fbpx

Τεταρτη 14/8 Εκει που υπαρχει η θεληση υπαρχει και ο τροπος! Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου μας ετοιμάζει για την αυριανή πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο. Η Αφροδίτη παντρεύεται με τον Ήλιο στον ουράνιο θόλο ζωντανεύοντας τις επιθυμίες μας και ο Πλούτωνας σε δυσμενή όψη μαζί τους μπλοκάρει μέρος της ενέργειας τους, δημιουργώντας ανυπομονησία εκεί που καλό θα ήταν να περιμένουμε και ένταση εκεί που οι τόνοι θα ήταν καλύτερα να είναι πιο χαμηλοί. . .

Κριός

Τις πρωινές κυρίως ώρες μπορεί να αισθανθείς κάποια ανησυχία για θέματα προσωπικά ή/και της ομάδας/του κοινωνικού συνόλου στο οποίο ανήκεις. Η διπλωματία θα ήταν καλό να είναι αρωγός της ημέρας ώστε να μεταφέρεις τις απόψεις σου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταλάβει κανείς την ανησυχία που βρίσκεται από κάτω. Αν προσανατολιστείς προς το όφελος της ομάδας σήμερα η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή. . .

Ταύρος

Σήμερα συζητήσεις μπορεί να προκύψουν γύρω από θέματα εργασίας και ιδιωτικής ζωής. Θέματα που σχετίζονται με εκείνες τις επιθυμίες που πιστεύεις πως θα σου δώσουν την ελευθερία κινήσεων  έρχονται σε κόντρα με πεποιθήσεις που πρεσβεύουν οι οικείοι σου, η οικογένεια σου ή  με τον τρόπο που είναι στημένη η ίδια η προσωπική σου ζωή. Θα χρειαστεί να σκεφτείς καλά το όφελος σου και προς ποία κατεύθυνση πρέπει να κινηθείς, παίρνοντας την ευθύνη της επιλογής σου. . .

Δίδυμοι

Η αναζήτηση ενός ταξιδιού σήμερα κυριολεκτικά ή μεταφορικά θα σε οδηγήσει σε ανεξερεύνητες τοποθεσίες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές σήμερα είναι μια μέρα που επεκτείνεται η αντίληψη σου μέσα από νέες εμπειρίες. Οι φιλοσοφικές σου αναζητήσεις τώρα αλλάζουν, μετασχηματίζονται προς το καλύτερο όφελος σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να είσαι ανοιχτός/ή στις νέες ιδέες που θα προκύψουν. . .

Καρκίνος

Η επικοινωνία με άτομα από το στενό σου περιβάλλον ενδέχεται να σε προβληματίσει ή φόβοι κινητοποιούνται από καταστάσεις οι οποίες έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και δεν σε αφήνουν σε ησυχία σήμερα. Η μοναδικότητα του καθενός δεν σχετίζεται μόνο με την ιδιαιτερότητα του αλλά συνδέεται επίσης με το να μπορείς να είσαι ο κύριος του εαυτού σου, την κάθε στιγμή. Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με αυτό το κομμάτι σου με σκοπό να δώσεις χώρο, ώστε να γεννηθούν ευχάριστα συναισθήματα για νέους ανθρώπους στην ζωή σου. . .

Λέων

Η καθημερινή ζωή για εσένα αυτή την στιγμή πρέπει να είναι γεμάτη με πάθος και δημιουργικότητα και τίποτα λιγότερο δεν είναι αρκετό. Είναι μια περίοδος που δεν ξεχωρίζεις την καθημερινή σου ρουτίνα και εργασία από τα νέα δημιουργήματα και τον πειραματισμό στην ζωή σου. Χρειάζεσαι και θέλεις να είναι όλα μέρος της καθημερινής σου κατάστασης και θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχεις. . .

Παρθένος

Σήμερα συζητήσεις ή σκέψεις που αφορούν ομάδα ανθρώπων, είτε αφορά μια κοινωνική ομάδα ή τα μέλη μιας οικογένειας, θα σε απασχολήσουν. Σίγουρα έχεις σχηματίσει την προσωπική σου άποψη και είναι σεβαστή αλλά πιθανά να ανακαλύψεις πως υπάρχουν και άλλα δεδομένα για τα οποία δεν είσαι ενήμερος/η. Προσπάθησε να κρατήσεις μια διακριτική στάση απέναντι σε αυτά και μην αφήσεις τον θυμό ή την όποια δυσαρέσκεια να χαλάσει την ισορροπία της σχέσης που έχετε ήδη χτίσει. . .

Ζυγός

Αρχίζεις να παίρνεις βαθιές ανάσες και σήμερα μπορείς να αφήσεις τον αέρα της αλλαγής να σε μεταφέρει σε όμορφα μέρη χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξεις πίσω, τα γεγονότα που σε ενόχλησαν το τελευταίο διάστημα. Εσύ είσαι ο δημιουργός της ζωής σου και εσύ μπορείς να αλλάξεις το σενάριο αυτής. Σήμερα είναι μια ημέρα που η αυτο-πεποίθηση σου μπορεί να κινήσει και βουνά, εκμεταλλέψου την ευκαιρία. . .

Σκορπιός

Σήμερα κάπου πας μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Κάπου που η ατμόσφαιρα είναι όμορφη και οικεία τόσο που νιώθεις σπίτι σου.  Οι άνθρωποι που θα συναντήσεις θα σου δώσουν χαρά και θα νιώσεις την αξία της αλληλεγγύης και αδελφοσύνης. Αναθεωρείς αξίες αυτή την περίοδο και σήμερα θα σου δοθεί πληροφορία, χρήσιμη για αυτή την διεργασία. . .

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα σε φέρνει σε επαφή με μια “αλήθεια” που βρισκόταν στο σκοτάδι . Είτε αυτή η αλήθεια είναι με κέντρο εσένα είτε με κέντρο άλλους το σημαντικό είναι πως σου είναι κατανοητό πως υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία δεν έχεις ανακαλύψει ακόμη όσο και αν αυτό σε ξενίζει. Αν η ανακάλυψη με κέντρο εσένα αφορά ένα ταλέντο σου να ξέρεις πως αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή για μια νέα, μοναδική εξέλιξη στην ζωή σου. . .

Αιγόκερως

Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με συναισθηματικές αξίες οι οποίες σου προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια. Οι επαφές σου σήμερα είναι δημιουργικές αρκεί να δείξεις και εσύ το καλό σου πρόσωπο. Έναν άνθρωπο ο οποίος είναι βράχος αμετακίνητος εκεί που θα χρειαστεί να στηρίξει τον άλλον και μαλακός ονειροπόλος εκεί που θα νιώσει πως δεν απειλείται. Άφησε τις όποιες παρατηρήσεις ή ιδιοτροπίες για άλλη μέρα. . .

Υδροχόος

Σχέσεις, αλληλεπιδράσεις, συνεργασίες, όλα είναι ανοιχτά σήμερα προς εξέταση και περαιτέρω διερεύνηση. Είσαι ένας άνθρωπος που αγαπάς την επαφή με τους άλλους και τις μακροσκελή συζητήσεις και σήμερα σου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Προσπάθησε να μην είσαι άκαμπτος/η εκεί  που το ενήλικο σου όφελος απαιτεί περισσότερη ευελιξία. . .

Ιχθύες
Η αυριανή πανσέληνος δείχνει να σε επηρεάζει ήδη από σήμερα γιατί νιώθεις μια εσωτερική διαταραχή την οποία δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να την εξηγήσεις, τεκμηριώνοντας την. Ωστόσο ταυτοχρόνως υπάρχει μια κινητικότητα  η οποία είναι ευχάριστη και θα μπορούσε να ανεβάσει την διάθεση σου. Αυτό δεν σημαίνει πως γυρνάς την πλάτη στα σκοτεινά σημεία τα οποία έχουν κινητοποιηθεί, αλλά ότι μέσα από όμορφες στιγμές μπορείς να ισορροπήσεις ανάμεσα στα αντίθετα συναισθήματα που νιώθεις. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: