fbpx

10/2 Δωσε εμφαση σε πρακτικα ζητηματα αλλα με ανοιχτο μυαλο- Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, το ζώδιο της προσφοράς και της εργασίας. Ωστόσο λίγο μετά την πανσέληνο και με την προσεχή σχέση της με τον Δία και τον Ποσειδώνα δεν είναι τόσο εύκολο να δεσμευτούμε σε μια εργασία η οποία θέλει καθαρό μυαλό και εστίαση. Το μυαλό μας είναι εύκολο να ταξιδέψει μακριά από εκεί που θα πρέπει να είμαστε εκτός και αν η εργασία η οποία ασχολούμαστε είναι εποικοδομητική και μας κάνει να αισθανθούμε περήφανοι καθώς την ολοκληρώνουμε.

Κριός

Η διαφορετική σκέψη και προσέγγιση σε ένα θέμα ή γεγονός σήμερα θα σε οδηγήσει σε επεκτατικά μονοπάτια. Είναι κατάλληλη μέρα και είναι εφικτό να κάνεις αλλαγές στην καθημερινή σου ρουτίνα και εργασία. Ξεκαθαρίσματα θα ελευθερώσου χώρο ώστε να μπει φρέσκος αέρας σε αυτούς τους τομείς. Είναι σημαντικό να κουνήσεις τα νερά εκεί που νιώθεις πως έχουν πια βαλτώσει. . .

Ταύρος

Η γενναιοδωρία σου σήμερα είναι το κλειδί της ημέρας για σένα. Εμπνεύσεις και σκέψεις πρέπει να τις μοιραστείς για να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να υλοποιηθούν. Ακόμη και αν θεωρείς πως είναι τολμηρές οι σκέψεις που κάνεις είναι σίγουρο πως μπορούν να γίνουν αποδεκτές. . .

Δίδυμοι

Σήμερα είναι ιδανική στιγμή να ασχοληθείς με θέματα σπιτιού ή ιδιωτικού χώρου. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς ή μπορείς να αποφασίσεις να κάνεις μια εκκαθάριση χρήσιμη ώστε να ελευθερωθεί χώρο για κινηθεί η ροή της ενέργειας πιο δημιουργικά στον χώρο σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες μεταξύ σπιτιού και εργασίας σήμερα. . .

Καρκίνος

Είναι σημαντικό σήμερα να κρατήσεις τις πόρτες τις επικονωνίας ανοιχτές όπου σου ζητηθεί ή όπου νιώθεις πως θα υπάρξει ενήλικο όφελος. Συναντήσεις με άλλους ανθρώπους σήμερα ευνοούνται και μπορείς να ανταλλάξετε δημιουργικές ιδέες και διαφορετικές μεθόδους αντιμετώπισης θεμάτων που σας απασχολούν από κοινού. Η καθοδήγηση γίνεται παραγωγική. . .

Λέων

Λίγο μετά την πανσέληνο στο ζώδιο σου το πλανητικό σκηνικό σου ζητά να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Το σημαντικότερο είναι να μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδια σου και αυτό θα πραγματοποιηθεί με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Οι επιθυμίες σου ήρθαν στην επιφάνεια, τώρα μπορείς να δεις πως να χρησιμοποιήσεις τις δεξιότητες σου αλλάζοντας ακόμη και πεποιθήσεις. . .

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό στον ουράνιο θόλο σε θέλει ευέλικτο/η και έτοιμο/η να αλλάξεις κατεύθυνση την στιγμή που  βλέπεις αντιρρήσεις από τους ανθρώπους που αγαπάς ή συνεργάζεσαι. Είναι ξεκάθαρο πως είσαι προσεκτικός/ή στις λεπτομέρειες και σήμερα μπορείς να αντιληφθείς την διαφορετικότητα σε σχέση με τους άλλους. Προσπάθησε να σταθείς σε αυτά που σας ενώνουν παρά στις διαφορές σας. . .

Ζυγός

Είναι αλήθεια πως οι ώρες της ημέρας δεν φτάνουν ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες που έχεις αναλάβει. Είναι επίσης αλήθεια πως πολλές φορές εσύ ο ίδιος/ η ίδια αναλαμβάνεις περισσότερες από ότι ίσως θα έπρεπε ακριβώς γιατί θέλεις οι άλλοι να μείνουν ικανοποιημένοι από την αποδοτικότητά σου. Κατανοητό αλλά σήμερα χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω και να ηρεμήσεις αν θέλεις να είσαι πραγματικά παραγωγικός/ή. . .

Σκορπιός

Η μέρα είναι κατάλληλη να σταθείς σε λεπτομέρειες και να εντοπίσεις τον λόγο που διλλήματα μπαίνουν αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Κυρίως σε κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα φαίνεται να είσαι αυτή την στιγμή περισσότερο αυστηρός/ή ή περισσότερο άκαμπτος από ότι ζητούν οι περιστάσεις. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου σε όλους σήμερα λέγοντας τους τι έκαναν ή τι δεν έκαναν σωστά. Εστίασε στις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν με δημοκρατικές διαδικασίες. . .

Τοξότης

Η προθυμία σου είναι το κλειδί της ημέρας για σένα και μπορείς να δεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σου μέσω της εργασίας σου, της καριέρας σου και μέσω ανθρώπων που έχετε κοινό στόχο. Είναι σημαντικό να μοιραστείς τις πληροφορίες που θα αυξήσουν την αποδοτικότητα της ομάδας ωστόσο δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει δημόσια. Εκφράσου μόνο σε αυτούς που είναι οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι. . .

Αιγόκερως

Υπάρχουν πολλά πράγματα προς διερεύνηση αυτή την στιγμή και αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι με καθαρό και ανεπηρέαστο βλέμμα να αφήσεις τις βαθύτερες σου σκέψεις και αισθήσεις να έρθουν στην επιφάνεια χωρίς να τις σαμποτάρεις. Ακόμη και αν ο φόβος είναι παρόν μην τον αφήσεις ασυνείδητα να κάνει κουμάντο. Πάρε τα ηνία και εμπεριέχοντας τον φόβο της αποτυχίας και την ματαίωσης εκμεταλλέψου την δυναμική σου. . .

Υδροχόος

Άνθρωποι είναι κοντά σου να σε στηρίξουν εάν νιώσεις πως το χρειάζεσαι. Αυτή την στιγμή μπορείς να μοιραστείς τις ανησυχίες σου και είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις μέσω των άλλων να ισορροπήσεις ανάμεσα στα διλλήματα που έχεις και να δεις μια περισσότερο αισιόδοξη προοπτική. Αντιμετώπισε ότι προκύπτει με την θετική του πλευρά. . .

Ιχθύες

Η στιγμή είναι κατάλληλη να κάνεις τα πράγματα με τον τρόπο που εσύ θέλεις με την έννοια πως είναι κατάλληλη στιγμή να εμπιστευτείς τις δυνάμεις και τις ικανότητές σου. Ανεξάρτητα τι θέλει ο άλλος/οι άλλοι και ανεξάρτητα το γεγονός πως δεν θέλεις συγκρούσεις και διαφωνίες, πρέπει να στηρίξεις τις δικές σου επιθυμίες και να σεβαστείς την ιδιαιτερότητά σου. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: