fbpx

13/9 Σημερα η διαισθηση σου φανερωνει την αληθεια! Σεληνη στους Ιχθυες. Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Λίγο πριν την αυριανή πανσέληνο, οι σκέψεις περνούν από βαθιά κανάλια πριν εκφραστούν με λέξεις και η όποια έκφραση γίνεται έντονη και αληθινή. Η διαίσθηση μας είναι πολύ δυνατή με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων και μας δίνεται η ευκαιρία με επιδεξιότητα να εκφράσουμε ότι έχουμε στην Ψυχή μας χωρίς να ματαιώσουμε ή να ενοχλήσουμε τον συνομιλητή μας. Η ευνοϊκή σχέση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μας βυθίζει εκεί που η Αλήθεια περιμένει να την ανακαλύψουμε. Από εκείνη την στιγμή και μετά, τίποτα δεν μπορεί να παραμείνει ίδιο. . .

Κριός

Η καθημερινότητα δείχνει να σε κουράζει αυτή την στιγμή και νιώθεις την ανάγκη να κάνεις μια αλλαγή. Η ποικιλία μπορεί να σου δώσει την χαρά της ανανέωσης αλλά δεν μοιάζει να είναι αρκετό. Θα χρειαστεί να κάνεις ριζικές αλλαγές και τώρα κάτι αναδύεται στην επιφάνεια δείχνοντας σου προς ποία κατεύθυνση χρειάζεται να εστιάσεις. Εμπιστέψου την διαίσθηση σου. . .

Ταύρος

Φίλοι και άνθρωποι που σε αγαπούν είναι κοντά σου, έτοιμοι να σου σταθούν σε οτιδήποτε θελήσεις. Αυτή την στιγμή μπορείς να εκτιμήσεις τις σκέψεις σου, τις επιθυμίες σου, τα όνειρα σου. Να δεις τι από όλα αυτά είναι ικανά να συμβούν πραγματικά και τι από αυτά καλλιεργούν όμορφα συναισθήματα μέσα σου. Μπορείς να εκτιμήσεις τα μηνύματα που λαμβάνεις από τους γύρω σου αλλά και τα μηνύματα που παίρνεις από τα βάθη της Ψυχής σου. . .

Δίδυμοι

Ακόμη και αν γνωρίζεις πως υπάρχει η απαιτούμενη αναγνώριση για τα επιτεύγματα σου, επιδιώκεις την βελτίωση ώστε να νιώσεις περισσότερο ασφαλής. Θα ήταν πιο εύκολο αυτή την στιγμή να ξέρεις ακριβώς ποία είναι η διαδρομή της επιτυχίας ή ακόμη καλύτερα να έχεις ανθρώπους γύρω σου που έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα τους ώστε να νιώθεις σιγουριά μαζί τους. Ωστόσο ακόμη και μέσω απλών συζητήσεων σήμερα, μπορείς να πάρεις πολύ καλές ιδέες και να νιώσεις ασφάλεια μέσα από τα δικά σου. . .

Καρκίνος

Είσαι πολύ δεκτικός/ή και η ενσυναίσθηση σήμερα είναι πολύ έντονη, βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη την βοήθεια και στήριξη σου. Ωστόσο χρειάζονται όρια και πρέπει να τα βάλεις εσύ ώστε να μην χαθείς στον ωκεανό των συναισθημάτων σου. Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη όταν μέσω ορίων κάνεις καλό και στους γύρω σου. Μην φοβηθείς πως θα σε κρίνουν λάθος. Οποιοδήποτε πλαίσιο δεν βοηθά μόνο εσένα να μην αναλωθείς αλλά δείχνεις και στους άλλους τον τρόπο να προστατεύουν τους εαυτούς τους. . .

Λέων

Αν ένα οικονομικό θέμα δεν προκύψει σήμερα, οι αξίες και η αυτό-εκτίμηση θα σε απασχολήσουν. Δικά σου εσωτερικά θέματα είναι κινητοποιημένα και νιώθεις πως χρειάζεται να φροντίσεις τον εαυτό σου με κάποιον τρόπο. Η ανησυχία είναι χρήσιμη τέτοιες στιγμές γιατί σου δείχνει πως έχεις παραμελήσεις ένα σου κομμάτι που φαίνεται να είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δώσε την απαραίτητη προσοχή. . .

Παρθένος

Γνωρίζεις πως είσαι σε μια πολύ παραγωγική φάση της ζωής σου και μπορείς να αγωνιστείς για να μπορέσεις να εδραιωθείς, να αυτό-εξυπηρετηθείς και να είσαι ο κύριος του εαυτού σου. Μπορείς να εστιάσεις σε οτιδήποτε σε γεμίζει χαρά, προσωπική. Προσπάθησε να παραμείνεις εκεί που υπάρχει όφελος για σένα και μην σπαταλάς την ενέργεια σου σε περιττές συναντήσεις προσπαθώντας να ικανοποιήσεις άλλους ανθρώπους. . .

Ζυγός

Ο προσωπικός σου μετασχηματισμός εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από σένα. Οι άλλοι χρησιμεύουν μόνο ως καθρέφτες ώστε να δεις που χρειάζεται να κάνεις την προσωπική σου πρόοδο. Η καθημερινότητα σου αυτή την στιγμή ζητά αλλαγές και είναι η στιγμή που πραγματικά μπορείς να τις κάνεις. Το νιώθεις πως είναι έτσι και έχεις την δυναμική. Η θέληση όμως είναι αυτή που παρακινεί βουνά και αντικατοπτρίζει το πόσο πραγματικά θέλεις να αλλάξεις την ζωή σου σε κάποιους τομείς. . .

Σκορπιός

Τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την χαρά και την ευτυχία ωστόσο αυτή την στιγμή νιώθεις πως χρειάζεται να ξοδέψεις περισσότερα από όσα σηκώνει το πορτοφόλι σου για να πάρεις ικανοποίηση. Εκτίμησε την κατάσταση και σκέψου αν πράγματι αξίζει να το κάνεις. Αν ο λόγος θα σε ευχαριστήσει ή το κάνεις επειδή νιώθεις ανταγωνιστικά. Είναι σίγουρο πως τελικά θα πράξεις με σύνεση και δεν θα αφήσεις το εγωκεντρικό κομμάτι να πάει τα ηνία. . .

Τοξότης

Σήμερα έχεις την ικανότητα να καταλάβεις πολλά πράγματα που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Μπορείς να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις του άλλου, κάτω από το προσωπείο που φοράει αλλά και τι έχει κινητοποιηθεί μέσα σου. Είναι πολύ χρήσιμο σήμερα να κατανοείς αλλά να το δείχνει με μεγάλη ευελιξία, χωρίς να μην καταλάβει ό άλλος πως τον διαβάζεις. . .

Αιγόκερως

Συζητήσεις, επαφές με άλλους και η ικανότητα σου να οργανώνεις και να ηγείσαι είναι έντονη. Μπορείς να τα φέρεις όλα εις πέρας ωστόσο χρειάζεται να τιθασεύεις τον έντονο παρορμητισμό σου γιατί χάνεις την ουσία του πράγματος και ρισκάρεις. Ναι, είναι κατανοητό σε όλους πως η παρόρμηση σου είναι έντονη και ενεργή αλλά το ζητούμενο είναι να είσαι εσύ παραγωγικός/ή. Αν χρειάζεται να τον μετριάσεις, για το δικό σου όφελος, χρειάζεται να κάνεις προσπάθεια και όχι απλά να έχεις την συγκατάβαση των άλλων. . .

Υδροχόος

Σήμερα χρειάζεται να μπεις στη θέση του άλλου για να κατανοήσεις πραγματικά τις προσπάθειες που έχει κάνει για κάποιο αποτέλεσμα. Τι σημασία έχει αν θεωρείς πως έχει επενδύσει λίγο χρόνο ή πολύ, πολύ ενέργεια ή λίγη. Σημασία έχει πως νιώθει εκείνος. Αν θέλεις να τον βοηθήσεις χρειάζεται να γίνει κατανοητό από σένα πως κάθε άνθρωπος είναι μια ξεχωριστή ιδιαιτερότητα, έχει τις δικές του ιδέες και τους δικούς του ρυθμούς χωρίς να γίνεσαι επικριτικός/ή ή πιεστικός/ή. . .

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό και η Σελήνη στο ζώδιο σου σε βοηθά να βλέπεις τον κόσμο με τα μάτια της καρδιάς σου. Δεν έχει καμία σημασία τίποτα άλλο από όσα κινητοποιούνται γύρω και μέσα σου αν δεν μπορείς να τα φιλτράρεις μέσα από την αγάπη. Ναι, άλλοι μπορεί να λειτουργούν πιεστικά βάζοντας χρονοδιαγράμματα, να θέλουν τα πράγματα να  γίνονται χθες, αλλά το σημαντικό με κέντρο εσένα είναι η δική σου στάση σε όλο αυτό. Καλό θα ήταν να είσαι σε επαφή με εσένα. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: