fbpx

13/5 Ποιος ειπε πως μεσα απο την διαθλαση δεν βλεπετε τον στοχο σας; Αρης στους Ιχθυες – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

 

Κριός

Με τον Άρη στους Ιχθύες ξεκινά μια περίοδος όπου θα υπάρχει ένα βαθύ μυστηριώδες όραμα που συνδέεται με την έκσταση και το χάος γύρω από τις δράσεις γενικότερα των ανθρώπων. Ωστόσο το μόνο που χρειάζεστε μέχρι το τέλος Ιουνίου είναι να έχετε μια πυξίδα στο χέρι ώστε να μην χάσετε τον προσανατολισμό προς τον στόχο σας. . .

Ταύρος

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες είναι βοηθητική σε ότι αφορά την κοινωνικότητά και τα βαθύτερα όνειρα και επιθυμίες σας. Μπορεί να σας δείξει τα χρώματα του ουράνιου τόξου δίνοντας την ευκαιρία να κάνετε από μόνη/ος σας την επιλογή εκείνης της απόχρωσης που ταιριάζει στο δικό σας γούστο. Μέχρι το τέλος Ιουνίου μπορείτε να βασιστείτε στην ευελιξία του ζωδίου και γιατί όχι, να διεκδικήσετε το αδύνατο. . .

Δίδυμοι

Ο Άρης στους Ιχθύες μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις αφού για το επόμενο διάστημα τα συναισθήματα θα χρωματίζουν τις δράσεις σας περισσότερο από άλλες στιγμές. Μέχρι το τέλος Ιουνίου μπορείτε να φανταστείτε τρόπους, νέους και δημιουργικούς, οι οποίοι θα βελτιώσουν πολλά από τα δεδομένα που έχετε αυτή την στιγμή στην ζωή σας, κυρίως στον εργασιακό τομέα. . .

Καρκίνος

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες είναι ευεργετική για το ζώδιο σας και θα σας προσφέρει απλόχερα την διαίσθηση και εκείνη την λεπτή απόχρωση που χρειάζεται να βάλετε στις δράσεις σας ώστε να γίνουν πιο ραφιναρισμένες. Μέχρι το τέλος Ιουνίου μπορείτε να τολμήσετε να βγείτε λίγο στα ανοιχτά νερά, αφήνοντας τα βραχάκια και την ασφάλεια που σας δίνουν. . .

Λέων

Ο Άρης στου Ιχθύες αυξάνει την φαντασία και σας ωθεί να φιλτράρετε τις δράσεις σας μέσα από τα συναισθήματα σας, ακόμη πιο πολύ. Ωστόσο μέχρι τα τέλη Ιουνίου θέλει προσοχή να μην πνιγείτε μέσα στις αποχρώσεις που παίρνει το νερό της θάλασσας. Να μην μπερδευτείτε ή/και να μην μπερδέψετε του ανθρώπους που έχετε κοντά σας. . .

Παρθένος

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες απέναντι από το ζώδιο σας μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση ανικανότητας και ίσως συναισθήματα ανασφάλειας για το αποτέλεσμα που θα μπορούσατε να φέρετε κυρίως όσο αφορά τις συνεργασίες και τις προσωπικές σας σχέσεις. Μέχρι τα τέλη Ιουνίου χρειάζεται προσοχή ειδικότερα αν βρίσκεστε στο μονοπάτι της προσφοράς, υπηρετείτε ή παραδίνετε τον εαυτό σας σε έναν και μόνο σκοπό. . .

Ζυγός

Με τον Άρη στους Ιχθύες θα είναι δύσκολο να κατανοήσετε από πού να αρχίσετε και ακόμα δυσκολότερο να μείνετε σταθερή/ός σε μια πορεία. Η καθημερινότητά σας μπορεί να αλλάζει και να χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και καλό προγραμματισμό ώστε να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας. Μέχρι τα τέλη Ιουνίου αυτό θα είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσετε. . .  

Σκορπιός

Το ζώδιο των Ιχθύων έχοντας κυβερνήτες Δία και Ποσειδώνα, τροφοδοτούν με πίστη και όραμα την δράση σας και τον τρόπο που διεκδικείτε τα θέλω σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Μέχρι τα τέλη Ιουνίου η φαντασία, η ευελιξία και η τέχνη θα αγκαλιάζει τρυφερά τα σχέδια σας και θα σας ωθεί χωρίς να το καταλαβαίνετε προς δημιουργικά νερά. . .

Τοξότης

Αυτή η θέση του Άρη, τους Ιχθύες, υπερασπίζει και παλεύει για πράγματα που δεν είναι τόσο καθαρά ορατά και θα εστιάσει την ενέργεια του στην ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσω μαεστρίας να φτιάξετε το δικό σας χώρο, το δικό σας “σπιτικό”, οτιδήποτε σας εμπνέει χωρίς άλλοι να σας ρουφάνε την ενέργεια σας. . .

Αιγόκερως

Άρης στους Ιχθύες και η δράση σας χρωματίζεται κυρίως από τα συναισθήματα σας και όχι από την λογική σειρά των πραγμάτων. Μέχρι το τέλος Ιουνίου δίνεται η ευκαιρία κυρίως στον τομέα επικοινωνία και άμεσο περιβάλλον, να δράσετε με την απαραίτητη ευελιξία, χρησιμοποιώντας την τέχνη ή οτιδήποτε άλλο δημιουργικό εργαλείο έχετε στα χέρια σας και να φτιάξετε το προσωπικό σας masterpiece. . .   

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να σας μπερδέψει το επόμενο χρονικό διάστημα και να σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με τις δράσεις που χρειάζεται να κάνετε ώστε να νιώσετε συναισθηματικά ή υλικά ασφαλής. Εύχομαι να συναντήσετε μόνο δελφίνια στη πορεία αυτών των ημερών μέχρι τα τέλη Ιουνίου και όχι υπόγειους πολεμιστές ή underground “τρομοκράτες”. . .

Ιχθύες

Τι να ειπωθεί για τον Άρη στο ζώδιο σας μέχρι τα τέλη Ιουνίου; Μια περίοδος όπου η ενεργητική φαντασία θα χτυπήσει κόκκινο και θα πιστέψετε πως πραγματικά μπορείτε με τις δράσεις σας να κατακτήσετε ότι επιθυμείτε. Η εικόνα σας αλλάζει και μαζί με αυτή όλο σας το Είναι. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: