fbpx

14/9 Πανσεληνος στους Ιχθυες, η Αληθεια ειναι μπροστα σου! Δες αναλυτικα τα ζωδια. . . Δες αναλυτικα τα ζωδια

Share:

 

Η πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14 Σεπτεμβρίου 7:30 πμ (ήδη σε ισχύ) μας σπρώχνει να ακολουθήσουμε την διαδρομή που θα μας οδηγήσει κοντά σε ένα όνειρο. Νιώθουμε ένα μαγικό διογκωμένο άγγιγμα που αναδύεται μέσα από την Ψυχή και μας έλκει να έρθουμε σε επαφή με αυτό που μας γαληνεύει. Βοηθητικά σε αυτή την διαδικασία ο Ποσειδώνας μας γεμίζει έμπνευση ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε το σχήμα και το μέγεθος σε μια επιθυμία μας. Ωστόσο ο Άρης απέναντι στο ζώδιο της Παρθένου αντιτάσσεται σε οτιδήποτε  έχει θολά όρια και δεν είναι απόλυτα ορατό, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση ανάμεσα στο ιδανικό και το ιδεατό. Η μετατόπιση του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό σήμερα βοηθούν ώστε να μην χαθεί η ισορροπία μέσα μας αλλά και με τους γύρω ανθρώπους. . .

Κριός

Η πανσέληνος σε βγάζει από την πρίζα και μπορεί να αισθανθείς χαμένος/η στην θάλασσα των συναισθημάτων σου. Τα όρια δεν είναι ορατά και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να συντονιστείς με τα θέματα που είναι κινητοποιημένα στην ζωή σου αυτή την στιγμή. Η σύνδεση με τον ίδιο σου τον εαυτό, αυτή την στιγμή, είναι η μόνη εποικοδομητική διαδρομή. Οποιαδήποτε άλλη θα σε βάλει σε έναν κυκεώνα εκπλήξεων και αγχωτικών καταστάσεων. . .

Ταύρος

Η πανσέληνος σε ωθεί να νιώσεις ασφαλής όταν βρίσκεσαι με ανθρώπους που αγαπάς και νιώθεις οικογένεια σου. Οι ανάγκες σου ικανοποιούνται μέσα από συναναστροφές με ομοϊδεάτες και εμπνέεσαι να εκφράσεις και να μοιραστείς μαζί τους όνειρα και ελπίδες. Απελευθερώσου από φόβους που σε βαραίνουν αυτή την στιγμή. Οι φόβοι κλέβουν όνειρα και αυτή η πανσέληνος στους Ιχθύες σε μαθαίνει να εμπεριέχεις τον φόβο και να χρησιμοποιείς την ενέργεια του παραγωγικά. . .

Δίδυμοι

Έχεις τη ανάγκη να αναγνωριστούν οι επιτεύξεις σου και να επιδιώξεις τα ανεκπλήρωτα όνειρα σου. Η ενήλικη υποχώρηση εκεί που χρειάζεται και η υπομονή είναι το κλειδί της πανσελήνου για σένα. Η επιτυχία είναι εφικτή και γνωρίζεις τις ικανότητες σου. Δώσε απλά χρόνο και μην ξεχνάς να ικανοποιείς τον εαυτό σου και σε άλλους επίσης τομείς. . .

Καρκίνος

Η πανσέληνος στους Ιχθύες κινητοποιεί την ανάγκη σου να κατανοήσεις την πανοραμική εικόνα γύρω σου. Η περιπέτεια, η διερεύνηση νέων θεμάτων και η φιλοσοφική προσέγγιση κεντρίζει το ενδιαφέρον σου. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού επίσης θα σου έδινε χαρά. Μελετώντας τις λεπτομέρειες, ανακαλύπτοντας καινούργια σενάρια και οτιδήποτε νέο που γεννά ενδεχόμενα στην ζωή σου, αυτή την στιγμή θα σου δώσει θετικά αποτελέσματα. . .

Λέων

Η πανσέληνος σε φέρνει σε επαφή με την καλύτερη κατανόηση του κύκλου της ζωής. Η εξερεύνηση για το που βρισκόμαστε και ποίος είναι ο προορισμός μας μπορεί να σε απασχολήσει σε νοητικό αλλά και βαθύτερο επίπεδο. Επίσης μπορεί να φέρει ένα οικονομικό θέμα στην επιφάνεια με σκοπό να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τους πόρους σου και τις δαπάνες. Οποιαδήποτε αναπροσαρμογή και αναμόρφωση σε αυτόν τον τομέα θα σε κάνει περισσότερο ισχυρό/ή οικονομικά. . .

Παρθένος

Η ανάγκη σου για βαθύτερη σύνδεση με τον άλλον και να πάρεις την συναισθηματική τροφή που χρειάζεσαι γίνεται έντονη με την πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις το μαγικό σου ραβδάκι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τώρα μπορείς να καταλάβεις που χρειάζεται η σχέση σου ενδυνάμωση και ποία συστατικά χρειάζεται να προσθέσεις, ώστε να την κάνεις ακαταμάχητη. . .

Ζυγός

Η ενέργεια της πανσελήνου σε φέρνει σε επαφή με καθημερινά θέματα υγείας και εργασίας. Η ίαση από δυσμενείς καταστάσεις τώρα συνειδητοποιείς πως έρχεται από μέσα σου. Δίνοντας ενέργεια και αλλάζοντας θέματα στην καθημερινότητα σου τα οποία δεν σε βοηθούν, απεναντίας μπλοκάρουν την δημιουργική σου ενέργεια όσο και αν χρησιμοποιείς το ταλέντο της προσαρμοστικότητας σου. Δεν μπορείς να φέρεις την τέλεια ισορροπία, όσο και αν τα ζυγίσεις και όσο και αν προσπαθείς να μην αφήσεις κανέναν δυσαρεστημένο. Φρόντισε να μην είσαι εσύ αυτός/ή που αφήνεις για ακόμη μια φορά πίσω. . .

Σκορπιός

Η διασκέδαση και η δημιουργική έκφραση είναι ο πιο σωστός τρόπος να φροντίσεις τον εαυτό σου, αυτή την στιγμή. Η ανατροφοδότηση έρχεται μέσα από την ιδιωτική απόλαυση ακόμη και αν άλλοι θέτουν μεγάλες προσδοκίες και απαιτήσεις στον εργασιακό τομέα. Όσο προσπαθείς να βρεις την ισορροπία, να σκέφτεσαι πως είσαι σε καλό δρόμο. Αλλά για να είναι οι άνθρωποι που αγαπάς χαρούμενοι θα πρέπει πρώτα εσύ να είσαι είσαι ικανοποιημένος/η από την ζωή σου. . .

Τοξότης

Η πανσέληνος στους Ιχθύες σου ζητά να μην αναλωθείς σε ασήμαντες λεπτομέρειες χάνοντας την συνολική εικόνα. Τώρα μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά και να προωθήσεις κάποια από τις ιδέες σου. Ωστόσο για να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις κάτι χρειάζεται να είσαι σε επαφή με τις ικανότητες σου και να έχεις αυτό-πεποίθηση. Βάλε στο χρονοντούλαπο οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στον δρόμο σου. . .

Αιγόκερως

Η διαθεσιμότητα σου για νέες εμπειρίες και ευκαιρία να βρεθείς με ανθρώπους που αγαπάς και να περάσεις όμορφα είναι σημαντική τώρα με την πανσέληνο στους Ιχθύες. Νέες ιδέες οι οποίες περνούν όχι μόνο από μια νοητική διαδικασία αλλά φιλτράρονται μέσα από ένα διαισθητικό επίπεδο είναι έντονη. Η προθυμία σου να παραμείνεις ανοιχτός/ή την ίδια στιγμή που είσαι αυθεντικός/ή είναι πολύ σημαντική και χρήσιμη για το μέλλον σου. . .

Υδροχόος

Τα πάθη καλό είναι να εκπληρώνονται αλλά όπου χρειάζεται πορτοφόλι αυτή την στιγμή χρειάζεται να είσαι συνετός/ή. Η ασφάλεια μέσω της συγκέντρωσης υλικών πόρων σου δίνει το έναυσμα να ψάξεις να βρεις τρόπους να το κάνεις. Ωστόσο δεν φαίνεται να είναι τόσο εφικτό, τουλάχιστον αυτή την στιγμή γιατί φαίνονται ρωγμές που χρειάζεται πρώτα να κλείσουν με κάποιον τρόπο. Η αυτό-εκτίμηση σου έρχεται μέσα από την δημιουργία μιας σειράς προσωπικών αξιών και αυτό είναι κάτι που είναι εφικτό και χωρίς οικονομική δαπάνη. . .

Ιχθύες

Η πανσέληνος στο ζώδιο σου σε βγάζει στο προσκήνιο, κάτι που μπορεί να σε ενοχλήσει, γιατί δεν σου δίνεται ο χρόνος για υπεκφυγές και στρατηγικές. Η συναισθηματική σου ανάγκη για ανεξαρτησία και αυτονομία είναι έντονη αλλά φυσικά δεν χρειάζεται να πετάξεις στο καλάθι όλα όσα περνούν από το φίλτρο της καρδιά σου. Απεναντίας, φρόντισε να κρατήσεις κοντά σου και να εκτιμήσεις όσα σε έχουν βοηθήσει να είσαι αυτό που είσαι σήμερα. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: