fbpx

Τριτη 13/8 Δες την πανοραμικη εικονα της ζωης σου! Διαβασε αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Σήμερα όσο και αν προσπαθείς να κρατήσεις οποιοδήποτε “αντισυμβατικό” συναίσθημα νιώθεις, στο σκοτάδι, το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου σε ενθαρρύνει να το εκφράσεις όπως και να ’χει. Η αίσθηση του ανικανοποίητου σήμερα χρωματίζει την ημέρα ωστόσο μπορείς να πάρεις στήριξη από φίλους και ομάδες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κριός

Το μυαλό σου γεμίζει ιδέες σήμερα σχετικά με τα επαγγελματικά σου σχέδια ή/και με ποίον τρόπο θα μπορέσεις να μεγαλώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Η ενέργεια είναι δυνατή για οτιδήποτε έχει επαναστατικό χαρακτήρα με την έννοια της διαφορετικότητας. Δες τι πρωτοποριακό θα μπορούσες να προσθέσεις στις δραστηριότητες σου. . .

Ταύρος

Η οριοθέτηση και το πλαίσιο στην ζωή σου είναι αυτά που θα σου φέρουν την ελευθερία που ζητάς. Μέσα από την οργάνωση, την σταθερότητα και την επιμονή στον στόχο σου, με τα δικά σου φτερά θα βγεις από οποιοδήποτε περιορισμό νιώθεις στην ζωή σου. Με αξιοπρέπεια και δομή βάδισε σε αυτή την πορεία. . .

Δίδυμοι

Η περιέργεια σου σήμερα είναι έντονη και η ανάγκη να προσθέσεις νέες καινοτόμες ιδέες είναι κινητοποιημένη. Η συμμετοχή δικών σου ανθρώπων θα μπορούσε να λειτουργήσει βοηθητικά ενεργοποιώντας την φαντασία και την δημιουργικότητά σου. Ελευθέρωσε τις σκέψεις σου σήμερα από οτιδήποτε είναι πραγματικά ανούσιο και άφησε χώρο για νέες, φρέσκες ιδέες. . .

Καρκίνος

Σήμερα έχεις την διαύγεια να δεις τις τρέχουσες καταστάσεις με μια ρεαλιστική ματιά. Ο άνθρωπος σου, οι σχέσεις σου, οι συνεργασίες σου τώρα δείχνουν την πραγματική τους αξία και εσύ είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε πρόκληση προέλθει από αυτή την κατεύθυνση. Αν χρειαστεί να πάρεις μια οριστική/τελική απόφαση σήμερα καλό θα ήταν να την εξετάσεις προσεκτικά πριν δεσμευτείς. . .

Λέων

Η σημερινή ημέρα σου δίνει την ικανότητα να γεννήσεις μια ιδέα, ένα όραμα, να κάνεις μια “σύνδεση” που το τελευταίο καιρό προσπαθείς αλλά χωρίς ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Η αυτό-έκφραση σήμερα είναι σημαντική για εσένα γιατί θα σου δώσει χαρά ακόμη και μέσα από πολύ απλά πράγματα. Πάρε χρόνο μέσα στην ημέρα για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν πραγματικά. . .

Παρθένος

Την ενέργεια σου σήμερα την μοιράζεσαι με ανθρώπους που αγαπούν την ζωή και το δείχνουν. Η αγάπη και η φροντίδα σου είναι αξιέπαινη και ζηλευτή πολλές φορές, ωστόσο σήμερα καλό θα ήταν να είσαι διακριτικός/ή με οτιδήποτε θα μπορούσε να τους ενοχλήσει. Ακόμη και αν εκείνοι νιώσεις πως εισχωρούν σε περιοχές δικές σου που δεν θα ήθελες, με διακριτικότητα και διπλωματική στάση καλό θα ήταν να τους απομακρύνεις. . .

Ζυγός

Σήμερα χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου. Είτε βρίσκεσαι στον ιδιωτικό σου χώρο είτε είσαι με άτομα οικεία, σήμερα νιώθεις πως χρειάζεται να αφήσεις μέρος του φορτίου σου και να ξεκουραστείς. Φτιάξε το πρόγραμμα σου βάσει αυτής της ανάγκης που έχεις και μην δεσμευτείς σε πράγματα που θέλουν πολύ ενέργεια από σένα. Αυτή η διαδικασία είναι μέρος της προσωπικής σου ελευθερίας και χρειάζεται να το σεβαστούν τόσο οι άλλοι όσο και εσύ ο ίδιος/η ίδια. . .

Σκορπιός

Οι σκέψεις σου σήμερα είναι ζωντανές με βλέμμα κυρίως στο μέλλον παρά στο παρόν. Σήμερα μπορείς να δεις αυτή την οπτική, η οποία, θα σου δώσει την πολυπόθητη ελευθερία κινήσεων. Αφού την οραματιστείς προσπάθησε να την προσαρμόσεις στο εδώ και τώρα, στο δικό σου σενάριο. Βήμα βήμα με σύνεση και σθένος χτίζεις το δικό σου μέλλον. . .

Τοξότης

Σήμερα πηγαίνεις όπου φυσάει ο άνεμος. Ο ενθουσιασμός σου είναι έντονος και προσπαθείς να συντονιστείς με οτιδήποτε έχει να σου δώσει ένα δημιουργικό ενδεχόμενο. Ο σκοπός είναι ιερός και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην βιαστείς. Είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά χρειάζεται προσπάθεια. Μην εμπιστευτείς αυτόν/ή που θα σου προσφέρει τα δώρα χωρίς αντάλλαγμα. . .

Αιγόκερως

Οι αξίες που έχεις δημιουργήσει εσύ ο ίδιος/η ίδια είναι πολύ σημαντικές για σένα και αυτό καθρεφτίζεται στην ζωή σου καθημερινά  με το πόσο πολύ τις υπερασπίζεσαι. Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πως υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να κάνεις στην ζωή σου και δεν χρειάζεται να υπάρχει προσκόλληση στα ήδη υπάρχοντα. Πραγματικές νέες ιδέες είναι εδώ, δείχνοντας σου πως η ζωή είναι μια καθημερινή ανακάλυψη και εσύ πρέπει να είσαι με κάποιον τρόπο μέρος αυτής. . .

Υδροχόος

Μια νέα διάσταση της ήδη υπάρχουσας τωρινής κατάστασης σου ανοίγει τα μάτια σήμερα ή μια νέα κατάσταση στην ζωή σου τώρα σε γεμίζει καινούργια ενδεχόμενα. Μοιράσου τις σκέψεις σου με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι γιατί είναι πρόθυμοι να σε στηρίξουν περισσότερο από ότι πιστεύεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να είσαι ειλικρινής όσο αφορά τις προθέσεις σου και τις επιδιώξεις σου. . .

Ιχθύες

Σήμερα θα χρειαστεί να βάλεις όρια εκεί που νιώθεις πως καλό θα ήταν να μπουν. Είτε αφορά εσένα τον ίδιο/ την ίδια είτε πρόκειται για μια κατάσταση με την οποία συνδέεσαι έμμεσα. Αυτά τα πλαίσια δεν θα λειτουργήσουν βοηθητικά μόνο στην όποια κατάσταση αλλά θα ενισχύσουν την δική σου αυτό-πεποίθηση. Με αγάπη και εν-συναίσθηση είσαι κοντά σε αυτούς που χρειάζονται την βοήθεια σου την ίδια στιγμή που σέβεσαι την δική σου ακεραιότητα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για την προσωπική σου ελευθερία. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: