αρωγός στο έργο σου. . .

Λέων

Ανακαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια και μπορείς μέσα από ψυχικές/εσωτερικές διεργασίες να έρθουν στην επιφάνεια πληροφορίες πολύ χρήσιμες για την εξέλιξη σε κάτι που νιώθεις αυτό το διάστημα. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για σένα σε όλα τα επίπεδα. Η σταθερότητα έρχεται μέσα από την ανασκαφή του παρελθόντος. . .

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να θέσεις τα πράγματα όπως τα νιώθεις αρκεί να είσαι σίγουρος/η όχι μόνο για αυτά που νιώθεις αλλά και για το κατά πόσο ο άνθρωπος που έχεις μπροστά σου είναι ο καταλληλότερος για να το κάνεις. Μπορείς να μοιραστείς ιδέες και σκέψεις και να γεννηθούν νέες ευκαιρίες. . .

Ζυγός

Καινοτόμες ιδέες κινητοποιούνται και μπορείς να επωφεληθείς από αυτή την θετική ενέργεια. Σήμερα μπορείς να συζητήσεις ένα οικονομικό ζήτημα που έχεις στο μυαλό σου, βρίσκοντας λύσεις προς το κοινό συμφέρον. Εστίασε σε θέματα που ψάχνεις καιρό να βρεις λύσεις.  . .

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί για μια δημιουργική εξερεύνηση, επικοινωνώντας τις επιθυμίες σου ανοιχτά σε αυτούς που θέλεις να ακουστούν τα μηνύματα σου. Οι υποχρεώσεις πολλές ωστόσο υπάρχει πολύτιμος χρόνος να ασχοληθείς με ότι σε τονώνει και σε αναζωογονεί. . .

Τοξότης

Είναι προτεραιότητα σήμερα να ασχοληθείς με πολύ προσωπικά σου ζητήματα και να βάλεις τάξη στις σκέψεις σου αλλά κυρίως στα συναισθήματα σου. Είναι ευκαιρία για έναν προσωπικό μετασχηματισμό, αφήνοντας πίσω πράγματα ή/και ανθρώπους που δεν λειτουργούν πια ευνοϊκά στην ζωή σου. Πάρε τον χρόνο σου. . .

Αιγόκερως

Η μέρα προσφέρεται για κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και μπορείς να εμπνευστείς συντονισμένος/η με ανθρώπους που εκτιμάς και τους έχεις τοποθετήσει σε υψηλά επίπεδα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και η στήριξη είναι σημαντική κυρίως σε εργασιακά ζητήματα για υψηλότερους στόχους και σκοπούς. . .

Υδροχόος

Η εστίαση στους στόχους σου μπορούν να σε πάνε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτούς. Είναι ευνοϊκή μέρα να συμμετέχεις σε κοινωνικές δραστηριότητες ή όπου μπορούν οι ιδέες και η επιθυμία για αλλαγή να είναι παρούσες. Έχε τα αυτιά σου ανοιχτά και εστίασε σε αντικειμενικά εγχειρήματα. . .

Ιχθύες

Σήμερα κοιτάς μπροστά και δεν αφήνεις καταστάσεις του παρελθόντος να σε επηρεάζουν δημιουργώντας εμπόδια στην εξέλιξη σου. Είναι στο χέρι σου μέσω της προθυμίας σου να οδηγήσεις τις ευκαιρίες προς όφελος σου. Η επίτευξη και ολοκλήρωση στόχων εξαρτάται από την στάση σου και από το πόσο ανοιχτός/ή θα είσαι. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: