fbpx

11/11 Σημερα θεματα του αναδρομου Ερμη ερχονται στην επιφανεια – Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Ο Ήλιος σήμερα ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή φέρνοντας στην επιφάνεια συναισθήματα από τα βάθη της Ψυχής μας. Οι σκέψεις είναι πολλές, δυνατές και κατευθύνονται προς τα μέσα, σε βαθιά κανάλια συνειδητοποίησης. Η μέρα είναι πάρα πολύ παραγωγική αν μπορέσεις να ταξινομήσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι. Αν τα φιλτράρεις μέσα από μια λογική σειρά και ενήλικη στάση. Διαφορετικά μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν. . .

Κριός

Βαθύτερες σκέψεις κινητοποιούνται σήμερα και οτιδήποτε έχεις συγκρατήσει το τελευταίο διάστημα το οποίο δεν ήταν ψυχικά εύπεπτο. Σήμερα δίνεται μια ευκαιρία για ανασκόπηση και αναπροσαρμογή. Σταθερή σκέψη προς την επίλυση χωρίς κόμματα αλλά με τελείες. Τα εξωτερικά γεγονότα και οι εσωτερικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα σήμερα θα δείξουν τα ευεργετικά αποτελέσματα τους προς το τέλος του μήνα. . .

Ταύρος

Οι συμφωνίες και επαναδιαπραγματεύσεις τις οποίες έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα, σήμερα έρχονται στην επιφάνεια. Μπορεί να δεις πως ορισμένοι όροι σε μια συμφωνία δεν λειτουργούν όπως θα ήθελες ή να δεις πως θέματα σε μια σχέση χρειάζονται αναπροσαρμογή. Με σεβασμό μπορείς να διατυπώσεις τα αιτήματα σου, να δείξεις τις καλές σου προθέσεις και να επανατοποθετηθείς εκεί που δεν νιώθεις πως είσαι ο εαυτός σου. . .

Δίδυμοι

Εναλλακτικές λύσεις μπορούν σήμερα να πέσουν στο τραπέζι, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης όσο αφορά θέματα εργασίας και την καθημερινή σου ζωή. Οποιαδήποτε ανανέωση σήμερα είναι βοηθητική και βελτιώνει τις καθημερινές σου συνήθειες. Μείνε προς αυτή την κατεύθυνση, ανοιχτός/ή σε προτάσεις. . .

Καρκίνος

Νέες προκλήσεις έφερε ο Ερμής στην ζωή σου και πιθανά μια αυτές ήταν μια νέα γνωριμία ή ένα νέο ενδεχόμενο. Είναι σαφές πως δεν πρέπει να πάρεις μια τελική απόφαση όσο ακόμη είναι ανάδρομος ωστόσο μπορείς να αφεθείς να δεις πως νιώθεις μέχρι το τέλος του μήνα. Η μετριοπάθεια δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου ωστόσο κράτα μικρό καλάθι για λίγο ακόμη. . .

Λέων

Ο Ερμής ανάδρομος αναμοχλεύει την ιδιωτική σου ζωή και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Η επιθυμία να αλλάξεις κάτι στο σπίτι σου ή να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στην προσωπική σου ζωή είναι έντονη και σήμερα δίνεται η ευκαιρία είτε μέσω μιας ενέργειας είτε μέσω μιας σκέψης να το κάνεις. Ωστόσο η τελική έκβαση θα φανεί στο τέλος του μήνα ή η τελική απόφαση που θα πάρεις. . .

Παρθένος

Επικοινωνιακά θέματα έχει κινητοποιήσει ο Ερμής στην ανάδρομη του πορεία. Ο τρόπος που συνδέεσαι με τους άλλους έχει αλλάξει μορφή και μπορείς να δεις λάθη που έχουν γίνει προς διόρθωση. Είσαι ακόμη στην διαδικασία οπότε ότι και να αποφασίσεις να κάνεις χρειάζεται σύνεση και πολύ καλό προγραμματισμό. Διπλό-τσεκάρεις τα πάντα. . .

Ζυγός

Ο Ερμής ανάδρομος σε έβαλε (και σε βάζει) στην διαδικασία να δεις πως αφήνεις τον εαυτό σου στην άκρη προς χάριν της καλής συνεργασίας και την ευχαρίστηση του άλλου. Σήμερα αυτό είναι πιο έντονο με κάποιον τρόπο και χρειάζεται να σεβαστείς το πρόγραμμα σου, τους δικούς σου στόχους και τις δικές σου επιθυμίες, στην πράξη. . .

Σκορπιός

Σήμερα το πάντρεμα του Ήλιου με τον Ερμή ανάδρομο σε φέρνει πιο κοντά σε αυτό που ο φτερωτός αγγελιοφόρος έχει να σου πει αυτό το διάστημα. Νέα δεδομένα έχουν γεννηθεί, παγιωμένες καταστάσεις μέχρι χτες τώρα αλλάζουν μορφή και πληροφορίες έρχονται από παντού. Ο σκοπός είναι η αλλαγή και βελτίωση εκεί που την έχεις ανάγκη. Όλα θα πρέπει να είναι ανοιχτά αυτό το διάστημα και ειδικά σήμερα. Καλό θα ήταν να βγάλεις το τελικό πόρισμα προς το τέλος του μήνα, όχι σήμερα. . .

Τοξότης

Πολλά πράγματα έχουν έρθει αυτή την στιγμή στην ζωή σου προς εξερεύνηση. Νέες εμπειρίες που χρειάζονται να αμφισβητηθούν μέχρι να πάρουν την τελική τους μορφή. Σήμερα αυτό το χαρακτηριστικό είναι έντονο μιας και παντρεύεται ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στον ουράνιο θόλο. Προσπάθησε να κρατήσεις την αντικειμενική σου ματιά ανοιχτή για να δεις την πραγματικότητα και όχι αυτό που θα ήθελες να δεις. . .

Αιγόκερως

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σίγουρα σου έφερε εμπόδια που στην ουσία είναι πολύ λιγότερο σημαντικά από ότι πίστευες ή πιστεύεις. Τώρα δίνεται η ευκαιρία να δεις για ποιον λόγο μπλοκάρει αυτό που θέλεις ή γιατί εξωγενής παράγοντες νιώθεις πως σε εμποδίζουν να κάνεις αυτό που θέλεις. Είναι σημαντική η μέρα σήμερα για αυτή την διεργασία. . .

Υδροχόος

Εργασιακά θέματα φέρνει στην επιφάνεια ο Ερμής ανάδρομος αυτή την περίοδο και με κάποιον τρόπο σήμερα θα σε απασχολήσουν. Προσπάθησε να είσαι συνεπής με οτιδήποτε έχεις μπροστά σου αυτή την στιγμή. Άφησε την ροή να κυλήσει σταθερά προς τα μπροστά και όλα θα γίνουν κατανοητά μέχρι το τέλος του μήνα. . .

Ιχθύες

Αυτό το διάστημα με τον Ερμή ανάδρομο νιώθεις μεγαλύτερη κόπωση και κούραση σωματική και ψυχική. Δεν υπάρχει ο ζητούμενος έλεγχος της ζωής σου ή των καταστάσεων που είναι κινητοποιημένες αυτή την στιγμή και νιώθεις απογοήτευση. Σπουδές και νομικές υποθέσεις ενδέχεται να πάρουν πολύ σκέψη ωστόσο μετά το πέρας της ανάδρομης του πορείας θα είσαι περισσότερο ανάλαφρος/η και ήσυχος/η. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: