fbpx

12/5 Οι σκεψεις και οι καταστασεις μεταβαλλονται – Ερμης στους Διδυμους – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Κριός

Αυτή η θέση του Ερμή στους Διδύμους είναι ιδιαίτερα βοηθητική δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερη πληροφορία σε ότι αφορά την μάθηση, τα κοντινά ταξίδια, το εμπόριο και την επικοινωνία. Μέχρι τέλος Μαΐου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με αυτούς τους τομείς και να τους επεκτείνετε. . .

Ταύρος

Ο Ερμής στους Διδύμους σας βάζει στην διαδικασία να εστιάσετε σε ότι έχει για εσάς αξία είτε συναισθηματική είτε υλική. Μέχρι το τέλος Μαΐου ο σκοπός δεν είναι απλά να επεκταθείτε σε αυτόν τον τομέα αλλά να έρθετε σε καλύτερη επαφή με το τι αξίζει πραγματικά στην ζωή σας στο εδώ και τώρα. . .

Δίδυμοι

Ο Ερμής στο ζώδιο σας δημιουργεί νέα ενδεχόμενα και σας δίνει νέες ιδέες για ότι είναι κινητοποιημένο αυτή την στιγμή στην ζωή σας και θέλετε να φέρετε την επιτυχία. Μέχρι τέλος Μαΐου έχετε την δυνατότητα να διευρύνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις και να βρείτε τους τρόπους να βελτιώσετε την εικόνα σας στον κόσμο έξω. . .

Καρκίνος

Ο Ερμής στους Διδύμους θα είναι πολύ βοηθητικός για εσάς το επόμενο διάστημα δίνοντας την ευκαιρία να ολοκληρώσετε το πάζλ στο εδώ και τώρα της ζωή σας βρίσκοντας με δεξιότητα τα κομμάτια που λείπουν και βάζοντας τα στην σωστή σειρά. Μέχρι τέλος Μαΐου αφεθείτε σε αυτή την διεργασία. Όσο κουραστική και αν είναι, το ίδιο απελευθερωτική θα είναι επίσης. . .

Λέων

Είναι ημέρες ιδιαίτερης κοινωνικής αλληλεπίδρασης με έντονο το σημάδι της απόσπασης αλλά και της αντικειμενικότητας με τον Ερμή στους Διδύμους. Μέχρι τέλος Μαΐου αφεθείτε στην ροή και είναι σίγουρο πως νέα ενδεχόμενα και νέες ιδέες θα σας δυναμώσουν και θα αναζωπυρώσουν την πίστη σας. . .

Παρθένος

Ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων από αγγελιοφόρος της επιθυμίας, γίνεται αγγελιοφόρος των ίδιων των θεών που κατοικούν μέσα σας και μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμη και έναν άλλον σκοπό στη ζωή σας τον οποίο δεν τον είχατε φανταστεί ή τον είχατε παραμερίσει για κάποιον λόγο. Αφεθείτε σε αυτή την νέα εμπειρία μέχρι τέλος Μαΐου και σταθείτε μόνο σε ότι εξυπηρετεί τους σκοπούς και τους στόχους σας. . .

Ζυγός

Ο Ερμής στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να αλλάξετε προσανατολισμό αν χρειάζεται και να εστιάσετε σε μια νέα φόρμα αναγνώρισης της νοητικής σας ενέργειας. Μέχρι το τέλος Μαΐου σας δίνεται η ευκαιρία να βγείτε εκτός συνόρων και να αναζωπυρώσετε την ελπίδα και τα όνειρα σας μέσα από νέους ορίζοντες. . .  

Σκορπιός

Το ζώδιο των Διδύμων σημαίνει αλληλεπίδραση και ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο μέχρι τέλος Μαΐου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε και να τοποθετηθείτε πιο σωστά ή διαφορετικά στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, τους τόπους και τα πράγματα. Η διεργασία μπορεί να μην είναι αυτή που νομίζατε μέχρι χτες αλλά είναι σίγουρο πως θα είναι περισσότερο αποτελεσματική. . .

Τοξότης

Με το Ερμή στους Διδύμους θα νιώσετε πως η νοητική δραστηριότητα είναι εντονότερη, πολυάσχολη και ενδέχεται κάποιες στιγμές και κάπως απρόσωπη. Μέχρι το τέλος Μαΐου, ο σκοπός θα είναι να μπορέσετε να αναγνωρίσετε την αντικειμενική υπόσταση μιας κατάστασης που έχετε μπροστά σας. Ωστόσο οι σχέσεις θέλουν προσοχή γιατί εκεί ενδέχεται με αυτόν τον τρόπο να υπάρξει ρήξη. . .

Αιγόκερως

Μέσω μιας κοινής γλώσσας μπορείτε να δείτε πώς όλες οι διαφορετικές διαστάσεις της ζωής μπορούν να συνδεθούν, αν το επιθυμήσετε, με τον φτερωτό Ερμή στους Διδύμους. Μέχρι το τέλος Μαΐου η καθημερινότητά σας αλλάζει και μπορεί να γίνει τόσο ενδιαφέρουσα που δεν θα το πιστεύετε ούτε εσείς. Αφήστε χώρο για το νέο. . .

Υδροχόος

Ο Ερμής σε αυτή την θέση, στο ζώδιο των Διδύμων, γεννά ενδεχόμενα μέσα από τα οποία σας οδηγούν να διευρύνετε τη σκέψη σας, το μυαλό σας, την σύνδεση με τη ζωή την ίδια. Μέχρι το τέλος Μαΐου θα είστε σε μια πολύ δημιουργική φάση και είναι σημαντικό να μην σπαταλήσετε την ενέργεια αυτή σε επικοινωνιακά μόνο επίπεδα χωρίς να έχουν την προοπτική γείωσης. . .

Ιχθύες

Ο Ερμής στους Διδύμους σας βάζει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με το σπίτι, την ιδιωτική σας ζωή και γενικότερα με ζητήματα που αφορούν πολύ προσωπικά σας θέματα. Μέχρι το τέλος Μαΐου μπορείτε να κάνετε πολύ σημαντικές αλλαγές σε αυτούς τους τομείς, πάντα με την ευελιξία και την καλοσύνη που σας διέπει. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: