fbpx

Ιδανικη ημερα το Σαββατο 13/7 να ενώσεις τα μέρη του παζλ που λείπουν!

Share:

 

Το Σάββατο ενδείκνυται για όμορφα και δημιουργικά πράγματα. Η ελπίδα και η θετική στάση φωτίζει μέρη της Ψυχής σου δίνοντας την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να ενώσεις τα μέρη του πάζλ που σου λείπουν αυτή την στιγμή στην ζωή σου. . .

Κριός Το σαββατοκύριακο για εσένα ξεκινά δυναμικά και δημιουργικά. Οι σκέψεις σου περιστρέφονται ψάχνοντας να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την κατάσταση στη προσωπική σου ζωή και τον ιδιωτικό σου χώρο. Οι επιθυμίες σου ποικίλες ωστόσο προσπάθησε να δεσμευτείς σε αυτές που είναι εφικτές στην παρούσα κατάσταση. Μέχρι αρχές Αυγούστου που ορθοδρομεί ο Ερμής είσαι σε περίοδο αναπροσαρμογής και αναθεώρησης. Δώσε χώρο και χρόνο. . .

Ταύρος Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για οποιαδήποτε επικοινωνία θα σε βοηθήσει να βρεις την αρχή του νήματος. Μπορεί να εστιάζεις την προσοχή σου σε κάτι συγκεκριμένο ωστόσο σήμερα οι ρίζες βρίσκονται πολύ πιο βαθιά από ότι φαινομενικά δείχνουν. Οι εμπειρίες που κερδίζεις σήμερα αγγίζουν βαθύτερα στρώματα, φτάνοντας μέχρι τις πεποιθήσεις που δημιουργήθηκαν από τους γονείς σου, στα παιδικά σου χρόνια. Ξεχώρισε τις, ανάλυσε τις, ξεδιάλεξε τις. Κράτησε αυτές που πραγματικά σε αντιπροσωπεύουν και σου είναι χρήσιμες για την πορεία σου. . .

Δίδυμοι Η σημερινή ημέρα σου δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο που δρας όταν οι ψυχικές σου φορτίσεις παίρνουν το scalp. Όταν ο έλεγχος χάνεται ακόμη και σε απλά πράγματα. Σήμερα καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις την εκάστοτε κατάσταση. Σήμερα οι ‘άλλοι’ λειτουργούν ως καθρέφτες. Δες πως αντιδρούν, για να καταλάβεις πως δρας εσύ. Άκου τι λένε για να κατανοήσεις πως μιλάς εσύ. Αφουγκράσου τι είναι αυτό που σε επηρεάζει όταν είσαι θυμωμένος/η, πικραμένος/η, απογοητευμένος/η. Τι κινητοποιείται και ποία είναι η άμεση αντίδραση σου στο περιβάλλον. Η βοήθεια σήμερα είναι μεγάλη όσο αφορά την αυτό-βελτίωση της έκφρασης σου. . .

Καρκίνος Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην προσφορά. Ή η βοήθεια σου θα φανεί πολύ χρήσιμη σε κάποιον που την έχει ανάγκη ή θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, δίνοντας σημασία σε εσένα και παίρνοντας μεγάλη χαρά από αυτό. Ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις σήμερα, ακόμη και αν αυτό σχετίζεται με την καθημερινή σου εργασία, φρόντισε να είναι με αγάπη και φροντίδα. Η αίσθηση που θα έχεις στο τέλος της ημέρας θα σε αποζημιώσει. . .  

Λέων Ιδανική ημέρα για οτιδήποτε ασχοληθείς και έχει σκοπό την αυτό-βελτίωση, ακόμη και την εικόνα σου προς τους άλλους. Η ανάγκη σου για μια νέα δημιουργική κατάσταση στην ζωή σου δεν περιορίζεται αυτή την στιγμή. Αλλά έχε κατά νου πως ο Ερμής ανάδρομος σου δίνει το “δικαίωμα” της επανατοποθέτησης, της προσαρμογής και της αλλαγής, οπότε η εξέλιξη θα είναι περισσότερο αργή από ότι θα επιθυμούσες αφού θα γίνει μετά τον Αύγουστο. Ωστόσο είναι αλήθεια πως είσαι σε πολύ δημιουργική διαδικασία, κάτι που (πρόσεξε) θα ζήλευαν πολλοί. . .

Παρθένος Η σημερινή ημέρα σε φέρνει αντιμέτωπο/η με την πραγματική πραγματικότητα της ζωής σου. Κάποιες καταστάσεις ενδέχεται να είναι άβολες για εσένα ή το αποτέλεσμα που περίμενες να είναι διαφορετικό. Όπως και να’ χει δεν είσαι από τους ανθρώπους που θα πτοηθείς, οπότε κράτα το κεφάλι μπροστά και ξεκαθάρισε πρωτίστως μέσα σου τι νιώθεις. Τώρα με τον Ερμή ανάδρομο είναι η καλύτερη στιγμή να απελευθερωθείς από οτιδήποτε δεν λειτουργεί πια στην ζωή σου βοηθητικά.

Ζυγός το χάος δημιουργείται όταν δεν μπορούμε να ταξινομήσουμε όλες τις πληροφορίες που λαμβάνουμε ή/και δεν έχουμε όλα τα κομμάτια του πάζλ ώστε να συνθέσουμε όλη την εικόνα. Σε μια τέτοια κατάσταση θα μπορούσαμε να πούμε πως βρίσκεσαι σήμερα γυρνώντας από εδώ, εκεί, μεταφορικά ή/και κυριολεκτικά. Ο Ερμής ανάδρομος σίγουρα “φταίει” και για να αισθανθείς καλύτερα μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο σε εκείνον. Ωστόσο χρειάζεται να τοποθετηθείς ξανά σε σχέση με τις εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στον σπίτι σου, την οικογένεια σου, τον ιδιωτικό σου χώρο και την εργασία σου. . .

Σκορπιός Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα για εσένα και θα χρειαστεί να επανεξεταστούν οι προθέσεις οι δικές σου ή/και του άλλου, πριν την οποιαδήποτε δράση. Θα μπορούσε σήμερα ένα γεγονός να σε φέρει σε άβολη κάπως θέση. Αν το γεγονός αφορά ένα οικονομικό θέμα, σήμερα υπάρχει η τάση να σπαταληθεί και να μην χρησιμοποιηθεί με σύνεση. Αν αφορά τις αξίες σου, θα πρέπει να τις υποστηρίξεις εφόσον είναι πραγματικές αξίες για εσένα. Αν σχετίζεται με την αυτονομία σου επίσης είναι κάτι το οποίο θα χρειαστεί να το υποστηρίξεις. Θα χρειαστεί να ανακαλύψεις το υπόβαθρο που κρύβεται πίσω από το γεγονός για να αξιολογήσεις την θέση που θα κρατήσεις. . .

Τοξότης Πολύ καλή και δημιουργική ημέρα για εσένα σήμερα για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις. Το μόνο που μπορεί να σου την χαλάσει είναι η σκέψη ή ένα γεγονός με κάποιο άτομο μέσα στην οικογένειά σου, η οποία όμως αυτή η κατάσταση, έχει τις ρίζες του στο παρελθόν. Αν “εξαιρέσουμε” αυτή την σκέψη που έχεις ή αν είναι υπό έλεγχο, όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ όμορφα, δημιουργικά και γεμάτα καινούργια ενδεχόμενα για εσένα. . .

Αιγόκερως Η ανάγκη σου να αποσυρθείς είναι έντονη σήμερα. Θέλεις να περιπλανηθείς σε ιδανικούς τόπους, εκεί που η ηρεμία της στιγμής θα γίνει ο αρωγός της ημέρας. Δεν σου είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις μέσα από αυτό. Ίσως νιώθεις κούραση ή ανικανοποίητος/η για κάτι ή απλά είναι ανάγκη περισυλλογής. Ότι και αν ισχύει, όποιος και αν είναι ο βαθύτερος λόγος, με κάποιον τρόπο προσπάθησε να το κάνεις σήμερα, για εσένα. . .

Υδροχόος Περίοδος εκλείψεων, Ερμής ανάδρομος, το έδαφος δεν είναι σταθερό και υπάρχουν αναταράξεις. Είσαι συνηθισμένος/η σε αλλαγές και πιθανά να το επιζητείς γενικότερα, αλλά αυτή την στιγμή θέλεις να το πας περισσότερο χαλαρά ή έστω πιο συμβατά με τις επιθυμίες σου. Δεν φαίνεται να είσαι πολύ ευχαριστημένος/η με τις εξελίξεις. Αυτό σε βάζει σε διαδικασία αναπροσαρμογής και είναι το καλύτερο που πρέπει να κάνεις αυτή την στιγμή. . .

Ιχθύς  Η αλήθεια είναι πως βρίσκεσαι σε καλή περίοδο της ζωής σου. Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια κατάσταση που ενδέχεται να σου δημιουργήσει σύγχυση ή να σε βάλει σε σκέψεις, ωστόσο γενικότερα η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Προσπάθησε να είσαι απασχολημένος/η με οτιδήποτε σου δίνει χαρά ή σε κρατάει γειωμένο/η και νιώσε την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση που νιώθουν οι γύρω σου με τα επιτεύγματα σου. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: