fbpx

Κυριακή 11/8 Τι “αυθεντικο” υπαρχει στην ζωη σου; Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Σήμερα η κοινή λογική δεν αφήνει περιθώρια να ενδώσεις σαν μαριονέτα στις ιδιοτροπίες των συναισθημάτων με την Σελήνη στον γήινο Αιγόκερω. Ο δρόμος που θα ακολουθήσουν τα συναισθήματα σου πρέπει να είναι ευθύς και στενός διότι αυτό συνεπάγεται λιγότερους κινδύνους. Ενδέχεται να νιώσεις μια φαινομενική σκληρότητα που συντελεί σε μια φιλόδοξη στάση ζωής αλλά αποβλέπει στο να σου δώσει την αντικειμενική ματιά σε οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά σου. Σήμερα μπορείς να διακρίνεις την ρεαλιστική πλευρά των όσων νιώθεις. . .

Κριός

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για σένα σήμερα και νιώθεις την ανάγκη να συγκεντρωθείς σε πράγματα και καταστάσεις που τρέχουν αυτή την στιγμή. Οι σκέψεις σου μπορεί να σε πηγαίνουν από το ένα μέρος στο άλλο αλλά έχεις την θέληση να τελειώσεις τις υποχρεώσεις σου και να απαλλαγείς από οποιαδήποτε εκκρεμότητα σου δημιουργεί άγχος. Φτιάξε το πρόγραμμα σου και μην δώσεις σημασία στην όποια επικριτική τάση των άλλων. . .

Ταύρος

Σήμερα η ματιά σου στρέφεται προς τα μέσα γιατί νιώθεις πως είναι ο μόνος δρόμος για να αντιμετωπίσεις όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Είναι αλήθεια, αυτή η διαδικασία θα σε φέρει πιο κοντά όχι μόνο με τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες αλλά θα σου δείξει τον τρόπο να στοχεύσεις καλύτερα αυτό που επιθυμείς. Αν δεν κάνεις τις απαραίτητες διεργασίες με εσένα τον ίδιο/την ίδια γνωρίζεις πως η όποια εξωτερική σου δράση δεν θα φέρει το ποθούμενο αποτέλεσμα. . .

Δίδυμοι

Σήμερα η ενδυνάμωση έρχεται μέσω των άλλων. Είτε ένας καλός φίλος είτε ο σύντροφος σου, σου δείχνουν τον τρόπο που χρειάζεται να δράσεις μπροστά σε μια επιθυμία, έναν στόχο που θέλεις να πετύχεις. Επίσης η επιλογή ενός συνεργάτη, ενός ανθρώπου ειδικού που μπορεί να σε βοηθήσει είναι αποτελεσματική σήμερα. Όσο και αν η συγκεκριμένη κατάσταση σε φορτίζει, γνωρίζεις πως πρέπει να επιμείνεις με θάρρος και σθένος. . .

Καρκίνος

Η θεραπευτική δράση είτε την προσφέρεις εσύ είτε οι άλλοι σε σένα είναι πολύ χρήσιμη σήμερα. Ενδέχεται θέματα υγείας να σε απασχολήσουν, ακόμη και σκέψεις που σχετίζονται με την υγεία γενικότερα, ωστόσο είναι μια παραγωγική μέρα να δώσεις ή/και να πάρεις φροντίδα μέσω απλών μεθόδων. Όπως πχ να κάνεις μια βόλτα στην θάλασσα και να αφήσεις οποιαδήποτε σκέψη στα άδυτα του Ποσειδώνα. Σκέψου απλούς τρόπους που θα σε αποφορτίσουν. . .

Λέων

“Στήριξε τα όνειρα σου” είναι η φράση κλειδί για σένα σήμερα. Εκείνα που θα σε κάνουν να νιώσεις ζωντανός, εκείνα που θα σε ανεβάσουν στην κορυφή του βουνού, εκείνα που θα σου δώσουν την φλόγα και το σθένος να συνεχίσεις την πορεία σου. Οποιοδήποτε όνειρο το οποίο θα σε ταξιδέψει σε άλλους κόσμους, όχι ονειρικούς γιατί πρέπει να πατάει γερά στην Γη, ώστε να μπορέσεις μέσα από την χαρά της δημιουργίας να γεννηθείς ξανά ο ίδιος/ η ίδια. . .

Παρθένος

Η αλλαγή αντιλήψεων και σκέψεων σήμερα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις καλύτερα θέματα που αφορούν την οικογένεια σου, το σπίτι σου, την ιδιωτική σου ζωή. Γίνει περισσότερο αυστηρός/ή εκεί που χρειάζεται και περισσότερο διαλλακτικός/ή εκεί που η μέχρι τώρα στάση σου δεν έχει φέρει τα αποτελέσματα που θέλεις. Δείξε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχεις στο τώρα και μην βλέπεις παντού εχθρούς. . .

Ζυγός

Έντονη μέρα σήμερα με πολλές υποχρεώσεις. Ωστόσο το θέμα δεν είναι στα εξωτερικά γεγονότα αλλά σε αυτά που κινητοποιούνται μέσα σου. Οι ψυχικές σου φορτίσεις είναι στα ύψη και νιώθεις πως βγαίνεις έξω από την ζώνη ασφαλείας. Δεν έχεις άδικο, έτσι είναι. Ωστόσο είναι ο μόνος τρόπος να επεκτείνεις τις κοινωνικές σου συναναστροφές, να δώσεις τροφή στην σκέψη σου και να νιώσεις ζωντανός σωματικά και ψυχικά. Το ταλέντο της διπλωματίας είναι χρήσιμο σήμερα, όχι για να αποφύγεις τις υποχρεώσεις σου, αλλά για μπορέσεις να φέρεις τις συζητήσεις και τα δεδομένα προς όφελος σου. . .

Σκορπιός

Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να θέσεις τα όρια σου εκεί που νιώθεις πως χρειάζεται. Η επικοινωνία έχει στόχο και η διαίσθηση σου σε καθοδηγεί παραγωγικά. Δώσε στον άλλον να καταλάβει αυτό που θέλεις αλλά ταυτόχρονα δείξε του και τις προθέσεις σου. Χρειάζεται να καταλάβει πως το μήνυμα σου έρχεται μετά από ώριμη σκέψη και δεν έχει στόχο να τον κρίνεις ή να τον ματαιώσεις. Αντιθέτως το μήνυμα σου αποσκοπεί στην καλύτερη αρμονία και συνεργασία μεταξύ σας. . .

Τοξότης

Αν υπάρχουν γερές βάσεις αυτή την στιγμή στην ζωή σου νιώθεις καλά και παίρνεις χαρά από τις επιτεύξεις σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προγραμματίσεις το επόμενο βήμα και να δεις το μέλλον με αισιοδοξία. Αν όμως νιώθεις μετέωρος/η και έχεις διλήμματα που δεν ξέρεις τι να κάνεις, σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσω εξωτερικών γεγονότων να δεις τι είναι αυτό που χρειάζεται να προσθέσεις στην ζωή σου ώστε να δημιουργήσεις σταθερές βάσεις. Αφουγκράσου την στιγμή και σκέψου με ωριμότητα. . .

Αιγόκερως

Η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και νιώθεις την δύναμη να αναρριχηθείς αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Η πειθαρχία είναι χαρακτηριστικό του Αιγόκερω και χρειάζεται να την εμπεριέχεις καθημερινά στην ζωή σου. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζεις και το προσπαθείς, ωστόσο μερικές φορές κυρίως από τον παρορμητισμό σου και την έντονη επιθυμία της στιγμής, συνειδητά το ξεχνάς. Σήμερα θα κατανοήσεις πόσο σημαντική είναι για τα σχέδια σου. . .

Υδροχόος

Η Συνειδητότητα μας βοηθά να κατανοούμε ενήλικα ποίος είμαστε και που βρισκόμαστε την κάθε στιγμή. Αν η δράση μας έχει ενήλικο στόχο και αν οδεύουμε στον σωστό δρόμο για την επίτευξη του σκοπού μας. Αυτή είναι μια διαδικασία επίπονη αλλά η μόνη διαδικασία η οποία θα μας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με αυτή την διαδικασία νιώθοντας πως είναι η μόνη λύση για τα θέματα που σε απασχολούν. Η κούραση σου είναι μεγάλη και η ανάγκη να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά πολύ έντονη. . .

Ιχθύες

Σήμερα είναι καλή ημέρα να βρεθείς με ομάδες ανθρώπων, να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να ακούσεις νέες ιδέες. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κερδίσεις σήμερα μέσα από αυτή την διεργασία και να βοηθήσεις και εσύ με την συμμετοχή σου τους άλλους. Δες την πανοραμική εικόνα που δημιουργείτε μπροστά σου. Σίγουρα θα κινητοποιήσει νέους δημιουργικούς δρόμους για σένα. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: