fbpx

12/9 Ονειρο ή πλανη; Σεληνη στους Ιχθυες. Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί μια νεφέλη στο σκηνικό που υπάρχει γύρω μας. Η ονειρική διάσταση μαζί με την σχέση του Άρη με τον Δία μπορεί να μας αποπροσανατολίσει από τον δρόμο που έχουμε επιλέξει να πάρουμε με σύνεση και μετά από πολύ σκέψη. Δεν είναι σίγουρο πως ο έντονος ενθουσιασμός παρακινούμενος από την δύναμη της θετικής σκέψης θα μας φέρει αντιμέτωπους με την αντικειμενική πραγματικότητα. Γιαυτό τρεις μετράμε και μια κόβουμε αν δεν θέλουμε να δούμε στο τέλος πως περάσαμε τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. . .

Κριός

Ανασφάλειες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια σήμερα ή να δημιουργηθεί κάποιο παρασκήνιο γιαυτό χρειάζεται να είσαι ευέλικτος/η. Η παραγωγικότητα σου είναι σημαντική ακόμη και αν οι ψυχικές σου φορτίσεις είναι έντονες. Μην επιμείνεις παραπάνω από όσο πρέπει για κάτι ακόμη και αν είσαι σίγουρος/η πως έχεις δίκιο. Σήμερα χρειάζεται να δείξεις επιείκεια. . .

Ταύρος

Φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις είναι στις δραστηριότητες της ημέρας για σένα. Παρόλο που μπορεί να μην είσαι σίγουρος για το τι θέλεις να κάνεις και πως να καλύψεις τις ανάγκες σου, δεν χρειάζεται να ανησυχήσεις. Θα βρεις τι θέλεις και τον τρόπο να το κάνεις αρκεί να χαλαρώσεις. Ακολούθησε την ροή ακόμη και αν δεν κατανοείς τα πάντα σήμερα. . .

Δίδυμοι

Η ασφάλεια που θέλεις μέσα από τις επαγγελματικές σου επιτεύξεις μπορεί σήμερα να νιώσεις πως καθυστερεί. Δεν είναι μια αντικειμενική αίσθηση αυτή ωστόσο προσπάθησε να συνδυάζεις σωστά τις ιδέες που έχεις με την δράση που κάνεις. Σήμερα αν χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές, μπορείς να τις κάνεις, αλλά με σύνεση. . .

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια γεμάτη ημέρα. Επαγγελματικά θέματα, νομικές υποθέσεις ή ένας νέος στόχος μπορεί να σε κάνει να είσαι περισσότερο ενθουσιασμένος/η από όσο θα έπρεπε. Να είσαι προσεκτικός/ή στις δράσεις σου σήμερα και αν χρειαστεί να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη, σχετικά με τα σχέδια σου, πριν πάρεις την όποια τελική απόφαση. . .

Λέων

Ο αυθορμητισμός σου είναι έντονος ωστόσο υπάρχει μια αίσθηση ασάφειας και ανησυχίας γύρω και μέσα σου. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει αλλά αν ξέρεις τι θέλεις θα βρεις τον τρόπο να το διευθετήσεις. Μην παραμελείς την προσωπική σου ζωή, βρες χρόνο να ξεκουραστείς και θα μπουν όλες σου οι σκέψεις σε σειρά. . .

Παρθένος

Αυτή την στιγμή δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σημαντικές επαφές είτε προσωπικές είτε για επαγγελματικούς στόχους. Η διαθεσιμότητα και προσφορά είναι έντονα χαρακτηριστικά σου ωστόσο σήμερα και αύριο χρειάζεται να εκτιμήσεις τι δίνεις και σε ποίον. Φυσικά η βοήθεια είναι πολύτιμη αλλά πρέπει να την παρέχεις όταν σου ζητηθεί και με τον τρόπο που θα σου ζητηθεί. Δεν χρειάζεται να δώσεις περισσότερες πληροφορίες από όσες είναι απολύτως απαραίτητες. . .

Ζυγός

Χρειάζεται κουράγιο για να ξεκινήσεις κάτι και δεξιότητα για να το φέρεις εις πέρας. Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα και χρειάζεται να οργανώσεις το πρόγραμμα σου ώστε να είσαι μέσα στα χρονικά πλαίσια που σου δίνονται. Μην χρονοτριβήσεις σε πράγματα τα οποία δεν είναι μέρος του εγχειρήματος που έχεις αναλάβει. Φρόντισε και δώσε την προσοχή σου σε ένα πράγμα κάθε φορά. Ο κατάλληλος συντονισμός είναι πολύτιμος σήμερα και αύριο. . .

Σκορπιός

Οι εξελίξεις τρέχουν και φαίνεται πως παραμελείς λίγο τον εαυτό σου. Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με την ανάγκη να ασχοληθείς με πιο προσωπικά σου θέματα και καλό θα ήταν να δώσεις χαρά στον εαυτό σου μέσα από δραστηριότητες που θα σε χαλαρώσουν, όσο αυτό είναι εφικτό. Επειδή η ανυπομονησία μπορεί να επηρεάσει το πορτοφόλι σου, σήμερα προσπάθησε να δείξεις σύνεση σε οτιδήποτε κινητοποιεί οικονομικές δοσοληψίες. . .

Τοξότης

Το σπίτι, η ιδιωτική σου ζωή ή η οικογένεια σου ζητά την προσοχή σου για ένα θέμα σήμερα και αύριο. Καλό θα ήταν να δώσεις χώρο αν προκύψει κάτι που χρειάζεται την συμμέτοχη σου. Όσο χρόνο και φαιά ουσία και να καταναλώσεις, τα όνειρα σου και οι στόχοι σου χρειάζονται να είναι ενεργά. Ακόμη και αν υπάρξουν εμπόδια αυτή την στιγμή στον δρόμο σου, δεν πρέπει να παραιτηθείς από αυτή την προσδοκία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για σένα. . .

Αιγόκερως

Επικοινωνιακά θέματα σε φέρνουν μπροστά σε διλήμματα και συμπεριφορές που μπορεί να σε προβληματίσουν σήμερα και αύριο. Ο στόχος είναι να παραμείνεις  ήρεμος/η, να μην ενδώσεις σε συναισθηματικούς χειρισμούς των άλλων και να σεβαστείς τις ιδιαιτερότητες τους. Μπορείς να παραμείνεις στον στόχο σου, να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και τις απόψεις σου ανεξάρτητα αν βρίσκεις ανταπόκριση ή όχι αυτή την στιγμή. . .

Υδροχόος

Οικονομικά θέματα μπαίνουν σε προτεραιότητα σήμερα και αύριο. Μπορείς να τα διευθετήσεις αν έχεις σύνεση και δεν αφήσεις τον παρορμητισμό σου να σε κυριεύσει. Οι συναναστροφές με αγαπημένους φίλους και ανθρώπους που έχουν αξία για σένα επίσης μπορεί να σε προβληματίσουν ή να σε δυσαρεστήσουν. Μην δώσεις ιδιαίτερη σημασία και κράτησε αυτό που πραγματικά έχει για σένα σημασία. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα και αύριο δεν σε αφήνει να περάσεις απαρατήρητος/η και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς όσο αφορά τους στόχους σου. Παρόλο αυτά μπορεί να βλέπεις την αμφιβολία στα πρόσωπα των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Μην δώσεις πολύ σημασία και κυρίως μην ενδώσεις στους χειρισμούς που ενδέχεται να κινητοποιηθούν. Σταθερός/ή στους στόχους σου αντιμετώπισε κάθε πρόκληση και μείνε στην πορεία που έχει επιλέξει. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: