fbpx

11/1 Ποια ειναι τα κλειδια της ημερας για να φερεις τα επιθυμητα αποτελεσματα – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Με την χθεσινή Σεληνιακή έκλειψη ενεργή ακόμη σε ψυχικό επίπεδο ο πλανήτης Ουρανός αλλάζει κατεύθυνση και αρχίζει να κινείται ορθόδρομος. Τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο μας τώρα είναι ευκολότερο να ξεπεραστούν γιατί υπάρχει τουλάχιστον έντονη η θέληση να προχωρήσουμε κάνοντας την διαφορά. Ακόμη και αν συνωστισμός πλανητών στο ζώδιο του Αιγόκερω μας κρατούν υποχρεωτικά σε μια ευθεία γραμμή και πορεία, η επιθυμία να φέρουμε την διαφορετικότητα και να νιώσουμε ελεύθεροι είναι έντονη τις επόμενες μέρες. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη μετατοπίζεται στον Λέοντα. Η δραματικότητα μπορεί να αυξηθεί και η ανάγκη για προσωπική ελευθερία και έκφραση θα είναι πολύ δυνατή.

Κριός

Σήμερα προσπαθείς να ενώσεις τα αντίθετα και θα είναι εφικτό αν παραμείνεις σε αυτή την προσπάθεια και δεν χαλαρώσεις. Η ένταση χρειάζεται να βρει μια λειτουργική διέξοδο και είναι στο χέρι σου αν την χρησιμοποιήσεις για έναν ενήλικο στόχο ή την σπαταλήσεις δεξιά και αριστερά. Η εκτόνωση της ενέργειας μέσω της σωματικής άσκησης κάθε είδους θα ήταν ιδανική για να σε αποφορτίσει. Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με κάτι πολύ προσωπικό ακόμη και αν επιλέξεις να το κάνεις παρέα με αγαπημένους ανθρώπους. . .

Ταύρος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα αν αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές είτε στο σπίτι σου είτε σε έναν χώρο τον οποίο τον νιώθεις οικείο. Η επιθυμία σου να φέρεις το περιβάλλον να ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σου θα είναι έντονη ωστόσο καλό θα ήταν να σκεφτείς και πρακτικές λύσεις εκτός από την αισθητική πλευρά. Αυτές οι αλλαγές αφορούν εσένα. Αυτό σημαίνει πως οι άλλοι δεν χρειάζεται να συμφωνούν απαραίτητα με τις ενέργειες σου, ακόμη και αν θα το επιθυμούσες. . .

Δίδυμοι

Σήμερα χρειάζεται να παραμείνεις ανοιχτός/ή και θετικός/ή ακόμη και αν εμπόδια μπουν στο πρόγραμμα σου ή για κάποιον λόγο αλλάξουν. Επίσης μην δειλιάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα σε μια συζήτηση είτε λέγοντας την γνώμη σου ανοιχτά είτε ζητώντας επεξηγήσεις για κάτι που πιθανά δεν θα σου είναι απόλυτα κατανοητό κατά την διάρκεια. Πάντα με ευγένεια και ευελιξία. . .

Καρκίνος

Σήμερα η υπερβολή μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα και το καλύτερο θα ήταν να μην της ανοίξεις. Η τάση να ξοδέψεις χρήματα σε κάτι το οποίο πραγματικά δεν σου χρειάζεται μπορεί να είναι έντονη γιαυτό χρειάζεται σύνεση σε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή έχεις σήμερα. Επίσης θέματα αυτό-αξίας και αυτοεκτίμησης μπορεί να κινητοποιηθούν. Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως η αξία σου δεν μετριέται υλικά αλλά η αξία βρίσκεται μέσα στην καρδιά σου και τις ευσπλαχνικές σου δράσεις. Είναι προτιμότερο να εστιάσεις σε αυτές τις ποιότητες. . .

Λέων

Η επιθυμία να δουν όλοι το μεγαλείο σου θα είναι έντονη σήμερα με διάφορους τρόπους. Η τύχη επίσης σε βοηθά οπότε δεν χρειάζεται να γίνεις προκλητικός/ή σήμερα. Η παρουσία σου από μόνη της είναι επιβλητική και όλοι μπορούν να σε δουν όπως πραγματικά είσαι χωρίς να προσπαθήσεις. Το γεγονός πως ξέρεις ήδη τις απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν και είσαι άψογα προετοιμασμένος/η από μόνα τους μιλάνε χωρίς προσπάθεια από μέρους σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να αφεθείς. . .

Παρθένος

Σήμερα θέλεις να χαλαρώσεις και να κάνεις τα δικά σου όμως δεν είναι σίγουρο πως η μέρα έχει τα ίδια σχέδια για σένα. Ενδέχεται να σου ζητηθεί να μπεις στην αρένα κυρίως υπερασπίζοντας τα δικαιώματα κάποιου ανθρώπου που πραγματικά έχει ανάγκη την στήριξη σου και το αξίζει. Καλό θα ήταν να μην το αρνηθείς και να είσαι πρόθυμος/η να ακολουθήσεις την ροή. Είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η και ο εξοπλισμός σου είναι ο ιδανικότερος για την περίσταση. . .

Ζυγός

Η καθημερινότητα μπορεί να απαιτεί σκληρή δουλειά ακόμη και αν θα ήθελες να κινηθείς πιο χαλαρά σήμερα. Κοινωνικές συναναστροφές, εργασιακές ασχολίες ή κάτι που προκύπτει ξαφνικά μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγράμματος σήμερα. Παρόλο που μπορεί να μην νιώθεις όσο προετοιμασμένος/η θα ήθελες το θέμα σήμερα είναι να μην φύγεις έξω από το πεδίο εμπειρίας σου. Ή να ρωτήσεις αν τυχόν σου δημιουργηθούν απορίες και δεν γνωρίζεις πως πρέπει να συνεχίσεις. Η συνεργασία είναι πολύ σημαντική σήμερα και ευνοείται. . .

Σκορπιός

Σήμερα χρειάζεται να έχεις το βλέμμα σου στραμμένο στο μέλλον παρά στο παρόν ή το παρελθόν. Να εστιάσεις στον στόχο σου, να επαναστατήσεις για μια αιτία, να λειτουργήσεις με ακρίβεια και συνέπεια, να υπερασπιστείς τα πιστεύω σου, έχοντας ταυτόχρονα υπομονή. Οι βιασύνες σήμερα ενδέχεται να σε ακινητοποιήσουν ή και να σε πάνε ένα βήμα πίσω. . .

Τοξότης

Οτιδήποτε κάνεις και ασχοληθείς σήμερα πρέπει να έχει στόχο την γείωση. Η προθυμία σου χρειάζεται να είναι αισθητή σε αυτούς που την έχουν ανάγκη και είναι σίγουρο πως θα φέρεις θετικά αποτελέσματα. Η ευαισθητοποίηση σου στις ανάγκες των άλλων θα βοηθήσει και εσένα αρκεί να συνοδεύονται με χειρονομίες εκτός από καλοπροαίρετες ιδέες και λύσεις. . .

Αιγόκερως

Η διαφάνεια είναι το κλειδί της ημέρα για σένα σήμερα. Μπορεί να είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τα συναισθήματα σου και είναι σίγουρο πως ακόμη και αν το καταφέρεις λεκτικά, θα αποτυπωθούν στις εκφράσεις και τις κινήσεις σου. Μπορείς να γεφυρώσεις κενά μέσω της ανοιχτής επικοινωνίας αλλά χρειάζεται να το κάνεις με ειλικρίνεια και προσπαθώντας να μην γίνεις σκληρός/η και άκαμπτος/η προς τους ανθρώπους που νοιάζεσαι. . .

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό και η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου δημιουργεί προκλήσεις και το χιούμορ θα είναι το απαραίτητο εργαλείο ώστε να τις αντιμετωπίσεις κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Το να έρθεις αντιμέτωπος/η με προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί τον τελευταίο καιρό ανάμεσα σε σένα και αγαπημένους ανθρώπους είναι μια πολύ καλή οδός ώστε να γεφυρωθούν οι διαφορές και να αρχίσουν να γιατρεύονται οι πληγές. . .

Ιχθύες

Σήμερα θέλεις να είσαι αποτελεσματικός/ή και σύντομος σε ότι καταπιαστείς ώστε να φέρεις γρήγορα αποτελέσματα. Αυτή η επιθυμία σου μπορεί να δημιουργήσεις σύγχυση τόσο στους γύρω όσο και σε σένα γιαυτό χρειάζεται να πάρεις τον απαραίτητο χρόνο ώστε να ωριμάσει η σκέψη ή να γίνουν όλα τα βήματα που χρειάζονται ώστε να πετύχεις. Η σταθερότητα, η σαφήνεια και η υπομονή είναι τα κλειδιά της ημέρας για σένα. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: