fbpx

12/11 Πανσεληνος στον Ταυρο – Οι καλες πραξεις ειναι προτιμοτερες απο τα ομορφα λογια!

Share:

 

Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού σήμερα το μεσημέρι και νιώθουμε έντονα την ανάγκη να δούμε κάτι πέρα από αυτό που φαίνεται. Να αγγίξουμε και να αισθανθούμε την αληθινή διάσταση αυτού που υπάρχει κάτω από το κέλυφος. Να νιώσουμε ασφάλεια σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Είναι αλήθεια πως συνήθως χρειάζεται να αισθανθούμε ένα είδος δυσφορίας ώστε να φτάσουμε στο σημείο να ψάξουμε την λύση και η πανσέληνος μας το προσφέρει απλόχερα. Στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού μας σπρώχνει να επιστρέψουμε στα βασικά αφήνοντας την πολυπλοκότητα στην άκρη. Να σκάψουμε κάτω από την επιφάνεια έχοντας την διάθεση να προσαρμοστούμε σε αυτό που ανακαλύπτουμε. . .

Κριός                                

Δεν είσαι από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν τα χρήματα αλλά η πανσέληνος σε επηρεάζει στον τομέα των κτήσεων και των υλικών απολαβών που έχεις στην ζωή σου. Αν υπάρχει κάποιο άλυτο θέμα σε εκκρεμότητα σε σχέση με τα περιουσιακά σου στοιχειά ή τα χρήματα που βγάζεις από την δουλειά σου τώρα μπορεί να κινητοποιηθεί. Διαφορετικά μπορείς να σκεφτείς τρόπους να αυξήσεις το εισόδημα σου. Σκέψου η προσωπική ελευθερία κινήσεων που τόσο εκτιμάς και πρεσβεύεις σχετίζεται με την οικονομική σου κατάσταση. . .

Ταύρος

Η πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο σου σήμερα και μπορεί να νιώθεις ευερέθιστος/η για κάποιο θέμα που σε απασχολεί. Η τάση ελέγχου μπορεί να είναι περισσότερο έντονη σήμερα και να μην θέλεις να κάνεις πίσω για κανέναν λόγο. Ο Ερμής ανάδρομος δεν είναι βοηθητικός γιαυτό χρειάζεται να δώσεις παραπάνω ενέργεια για να μπορέσεις να σκεφτείς με σύνεση. Καλό θα ήταν να δώσεις χώρο πριν πάρεις απόφαση προς μια δράση. . .

Δίδυμοι

Η δημιουργικότητα είναι το κλειδί για σένα σήμερα. Η πανσέληνος αγγίζει ευαίσθητες χορδές σου και είναι πολύ εύκολο να αποσυρθείς στα ενδότερα σου. Ωστόσο η φαντασία σου είναι πολύ ενεργή και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία να δίνοντας σχήμα και χρώμα στις επιθυμίες σου. Η επικοινωνία επίσης σήμερα μπορεί να είναι εμπνευσμένη και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους δεκτική και συμπονετική από μέρους σου. . .

Καρκίνος

Όταν υπάρχει διάθεση υπάρχει και ο τρόπος να πετύχεις αυτό που θέλεις. Ο κοινωνικός σου ρόλος είναι ενεργός και η πανσέληνος σήμερα σε βοηθά να κάνεις το βήμα που θέλεις κυρίως σε κοινωνικό πλαίσιο και ομάδες. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και έχεις φιλική διάθεση. Όποια νιώθεις πως είναι η ανάγκη σου κάνε τα απαραίτητα βήματα προς εκείνη την κατεύθυνση. . .

Λέων

Οι πράξεις σου καθορίζουν τα έργα σου όσο καλές και αν είναι οι προθέσεις σου. Αυτό είναι το κλειδί της πανσελήνου για σένα ακόμη και αν η ικανοποίηση που παίρνεις σε συναισθηματικό επίπεδο είναι ικανοποιητική για σένα. Τα έργα σου θα σε εμπνεύσουν για περαιτέρω ενέργειες και αυτά είναι που θα μείνουν στον χρόνο και θα σε κάνουν περήφανο/η για όσα πρεσβεύεις. . .

Παρθένος

Δεν έχεις την διάθεση ούτε την πρόθεση να έρθεις σε αντιπαράθεση με κανέναν σήμερα παρόλο που η πανσέληνος φουσκώνει τα συναισθήματα σαν μπαλόνι. Ξέρεις πως μετά, όταν σκάσει ή ξεφουσκώσει αυτό που θα έχει μείνει είναι μια πικρία και εσύ δεν είσαι διατεθειμένος/η να χάσεις τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης προς χάριν μιας στιγμής έκρηξης. Δεν χαραμίζεις την δουλειά και όσα έχεις χτίσει για μια μόνο στιγμή ευχαρίστησης. . .

Ζυγός

Δεν είναι τόσο απλές οι συζητήσεις που ενδέχεται να ανοιχτούν σήμερα και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή να μην αψηφήσεις τίποτα από αυτά που θα ειπωθούν. Η ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων χρειάζεται να φιλτραριστούν και να έχεις ανοιχτή την καρδιά σου ώστε να περνάνε μέσα από εκεί. Μια σημαντική συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί σήμερα και η εντιμότητα είναι το κλειδί ώστε να ευδοκιμήσει και να φέρει καρπούς. . .

Σκορπιός

Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που χτίζεται και δεν απαιτείται ούτε επιβάλλεται. Σήμερα μπορείς να απομονώσεις του γύρω θορύβους και να εστιάσεις μαζί με τον σύντροφο σου, το παιδί σου, το φίλο σου, έναν άνθρωπο που αγαπάς, σε πράγματα που σας ενώνουν αλλά και σε ότι μπορεί να πάει την σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Ο αληθινός διάλογος δίνει βαθιές συζητήσεις και ενισχύει την εμπιστοσύνη του ενός προς τον άλλον. . .

Τοξότης

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς και να ασχοληθείς με πράγματα που ανήκουν στην σφαίρα της καθημερινότητάς σου αλλά είναι τόσο σημαντικά που έχουν αντίκτυπο και στην σωματική και ψυχική σου υγεία. Πράγματα που μπορούν να σε αναζωογονήσουν και μπορούν να σε τροφοδοτήσουν με ενέργεια σε όλα τα επίπεδα. Εστίασε σε αυτό που σε ενθουσιάζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η δύναμη που θα αντλήσεις είναι ανεκτίμητη. . .

Αιγόκερως

Η πανσέληνος σε εμπνέει να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα σου δώσουν χαρά, θα σε φέρουν κοντά σε ρομαντικές αναζητήσεις και όλες τις μορφές αυτό-έκφρασης. Οι επιπλέον ευθύνες δεν σε αποτρέπουν να εστιάσεις σε αυτό που σε ενθουσιάζει, απεναντίας γνωρίζεις καλά ότι μέσω σκληρής δουλειάς, έρχονται οι απολαβές. Πόσο μάλλον αν αυτό που κάνεις είναι παράλληλα κάτι που σου αρέσει και σε εκφράζει. . .

Υδροχόος

Αν δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι, καλό είναι να βρεις τρόπο να το απολαύσεις. Αυτό είναι το μότο της πανσελήνου για σένα και δεν είναι δύσκολο να το πετύχεις μιας και ιδιοσυγκρασιακά σου αρέσουν οι προκλήσεις. Άφησε τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές και επέτρεψε σε άλλους να επικοινωνήσουν μαζί σου με τον δικό τους τρόπο. Οικογενειακά θέματα κινητοποιεί αυτή η πανσέληνος και είναι ευκαιρία να έρθεις κοντά με άτομα της οικογένειάς σου που έχετε απομακρυνθεί. . .

Ιχθύες

Η πανσέληνος κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Ο Ερμής ανάδρομος είναι ενεργός σε αυτό τον τομέα αλλά και η διαίσθηση σου είναι ενεργή ώστε να σε παροτρύνει προς την σωστή κατεύθυνση ή να σε αποτρέψει από το να γίνουν λάθη. Πολύτιμες πληροφορίες μπορούν να βγουν στην επιφάνεια σήμερα και είναι καλό να δώσεις την απαραίτητη σημασία. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: