fbpx

10/9 Τι σε κραταει στασιμο; Σεληνη στον Υδροχοο. Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Περνώντας η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω στο ζώδιο του Υδροχόου μετατοπίζεται και η εσωτερική μας ανάγκη να πετύχουμε αυτό που θέλουμε στο εδώ και τώρα με κάθε κόστος. Σήμερα μπορούμε να δούμε τα πράγματα με μια πανοραμική ματιά, να βάλουμε στόχους πιο μακροπρόθεσμους και με περισσότερη αντικειμενικότητα. Ωστόσο επειδή η σχέση της Σελήνη με αρκετούς πλανήτες του ουράνιου θόλου δημιουργεί προκλήσεις χρειάζεται προσοχή. Μπορεί μια σειρά εξωτερικών παραγόντων να επηρεάσει την διάθεση μας και να ενοχληθούμε από συμπεριφορές. Παρόλο αυτά μπορούμε να προχωρήσουμε τα σχέδια μας. Η σχέση του Δία με τον Ποσειδώνα είναι έντονη και δεν μας αφήνει να πάρουμε ικανοποίηση μέχρι να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. . .

Κριός

Η εστίαση στις ικανότητες σου είναι σημαντική σήμερα και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις οποιουσδήποτε φόβους κινητοποιηθούν σχετικά με τις δυνατότητες που έχεις να πετύχεις σε ένα στόχο. Οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται να κάνεις, τώρα είναι η ευκαιρία. Οι αμφιβολίες είναι χρήσιμες μόνο όταν σε βοηθούν να αναπροσαρμοστείς ανάλογα τα γεγονότα. Μην τις αφήσεις όμως να σε καταβάλουν και να σε κρατήσουν πίσω. . .

Ταύρος

Οποιαδήποτε ενέργεια κάνεις σήμερα για να βοηθήσεις έναν άνθρωπο που νιώθεις πως έχει αδικηθεί είναι αξιέπαινη. Η υποστήριξη σου είναι σημαντική και κάλλιστα θα μπορούσες και εσύ να βρεθείς στην θέση του και να χρειαστείς την βοήθεια από κάποιον που εκτιμά και σέβεται την δουλειά και τον μόχθο σου. Οτιδήποτε κάνεις επιστρέφει πάλι σε σένα, γιαυτό καλό είναι να είσαι διαθέσιμος και υπομονετικός με τους άλλους. . .

Δίδυμοι

Κράτησε την πίστη στο όνειρο σου ζωντανή. Δεν είναι στιγμή να αμφισβητήσεις κάτι το οποίο πραγματικά αξίζει αλλά η κούραση ή η αναμονή σε έχει εξαντλήσει. Πολλά πράγματα για να γίνουν χρειάζεται να ωριμάσουν, να εξελιχθούν και σίγουρα δεν εξαρτώνται όλα από την δική σου μόνο δράση. Δώσε χώρο, μην απογοητεύεσαι, κράτησε ψηλά το κεφάλι και έχει πίστη στο ταλέντο και τις ικανότητες σου. . .

Καρκίνος

Σήμερα βλέπεις πως στη ζωή υπάρχουν περισσότερα πράγματα τα οποία έχουν πραγματική αξία από αυτά που νόμιζες μέχρι χτες. Μπαίνεις σε μια διαδικασία πολύ χρήσιμη, γεμάτη έμπνευση και κατανοείς πως η αγάπη μπορεί να ενώσει κομμάτια ασύνδετα φαινομενικά μεταξύ τους. Δώσε χώρο στην διαίσθηση σου και αφουγκράσου οτιδήποτε έχει σχέση με τα βαθύτερα σου συναισθήματα όπως η ενσυναίσθηση, η κατανόηση και την μαγεία της Ψυχής. Η επαφή με άλλους ανθρώπους σήμερα μπορεί να είναι αληθινή. . .

Λέων

Πολλές αξίες που έχεις στην ζωή σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο με σκοπό να ξεχωρίσεις τί είναι αληθινό και ποία είναι η πραγματική τους αξία. Αυτή την στιγμή μπορείς να έχεις μια περισσότερο αποστασιωμένη θέση οπτικής ώστε να μπορείς αντικειμενικά να κάνεις αυτή την διεργασία. Σαν να βλέπεις τα πράγματα ως παρατηρητής παρά ως μέρος του σεναρίου της ζωής σου. . .

Παρθένος

Σήμερα και αύριο χρειάζεται να έχεις υπομονή και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις όπου νιώθεις πως το τοπίο είναι θολό. Είναι πιθανό να μην αντιλαμβάνεσαι ξεκάθαρα τι συμβαίνει γύρω σου ή άλλοι πραγματικά να μην θέλουν να δείξουν τις προθέσεις τους. Οτιδήποτε σημαντικό έχεις να κάνεις δώσε χώρο να σκεφτείς όλες τις παραμέτρους. . .

Ζυγός

Είναι μια δημιουργική μέρα παρόλο που πιθανά εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο σου. Προσπάθησε να μην σε αποπροσανατολίσει τίποτα το οποίο δεν είναι πραγματικά σημαντικό. Η καθημερινή σου ρουτίνα μπορεί εύκολα να σε βγάλει από οποιαδήποτε δημιουργική έκφραση έχεις και σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες. Γίνε το παράδειγμα για όσους μπορούν να παραμείνουν στις επιθυμίες τους παρόλο τον “θόρυβο” που δημιουργείτε γύρω τους. . .

Σκορπιός

Σημαντικές πληροφορίες έρχονται σήμερα γύρω από ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα ή μια δραστηριότητα που έχει σχέση με την τέχνη. Υπάρχει έντονη δυναμική σε εργασιακά θέματα και μαζί με συνεργάτες μπορείς μέσω της ενεργής φαντασίας να γεννηθεί κάτι καινούργιο. Δώσε χώρο να “παίξεις” με οτιδήποτε εμπεριέχει δημιουργικά ενδεχόμενα. . .

Τοξότης

Σήμερα κάτι μπορεί να σε θυμώσει και να δείξεις μεγαλύτερη παρορμητικότητα από ότι θα έπρεπε. Μπορεί να έχεις και δίκιο σε αυτό που σε θυμώνει, αλλά η όποια δράση σου έχει μεγάλο ποσοστό ρίσκου σήμερα αν δεν υπολογίσεις όλες τις παραμέτρους. Αν κάτι σε θίγει σκέψου τρόπους να αποκαταστήσεις την αλήθεια. Ωστόσο κάντο με προσοχή και με μοναδικό σκοπό να εξηγήσεις καλύτερα τις προθέσεις σου. . .

Αιγόκερως

Είναι στιγμή που μπορείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Κάτι βλέπεις πως έχει πάρει λανθασμένη τροπή και θέλεις να το διορθώσεις. Μια τέτοια πρόθεση και η ανάλογη δράση είναι πολύ ευνοϊκή σήμερα όσο χρονοβόρα και να είναι. Το σημαντικό είναι πως έχεις την απαραίτητη θέληση και ο ενθουσιασμός σου είναι υψηλός. Κάνε τις απαραίτητες ενέργειες. . .

Υδροχόος

Η καθαρή εικόνα μεταξύ πραγματικών επιθυμιών και σπατάλης είναι το δίλημμα της ημέρας. Η σωστή διαχείριση των χρημάτων ή των κτήσεων σου τώρα είναι σημαντική ώστε να αποφύγεις τυχόν ατυχείς κινήσεις. Βάλε όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και έλα σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες. Αν στο προσωπικό σου σενάριο χρειάζεται να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, σκέψου αντικειμενικούς τρόπους που μπορείς να το πετύχεις. Μέχρι να το καταφέρεις, δείξε σύνεση στα μέχρι τώρα κερδισμένα και προσάρμοσε τις ανάγκες σου. Οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την ήδη υπάρχουσα κατάσταση. . .

Ιχθύες

Κάποιο προσωπικό σου θέμα που σε απασχολεί παίρνει χρόνο σήμερα από την ημέρα σου. Έχεις δίκιο να σε ανησυχεί ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως σε απασχολεί για τους λόγους που εσύ πιστεύεις. Το πλανητικό σκηνικό λειτουργεί βοηθητικά να δεις με τα μάτια της καρδιά σου παρά να κάνεις άσκοπες νοητικές διεργασίες σήμερα. Έλα σε επαφή με τη ρίζα του θέματος, κοιτώντας βαθιά μέσα σου. Άφησε για λίγο το εξωτερικό γεγονός και ασχολήσου με το τι κινητοποιεί μέσα σου. Εκεί βρίσκεται η λύση. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: