fbpx

11/9 Πως θα νιωσεις ικανοποιηση; Σεληνη στον Υδροχοο. Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να μην εκπέμπει ιδιαίτερη συναισθηματική θαλπωρή και ζεστασιά ωστόσο οι συναισθηματικές εκφράσεις αντανακλούν ευπρέπεια και ακέραια συναισθήματα με πίστη και αφοσίωση. Οπότε σήμερα μπορείς να στηριχθείς και να πάρεις υποστήριξη από φίλους και ομάδες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κριός

Η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πράγματα που θα σου προσφέρουν καινούργια γνώση και θα σου δώσουν νέες ιδέες. Φίλοι, κοινωνικές συναναστροφές ή μεγάλες ομάδες ανθρώπων, λειτουργούν ευνοϊκά σήμερα και μέσα από συζητήσεις γνωρίζεις πράγματα ενδιαφέροντα. Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις καινούργιες συνδέσεις που βοηθήσουν το κοινωνικό σου στάτους. . .

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να αισθανθείς λίγο έξω από τα νερά σου. Μια συνάντηση, ένα εργασιακό θέμα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα ή να θεωρήσεις πως δεν θα καταφέρεις. Η Σελήνη στον Υδροχόο και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να προχωρήσεις στον δρόμο σου έχοντας πίστη στις ικανότητες σου, στην εμπειρία σου και στους στόχους σου. . .

Δίδυμοι

Σήμερα είναι καλή μέρα να δώσεις σημασία σε θέματα που σχετίζονται με νομικές υποθέσεις, σπουδές και οτιδήποτε θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς σε επαγγελματικά θέματα. Η παγκόσμια εικόνα η η πανοραμική εικόνα μιας κατάστασης είναι αυτό που σε ενδιαφέρει να κατανοήσεις σήμερα. Η διαδρομή να βρεις τον εαυτό σου μέσω φιλοσοφικών αναζητήσεων επίσης είναι στο μενού της ημέρας για σένα. . .

Καρκίνος

Σήμερα χρειάζεται να αποφασίσεις αν θα οδηγήσεις εσύ το πλοίο προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ή θα το αφήσεις στο έλεος των ανέμων. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να σπαταλήσεις το χρόνο σου σε ανούσια πράγματα και χρειάζεται να είσαι καλά γειωμένος/η. Ακόμη και κάποιος δικός σου άνθρωπος ζητήσει την βοήθεια σου, φυσικά θα χρειαστεί να τον βοηθήσεις, ωστόσο μην βγεις τελείως από το πρόγραμμα σου. . .

Λέων

Η χαρά, το παιχνίδισμα είναι μέρος της ημέρας για σένα και καλο θα ήταν να το εκμεταλλευτείς. Ο άνθρωπος σου, φίλοι που είναι κοντά σου σήμερα μπορούν να σου δώσουν χαρά. Σημαντικές επαφές επίσης σε επαγγελματικό επίπεδο είναι ευνοϊκές. Προγραμμάτισε ένα ραντεβού που είναι σε εκκρεμότητα και δώσε χώρο να νιώσεις την χαρά και την φροντίδα των άλλων. . .

Παρθένος

Η οργάνωση είναι πολύ σημαντική σήμερα και εσύ το ξέρεις πολύ καλά, ως μεγάλος υποστηρικτής της. Προσπαθείς και βρίσκεις συνεχώς λύσεις ώστε να αποφορτίσεις τον φόρτο εργασίας σου και μέσω της καλής οργάνωσης να μπορείς να είσαι αποτελεσματικός/ή. Σήμερα μπορείς να κάνεις το ίδιο και σε άλλα θέματα που υπάρχουν στην καθημερινότητά σου. Ακόμη και σε θέματα υγείας και θέματα σπιτιού. . .

Ζυγός

Η διασκέδαση και η δημιουργία είναι οι καλύτεροι τρόποι για να φροντίσεις τον εαυτό σου. Χρειάζεσαι χαρά στην ζωή σου και τα παιδιά μπορούν να είναι επίσης η πηγή σήμερα. Δώσε χώρο σε προσωπικές απολαύσεις, οτιδήποτε σε γεμίζει χαρά.  Ακόμη και η ξεκούραση για σένα αυτή την στιγμή είναι πολύ σημαντική. . .

Σκορπιός

Η δημιουργία ισχυρών δεσμών είναι σημαντική για σένα. Σχέσεις που μπορείς να τραφείς συναισθηματικά φαίνεται να είναι προτεραιότητα αυτή την στιγμή. Ένα άτομο της οικογένειας σου ή ένας πολύ δικός σου άνθρωπος σήμερα μπορεί να φανεί χρήσιμος, δίνοντας σου συμβουλές και δείχνοντας σου τρόπους για να δημιουργήσεις μεγαλύτερη ασφάλεια γύρω και μέσα σου. Η οικειότητα και η εμπιστοσύνη είναι τα κλειδιά της ημέρας για σένα. . .

Τοξότης

Η θετική σου στάση σε οτιδήποτε κινητοποιηθεί σήμερα θα είναι πολύ βοηθητική για σένα. Η επικοινωνία είναι έντονη και μέσα στις εποικοδομητικές συμβουλές που θα ακούσεις μπορεί κάτι να σε ενοχλήσει ή να αισθανθείς πως σου γίνεται ένα είδος κριτικής. Μπορεί και να είναι έτσι, ωστόσο δεν σε αφορά τι λένε οι άλλοι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σκεφτείς μήπως αυτή την στιγμή σου δίνεται η δυνατότητα να δεις μια νεά προοπτική, μια νέα πλευρά και μια νέα δυνατότητα να προχωρήσεις μπροστά. . .

Αιγόκερως

Σήμερα εστιάζεσαι σε θέματα που αφορούν την συναισθηματική σου ασφάλεια και πως θα την αποκτήσεις ή θα την διατηρήσεις στην ζωή σου. Τα οικονομικά δείχνουν να μπαίνουν σε προτεραιότητα και μπορείς να δημιουργήσεις μια σειρά προσωπικών αξιών ακόμη και μέσω νέων επαγγελματικών στόχων. Ωστόσο ο αυτό-σεβασμός είναι μέρος αυτής της διαδικασίας σήμερα και δεν πρέπει να τον ξεχνάς. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιο του και σήμερα σε βοηθά να δεις την πανοραμική εικόνα της όποιας κατάστασης και να μην αναλωθείς σε λεπτομέρειες οι οποίες θα σε καθηλώσουν σε ένα σημείο. Αφέσου στην ροή και μείνε με ανθρώπους σήμερα που νιώθεις οικείους και αγαπάς. Καθάρισε το μυαλό σου από σκέψεις και άφησε χώρο να δημιουργηθούν νέες και φρέσκες. . .

Ιχθύες

Σήμερα πιθανά να μπεις στην διαδικασία να αναθεωρήσεις, να αναπροσαρμόσεις και να ξαναδείς γενικότερα, θέματα που έχουν κινητοποιηθεί τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι κατάλληλη μέρα να επικεντρωθείς μόνο σε εξωτερικά γεγονότα εκτός και αν είσαι έτοιμος/η να τα δεις με τα μάτια της Ψυχής σου και όχι επιφανειακά. Αναγνώρισε ποία πράγματα είναι σημαντικά και χρειάζεται να τα κρατήσεις και τα υπόλοιπα καλό θα ήταν να μπουν στο χρονοντούλαπο. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: