fbpx

14/10 Σαν μαριονετα κινουνται τα συναισθηματα μας σημερα! Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Αρκετά έντονη μέρα η σημερινή με έντονο το στοιχείο της ανατροπής. Τα απόνερα της πανσελήνου προσπαθούν ακόμη να μας παρασύρουν σαν μαριονέτες στα συναισθηματικά βάθη. Επιπλέον ο Ήλιος με τον Πλούτωνα ενισχύουν τις επιθυμίες μας, θέλοντας να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, άμεσα. Η σχέση του Ερμή με τον Κρόνο βάζει κάποια όρια βοηθητικά σε αυτή την κατάσταση ώστε να μην υιοθετήσουμε ακραίες συμπεριφορές εκεί που το ενήλικο μας συμφέρον είναι να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Ωστόσο μετά το απόγευμα που η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και συναντά τον Ουρανό η ένταση χτυπά ξανά κόκκινο. . .

Κριός                                                              

Η σημερινή μέρα σε πάει από το ένα μέρος στο άλλο είτε νοητικά είτε και σωματικά. Νιώθεις μια επείγουσα ανάγκη να αναζωογονηθείς σήμερα. Να καταπιαστείς με κάτι που θα σε ενθουσιάσει. Αυτό μπορεί να σε παροτρύνει να ξοδέψεις χρήματα για ένα αντικείμενο ή να διαθέσεις χρήματα για να ικανοποιήσεις επιθυμίες σου. Η χαρά ακόμη και στιγμιαία είναι η κινητήριος δύναμη σου σήμερα. . .

Ταύρος

Προσπάθησε σήμερα να είσαι σε επαφή με την αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων. Η τάση να παραμείνεις σε λάθος θέση για κάτι που σε ενδιαφέρει θα σου πάρει πολύτιμο χρόνο τον οποίο θα μπορούσες να αξιοποιήσεις παραγωγικά. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η για την τελειότητα ενός πράγματος αν δεν το εκθέσεις προς τα έξω. Μόνο τότε, μέσα από τις αντιδράσεις των άλλων ανθρώπων, μπορείς αντικειμενικά να δεις τι αλλαγές χρειάζεται να κάνεις. Τα περισσότερα εμπόδια που βλέπεις δεν έχουν αντικειμενική υπόσταση σήμερα. . .

Δίδυμοι

Η αυτό-βελτίωση είναι το κλειδί της ημέρας για σένα. Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία για βαθύτερη κατανόηση μιας κατάστασης ή ενός θέματος που σε ενδιαφέρει. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις κάτι προς την βελτίωση του. Ο στοχασμός και η εμπιστοσύνη που θα δείξεις σε αυτή την διεργασία είναι σίγουρο πως θα σε ανταμείψει. . .

Καρκίνος

Η ανάγκη για έλεγχο και χειρισμό μιας κατάστασης είναι έντονη σήμερα. Είτε η πρόκληση έρθει μέσω μιας επαφής που έχεις προγραμματίσει με έναν αγαπημένο σου άνθρωπο είτε προκύψει τυχαία, χρειάζεται να είσαι σε αυτοπαρατήρηση για αυτό που κινητοποιείται. Ο σκοπός πρέπει να είναι να χτιστεί μια γέφυρα μεταξύ σας και να μπορέσεις με κάποιον τρόπο να φέρεις ξανά την ισορροπία μεταξύ σας. Καλό θα ήταν να σταθείς περισσότερο σε αυτά που σας ενώνουν παρά σε αυτά που σας χωρίζουν. . .

Λέων

Είναι αλήθεια πως η σημερινή μέρα δεν είναι για να τεστάρεις τις αντοχές σου. Ωστόσο η στασιμότητα είναι επίσης αλήθεια πως δεν βοηθά στην παραγωγικότητά σου και δεν είναι καθόλου του στυλ σου. Αναζήτησε να κάνεις την αλλαγή που καιρό τριβελίζει το μυαλό σου. Μπορεί να αλλάξει η πορεία πλεύσης σου αλλά είναι προτιμότερο από το να κολλήσεις στο σημείο που είσαι περισσότερο χρόνο από αυτό που χρειάζεται, ως προετοιμασία, για το επόμενο βήμα. . .

Παρθένος

Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να ακούσει την Αλήθεια του, πόσο μάλλον σήμερα που τα συναισθήματα είναι εύθραυστα και νιώθουμε πως εύκολα μπορεί να παρεκτραπούμε. Γιαυτό είναι καλύτερα σήμερα να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία έχουν κέντρο μόνο εσένα. Πάρε τον χρόνο σου να αφομοιώσεις τις πληροφορίες που θα έρθουν αυτή την στιγμή στην επιφάνεια και χρησιμοποίησε τις εμπνεύσεις που έχεις για να καλυτερεύσεις τα θέματα που είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Μην ασχοληθείς με τίποτα άλλο εκτός τον εαυτό σου. .

Ζυγός

Μπορεί να είναι ανούσιο να ξύνεις πληγές που δεν έχουν κανένα νόημα στο σήμερα ωστόσο δεν είναι ανάγκη να τα βάλεις με τον εαυτό σου, τα λάθη που έκανες και να προσπαθείς να ξεφύγεις από σκέψεις που σε θυμώνουν. Αυτή η διεργασία είναι πολύτιμη στο σήμερα γιατί μπορείς να δεις τα πράγματα και τις καταστάσεις του τότε από μια διαφορετική οπτική. Μπορεί να μην μπορείς να ξαναγράψεις εκείνο το κεφάλαιο της ζωής σου αλλά μπορείς να το μετασχηματίσεις, ρίχνοντας του φως. . .

Σκορπιός

Ο συναγωνισμός είναι παραγωγικός αλλά σήμερα υπάρχει το ρίσκο να μετατραπεί πολύ εύκολα σε ανταγωνισμό. Τα παιχνίδια δύναμης είναι στο μενού της ημέρας γιαυτό πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις ώστε να μην μπεις σε αντιπαλότητες. Αξιολόγησε την περίσταση και τις δικές σου ανάγκες. Δες αν σήμερα αξίζει η νίκη με όποιο κόστος ή αξίζει περισσότερο να δείξεις την ανωτερότητά σου και να βελτιώσεις ταυτόχρονα τον εαυτό σου. Μην ξεγελαστείς και μπεις σε παιχνίδι συγκρίσεων. . .

Τοξότης

Η ανάγκη σου να νιώσεις ασφαλής συναισθηματικά και υλικά αυτή την στιγμή κινητοποιείται. Ο σκοπός αυτής της κινητοποίησης είναι διπλός. Αποσκοπεί στην αποτελεσματική διαχείριση και διατήρηση των υλικών πόρων που έχεις ήδη στην ζωή σου όσο και στο να σου δοθεί η δυνατότητα να εκτιμήσεις που βρίσκεσαι αυτή την στιγμή στη ζωή σου. Τί είναι αυτό που σου παρέχει ασφάλεια, αν είναι αρκετή, τι χρειάζεται να κάνεις ώστε να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι κάποια από τα καίρια θέματα σήμερα. . .

Αιγόκερως

Ανοιχτές συγκρούσεις έχει το μενού της ημέρας για σένα και χρειάζεται να δώσεις την πρέπουσα σημασία. Η διατήρηση της ισορροπίας είναι πρόκληση σήμερα γιαυτό προσπάθησε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να μην χρειαστεί να προχωρήσεις σε περιττές αλληλεπιδράσεις που θα προκαλέσουν τα νεύρα και την υπομονή σου. . .

Υδροχόος

Μικρά διάφορα εξωτερικά ερεθίσματα σήμερα τραβούν την προσοχή σου από άλλα σημαντικότερα θέματα. Απροσδόκητες μικρό-αλλαγές ή μετακινήσεις θα μπορούσαν να πάρουν μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που πραγματικά έχουν. Η ανάλογη προσαρμογή δεν φαίνεται να είναι εύκολη σήμερα σε σχέση με άλλες ημέρες γιαυτό προσπάθησε να δείξεις κατανόηση. Είναι κάτι προσωρινό που πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις παραπάνω σημασία. .

Ιχθύες

Οτιδήποτε αφήνεις να συμβεί σήμερα έχεις μερίδιο ευθύνης. Εσύ επιλέγεις αν θα κρατήσεις αμυντική στάση στα δρώμενα που συμβαίνουν γύρω σου ή θα αποφασίσεις να συμμετέχεις παίρνοντας το αντίστοιχο ρίσκο φυσικά, αλλά προστατεύοντας τα δικαιώματα σου. Είναι δική σου η απόφαση αν θα παραδοθείς στην δύναμη του άλλου ή θα προσπαθήσεις να διεκδικείς την θέση σου και να δείξεις την αξία σου. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: