fbpx

1/12 Ολα ειναι θεμα συγχρονικοτητας – Σεληνη στον Υδροχοο – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο σημερα. . .

Share:

 

Η Σελήνη στον Υδροχόο και η σχέση της με τον Άρη και τον Ουρανό προσθέτει ένα αντισυμβατικό χρώμα στην σημερινή ημέρα. Η παρόρμηση είναι έντονη και φαίνεται πως πρέπει να επιλέξουμε αν θέλουμε να είμαστε μέσα ή έξω σε μια κατάσταση γιατί μέση λύση δεν φαίνεται να βρίσκεται εύκολα σήμερα. Ωστόσο είναι ιδανική στιγμή να δούμε την πανοραμική εικόνα του όποιου θέματος μας απασχολεί ακόμη και αν καλό θα ήταν να μην προβούμε σε αποφάσεις και καταλήξεις στο σήμερα.

Κριός

Σήμερα οι αμφιβολίες μένουν στην άκρη εκτός και αν σε βοηθούν να αλλάξεις κατεύθυνση και πλεύση για κάτι που σε απασχολεί και θέλεις να πετύχει με κάθε κόστος. Η εστίαση στα ταλέντα σου και στις ικανότητες σου είναι το σημαντικότερο σήμερα και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ευκαιρίες και αυτές σήμερα μπορούν να έρθουν στον δρόμο σου. . . 

Ταύρος

Οτιδήποτε σε έχει κουράσει ή νιώθεις πως δεν έχεις ενέργεια να αναμένεις είναι περισσότερο γιατί η πίστη σου αρχίζει να λιγοστεύει παρά η ενέργεια σου. Σκέψου πως πολλές φορές χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να εξελιχθεί κάτι από ότι φανταζόμαστε γιαυτό δεν πρέπει να απομακρύνεσαι από το όνειρο σου. Κράτα το κεφάλι ψηλά και πίστεψε στις ικανότητες σου. . . 

Δίδυμοι

Με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς σήμερα θα πρέπει να έχει το στοιχείο της αλληλεγγύης και της σύνδεσης για έναν ανώτερο σκοπό. Είτε βοηθήσεις κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη είτε τον βοηθήσεις επειδή νιώθει αδικημένος η προσπάθεια σου θα είναι αξιέπαινη. Σήμερα βαθύτερες έννοιες και πράγματα έχουν την τιμητική τους και είσαι σε θέση με την ευελιξία σου να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί μπροστά σου. . . 

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά με την αληθινή και ουσιαστική επαφή που έχεις με τους ανθρώπους που νοιάζεσαι. Βαθύτερα συναισθήματα κινητοποιούνται με στόχο να συνδέσεις φαινομενικά αντίθετα κομμάτια του Είναι σου αλλά και να συνδεθείς ενήλικα με αυτούς που αγαπάς. Η διαίσθηση όπως και οι εμπνεύσεις που θα έχεις θα είναι έντονες και θα σε βοηθήσουν να έρθεις σε επαφή με την μαγεία που κρύβεται μέσα σου. . . 

Λέων

Αυτή την στιγμή σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Είναι η κατάλληλη μέρα να ξεχωρίσεις τα χλωρά από τα ξερά παίρνοντας την απαραίτητη απόσταση από τα γεγονότα. Η αλήθεια βρίσκεται μπροστά σου και είσαι έτοιμος να την ανακαλύψεις. Να δεις τι είναι αληθινό και κρατάει στο χρόνο και τι χρειάζεται να μπει στο χρονοντούλαπο. . . 

Παρθένος

Η πανοραμική εικόνα σήμερα σου δείχνει ποίο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να φτάσεις γρηγορότερα στον στόχο σου. Παρόλο αυτά χρειάζεται σύνεση ακόμη και αν έχεις αποφασίσει τι θέλεις να κάνεις. Είναι κατανοητό πως η σιγουριά σου πηγάζει από την εμπειρία σου και από την ικανότητα σου να διακρίνεις ευκρινώς ότι κινείται γύρω σου. Γνωρίζεις τις ευκαιρίες που υπάρχουν στον δρόμο σου. Σήμερα όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα. . . 

Ζυγός

Σήμερα χρειάζεται να απομονώσεις τον γύρω θόρυβο και να κινηθείς βάσει τις επιθυμίες τις δικές σου και μόνο. Είναι στιγμή να εστιάσεις στις δικές σου ανάγκες και το γνωρίζεις πως πρέπει να το κάνεις. Οι άλλοι πάντα θα βρίσκουν τρόπο να σε αποπροσανατολίζουν βάσει το δικό τους όφελος και είναι αλήθεια πως πολλές φορές αφήνεσαι οικειοθελώς. Σήμερα είναι μια διαφορετική μέρα και είναι δική σου. . . 

Σκορπιός

Η χαρά της δημιουργίας είναι έντονη σήμερα και νιώθεις την ανάγκη να αφοσιωθείς σε κάτι που όχι μόνο έχει νόημα αλλά και που θα σου δώσει χαρά. Τα δημιουργικά ενδεχόμενα είναι καθημερινά δίπλα σου, αλλά σήμερα μπορείς με πιο καθαρό μυαλό και μεγαλύτερη εστίαση στον στόχο σου να τα αναγνωρίσεις. Εκμεταλλέψου την ευκαιρία για λίγη διασκέδαση. . .

Τοξότης

Οι προθέσεις σου σήμερα είναι σημαντικό να είναι ξεκάθαρες αν η πρόκληση σου χτυπήσει την πόρτα. Ο λόγος των αμφιβολιών σου ή η αλλαγή στον τρόπο σκέψης σου πάνω σε ένα θέμα χρειάζεται να γίνει γνωστός αν σου ζητηθεί. Αυτό σημαίνει πως με το χέρι στην καρδιά και με όλη την ειλικρίνεια που σε διέπει πρέπει να κάνεις το σωστό με κέντρο εσένα. Αρκεί να το έχεις σκεφτεί καλά και να έχεις υπολογίσει όλες τις παραμέτρους. . . 

Αιγόκερως

Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει σήμερα ή θέματα που έχουν να κάνουν με τις αξίες γενικότερα. Κτήσεις, διαχείριση χρημάτων, επιχορηγήσεις, κληρονομικά και οτιδήποτε κινείται γύρω από τις πραγματικές σου ανάγκες έρχεται στο προσκήνιο. Δες τι μπορείς να κάνεις εσύ σε σχέση με αυτό που ενεργοποιείται. Ποία είναι η ευνοϊκότερη θέση που πρέπει να κρατήσεις και πως μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες βελτιώσεις. Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να μειώσει την αυτοεκτίμηση και αξία σου. .

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια πολύ παραγωγική μέρα αν αποφασίσεις να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες προς την επίλυση ενός θέματος που έχει προκύψει και σε ενδιαφέρει. Οι δράσεις σου σήμερα μπορεί να είναι σταθερές και να κάνεις την απαραίτητη προετοιμασία. Ο σκοπός είναι η επαναφορά της τάξης ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σου στο σήμερα. Πάρε τον χρόνο σου και οργανώσου κατάλληλα. . . 

Ιχθύες

Πολλές νοητικές διεργασίες σήμερα μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν και να νιώσεις την ανάγκη να βρεις άμεσα και πάλι τους ρυθμούς σου. Είναι αλήθεια πως η διάθεση σου δεν είναι για πολύπλευρες έννοιες ούτε για περίπλοκες συζητήσεις που μπορεί να φέρουν προστριβές. Γιαυτό φτιάξε το πρόγραμμα σου με τέτοιον τρόπο ώστε κανείς να μην μπορεί να σε φέρει σε άβολη θέση. . . 

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: