fbpx

10/11 Μην ψαχνεις την ευκαιρια – δημιουργησε την! Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Τα εμπόδια ξεπερνιούνται ευκολότερα σήμερα καθώς προχωράει η μέρα και η αντίσταση που χρειάζεται να καταβάλουμε φαίνεται όλο και λιγότερη. Ο στόχος ακόμη δείχνει πως είναι λίγο μακριά ή νιώθουμε πως δεν έχουμε τις δυνάμεις που είναι απαραίτητες για να τον φτάσουμε, ωστόσο η ενέργεια ελαφραίνει και μπορούμε με περισσότερη σιγουριά και ελπίδα να ατενίζουμε το αύριο. . .

Κριός

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου δίνει ενέργεια να συνεχίσεις αυτό που κάνεις. Η ασφάλεια είναι κάτι που σε απασχολεί και δεν θέλεις να νιώθεις μετέωρος/η. Η διαβεβαίωση σήμερα έρχεται μέσα από την προσωπική σου νίκη με τον χρόνο, την αμφιθυμία και τις ατελείωτες εκκρεμότητες. Παρέμεινε όσο περισσότερο μπορείς σταθερός στις αξίες σου. . .

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να τολμήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό. Να επιλέξεις εσύ την ημέρα σου και τον τρόπο που μπορείς να μείνεις περισσότερο χρόνο εκεί που σε ευχαριστεί. Η διαίσθηση σου είναι πολύ ενεργή και μπορείς να συλλάβεις μια ιδέα, μια σκέψη γύρω από κάτι που σε απασχολεί. . .

Δίδυμοι

Οτιδήποτε αποφασίσεις να κάνεις σήμερα χρειάζεται να το κάνεις σιωπηλά. Με την έννοια πως το πόσο ικανός/ή είσαι φαίνεται μέσα από τις πράξεις σου παρά από αυτά που λες. Ενδέχεται κάτι σήμερα να μην πάει ρολόι και να χρειαστεί να κόψεις ταχύτητα ή να επαναλάβεις ένα μέρος της διαδρομής. Αυτό δεν σημαίνει πως έχεις χάσει την ευελιξία σου αλλά πως χρειάζεται να δώσεις περισσότερη φροντίδα σε αυτό που κάνεις. Είναι και ο Ερμής ακόμη ανάδρομος. . .

Καρκίνος

Σήμερα χρειάζεται να είσαι γενναιόδωρος/η με αυτό που σου ζητά η μέρα. Είτε αφορά κάτι πολύ προσωπικό είτε σχετίζεται με την προσφορά σου σε κοινωνικό πλαίσιο, χρειάζεται να είσαι ανοιχτός/ή σε προτάσεις ή κάτι που σου ζητείται. Δεν είναι απαραίτητο να αποφασίσεις για κάτι που προκύπτει αυτή την στιγμή. Απλά να είσαι ανοιχτός/ή και θα δεις στην πορεία πως θα κινηθείς. . .

Λέων

Πρέπει σήμερα να επιλέξεις αν θα είσαι μέσα ή έξω όσο αφορά μια κατάσταση. Αν θέλεις να βοηθήσεις με τις ικανότητες σου και την δυναμική σου ή αν θέλεις να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Αν θα αναλάβεις μια ευθύνη ή θα το αφήσεις στους άλλους. Ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις έλα σε επαφή με το μερίδιο ευθύνης που έχεις σε κάθε περίπτωση. . .

Παρθένος

Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται σήμερα και γιαυτό χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι κάνεις και ότι λες. Θα είναι πολύ έξυπνο από μέρους σου να συλλέξεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι ώστε να διαβεβαιωθείς πριν δράσεις ή πριν δεσμευτείς. Η αξιοπιστία σου είναι το κλειδί της ημέρας. Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος μπερδεύει τις σκέψεις σου. . .

Ζυγός

Μια δυνατή φιλία, μια δυνατή σχέση είναι από τα σπουδαιότερα πράγματα στην ζωή και σήμερα γίνεται κατανοητό για ακόμη μια φορά. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση γιαυτό προσπάθησε να εστιάσεις σε αξίες όπως αυτές. Σήμερα θα μπορούσες να θαυμάσεις τον άνθρωπο σου λίγο περισσότερο, να τον αγαπήσεις λίγο περισσότερο και να αισθανθείς όμορφα και οικεία με αγαπημένους ανθρώπους. . .

Σκορπιός

Η διάθεση σου ποικίλη σήμερα και θέλεις να κάνεις διάφορα πράγματα. Κάποιες στιγμές μπορεί να αναζητήσεις την συντροφιά ενός ανθρώπου που θα σε κάνει να αισθανθείς χαλαρά και ευχάριστα. Κάποιες άλλες στιγμές μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς μόνος/η με τον εαυτό σου. Μπορείς να τα κάνεις και τα δύο. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία κυρίως μέσα σου. . .

Τοξότης

Η μέρα προσφέρει καινούργιες, δημιουργικές ιδέες και μπορείς να εμπιστευτείς την ροή της ενέργειας εκεί που θέλει να σε πάει. Σήμερα όλα είναι ανοιχτά και δεν χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία να επιλέξεις το ένα ή το άλλο. Αφέσου στην στιγμή αρκεί να σου δίνει κάτι πρωτοποριακό και να παίρνεις χαρά. . .

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι απαιτητική και χρειάζεται καλό σχεδιασμό. Η εξάντληση είναι πιθανή αν αφεθείς στο πάθος και τον ενθουσιασμό γιαυτό καλό θα ήταν να βάλεις όρια και πλαίσιο στο πρόγραμμα σου σήμερα. Ο συντονισμός κυρίως με τους βιολογικούς σου ρυθμούς είναι το καλύτερο που πρέπει να κάνεις ώστε να είσαι παραγωγικός/ή. . .

Υδροχόος

Οι ικανότητες σου σήμερα πρέπει να αναδυθούν με κάποιον τρόπο. Σου δίνεται μια ευκαιρία να αποδείξεις έμπρακτος την αξία σου φέρνοντας μια αποστολή εις πέρας. Το να λύσεις ένα πρόβλημα μπορεί να φαίνεται εύκολο με κέντρο εσένα και είναι αλήθεια πως η σωστή προσέγγιση υπόσχεται σίγουρη επιτυχία. Προετοιμάσου ανάλογα για μια νέα εμπειρία σήμερα. . .

Ιχθύες

Σήμερα η μέρα ζητά διαφάνεια σε ότι κάνεις. Η υπομονή είναι ένα σημαντικό εργαλείο και μπορεί να σου φέρει καινούργιες ιδέες και λύσεις για ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί. Η βιασύνη δεν θα σε οδηγήσει πουθενά, απεναντίας μπορεί να σε αποπροσανατολίσει και να χρειαστείς μετά διπλάσιο χρόνο για να βρεις ξανά τον δρόμο και στόχο σου. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: