fbpx

Δευτερα 12/8 Με μαεστρια πετυχαινεις αυτο που θελεις σημερα! Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Σήμερα ο Ήλιος με την Αφροδίτη στον Λέοντα μας δείχνουν πως όμορφα πράγματα έρχονται στην ζωή μας όταν η αγκαλιά μας είναι ανοιχτή και η καρδιά χτυπά δυνατά για νέα δημιουργήματα. Μας μαθαίνει πως η αγάπη, η ενσυναίσθηση, η αυτοπεποίθηση στον εαυτό μας και τις ικανότητες μας είναι τα κλειδιά για να λάμψουμε εμείς και να δώσουμε φως σε αυτούς που το χρειάζονται. Ωστόσο η Σελήνη ακόμη στον Αιγόκερω με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μας προσγειώνει θυμίζοντας μας πως για να πετύχουμε τα παραπάνω χρειάζεται πειθαρχία, θάρρος και αντοχή. Για να μπορέσουμε να γευτούμε από την πηγή της χαράς χρειάζεται να είμαστε σε επαφή με την πραγματικότητα και την ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων. . .

Κριός

Σήμερα νιώθεις πως μόνο μέσω της χαράς και την δημιουργία όμορφης ατμόσφαιρας γύρω σου μπορείς να πάρεις δύναμη και να ηρεμήσεις τις σκέψεις σου. Η ανάγκη να βρεις δημιουργικές διεξόδους και δρόμους που θα σε οδηγήσουν στα όνειρα σου σήμερα δείχνει περισσότερο επείγουσα από ποτέ. Γνωρίζεις πως χρειάζεσαι ομάδα για να κάνεις αυτό που επιθυμείς και σήμερα μπορείς να σκεφτείς ρεαλιστικούς τρόπους για να το επεξεργαστείς καλύτερα. . .

Ταύρος

Χρειάζεται κόπο και υπομονή για να κάνεις το οτιδήποτε σήμερα. Υπομονή διαθέτεις οπότε ψάξε τον άνθρωπο ή την κατάσταση που θα σε στηρίξει. Ένα χέρι βοηθείας θα ήταν λυτρωτικό αυτή την στιγμή. Σκέψου ποίος θα μπορούσε να σε βοηθήσει ή τι πρέπει να κάνεις για να απελευθερωθείς από το περιττό βάρος που κουβαλάς. Δεν είναι στιγμή για δισταγμούς και ανούσιους φόβους. Αυτός που μπορεί να σε βοηθήσεις είναι πιο κοντά από ότι νομίζεις. . .

Δίδυμοι

Οι σκέψεις σου παίρνουν φωτιά και νιώθεις την ανάγκη να επανεξετάσεις τα δεδομένα που έχεις μπροστά σου. Κάτι ή κάποιος χρειάζεται την προσοχή σου, την συνεργασία σου, την βοήθεια σου. Μπορεί να το ζητά με εξουσιαστικό τρόπο αλλά το σημαντικό είναι πως για να είναι θυμωμένος μαζί σου είναι σημάδι της αγάπης του. Αντί να εντείνεις την δυναμική μεταξύ σας, δώσε φως στα όμορφα συναισθήματα που σας ενώνουν. Σίγουρα η αρμονία αυτή την στιγμή εξαρτάται κυρίως από εσένα. . .

Καρκίνος

Δικά σου συναισθήματα καθρεφτίζονται στον άλλον σήμερα γιαυτό μην εκπλαγείς αν εκτός την εμπάθεια δεις απέναντι σου σκιές που σου δημιουργούν φορτίσεις και σε θυμώνουν. Όλα τα συναισθήματα χρειάζεται να είναι αποδεκτά γιατί έχουν δύο πλευρές. Ο θυμός σου θα μπορούσε να σε βοηθήσει να κάνεις κάτι πολύ παραγωγικό σήμερα αντί να το  σπαταλήσεις στον απέναντι σου. Κατανόησε την ψυχική σου κατάσταση και στρέψε το κάθε συναίσθημα δημιουργικά. . .

Λέων

Η πρόκληση σήμερα έρχεται από την καθημερινή σου εργασία και το περιβάλλον γύρω σου. Γνωρίζεις πόσο χρειάζεται να δουλέψεις για να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο χρόνος είναι με το μέρος σου αρκεί να τον αξιοποιήσεις και να μην επαναπαυθείς στην χαρά της στιγμής. Σήμερα εξέτασε τους εναλλακτικούς δρόμους, βρες αυτούς που σε οδηγούν σε πράγματα που θα έχεις αναγνώριση και απολαβές. . .

Παρθένος

Η φαντασία σου πάντα βοηθούσε στις διεργασίες του μυαλού σου αλλά η γήινη πραγματικότητα πολλές φορές δεν της το επέτρεπε αδίκως. Σήμερα άφησε τα στεγανά και χρησιμοποίησε την ώστε να σε οδηγήσει εκεί που πραγματικά χρειάζεται να φτάσεις. Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα και τα νέα πεδία δράσεις που θα ξεδιπλωθούν μπροστά σου. Επέτρεψε της να το κάνει και να μην βάλεις αμέσως φρένο, κυρίως από τον φόβο σου. . .

Ζυγός

Ταυτόχρονα με τα δημιουργικά ενδεχόμενα που χρειάζεται να φέρεις στην ζωή σου χρειάζεται να κάνεις μια ανασκαφή σήμερα. Ένα συναισθηματικό σενάριο επαναλαμβάνεται αυτό το διάστημα και η αλήθεια είναι πως τα χαρακτηριστικά του έχουν κινητοποιηθεί και παλαιότερα αρκετές φορές στην ζωή σου, όχι απαραίτητα με το ίδιο εξωτερικό γεγονός. Ο λόγος βρίσκεται κάπου στο βάθος του χρόνου, στην παιδική σου ηλικία γιαυτό και δεν είναι εύκολα αναγνωρίσιμο. Σήμερα μπορείς μέσω αυτής της ανασκαφής να κερδίσεις ένα ακόμη ποσοστό συνειδητότητας. Να πιάσεις το κουβάρι από την αρχή και να δεις που και πως δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση ώστε να απελευθερωθείς στο σήμερα. . .

Σκορπιός

Σήμερα η επικοινωνία είναι δυνατή και είναι στο χέρι σου αν θα βγάλεις το ξίφος ή θα φερθείς ευέλικτα προς όφελος σου. Καταρχάς πρέπει να ξεδιαλύνεις τα πράγματα και σήμερα μπορείς να το κάνεις, εκεί που έχεις ακόμη ερωτηματικά. Άκου προσεκτικά και κάνε τις ερωτήσεις σου όπου χρειάζεται. Πριν την όποια δράση χρειάζεται να είσαι απόλυτα σίγουρος/η ότι κατέχεις απόλυτα το θέμα και η εύνοια σήμερα είναι μεγάλη για να καταφέρεις αυτό που θέλεις. . .

Τοξότης

Η εμπειρία που κερδίζεις είναι πολύτιμη και αυτό γιατί σήμερα μπορείς να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους. Η δύναμη σου είναι η ενήλικη υποχώρηση που κάνεις για έναν μεγαλύτερο σκοπό. Είναι δύναμη και όχι αδυναμία να ξέρεις πότε χρειάζεται να απομακρυνθείς από συναισθηματικές εκρήξεις και πότε η μη εμπλοκή σου θα φέρει τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα για σένα. .

Αιγόκερως

Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα ή η προσαρμογή εκεί που νιώθεις πως αυτό θα λειτουργήσει προς όφελος σου είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Συνήθως υπάρχει άσπρο ή μαύρο, ένα ναι ή ένα όχι για σένα. Σήμερα το φιλοσοφείς διαφορετικά και βλέπεις πως η προσαρμογή η δική σου στα δεδομένα και όχι το αντίθετο μπορεί να φέρει το ίδιο ή και ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που περίμενες. Η αλλαγή είναι μέρος της εξέλιξης σου και ίσως να σκεφτείς να υιοθετήσεις αυτή την νέα αξία που γεννιέται για σένα. . .

Υδροχόος

Τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά και η αποκατάσταση της αλήθειας θα πρέπει να είναι, επίσης. Αν πιστεύεις πως έχεις αδικήσει κάποιον ή έχεις φερθεί ανορθόδοξα δημιουργώντας μια άσκοπη δυναμική, σήμερα μπορείς να διορθώσεις τα πράγματα. Η αλήθεια γυμνή χωρίς περιτύλιγμα είναι η προτιμότερη λύση. Με αυτό τον τρόπο δεν θα αποκατασταθεί μόνο η ισορροπία αλλά θα σε εκτιμήσουν και περισσότερο από ότι πιστεύεις. . .

Ιχθύες

Ότι είμαστε το έλκουμε και σήμερα θα το δεις να εμφανίζεται μπροστά σου. Όλα είναι υποκειμενικά και εξαρτάται από ποια πλευρά εξετάζεις ένα αντικείμενο ή μια κατάσταση. Αυτό είναι κατανοητό από σένα και σήμερα χρειάζεται να το έχεις στο μυαλό σου. Η επικοινωνία, η συνεύρεση με άλλους ανθρώπους θα ομορφύνει την ημέρα σου ωστόσο χρειάζεται τα μηνύματα που θα δώσεις να έχουν τέτοιο σχήμα ώστε να υπάρχει το περιθώριο μεταβολής τους, σε περίπτωση που κάποιος άλλος θέλει να το επεξεργαστεί από διαφορετική πλευρά από ότι εσύ. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: