fbpx

8/11 Αξιοποιησε σωστα την ευνοικη ενεργεια – Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού και μαζί της πυροδοτεί την έμπνευση, το θάρρος και την επιθυμία να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ένα μαγικό άγγιγμα δημιουργεί ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα που μας γοητεύει και μας δίνει το σθένος και την αποφασιστικότητα να κινηθούμε προς όποια κατεύθυνση επιθυμούμε. . .

Κριός

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να κάνεις μετά το μεσημέρι με την  Σελήνη περνά στο ζώδιο σου. Οι σκιές απομακρύνονται, οι καταστάσεις μπροστά σου φαίνονται πιο καθαρές και υπάρχουν ανταμοιβές που σε περιμένουν. Χρησιμοποίησε την φαντασία σου η οποία σήμερα είναι έντονα ενεργή και εστίασε σε ότι σου φέρνει χαρά. . .

Ταύρος

Ξαφνικές ευκαιρίες μπορούν να δημιουργηθούν σήμερα είτε από προσωπική δουλειά που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα είτε γιατί η τύχη είναι με το μέρος σου. Πήγαινε σήμερα με τον ρυθμό και αφέσου σε νέες εμπειρίες που θα έρθουν στο δρόμο σου. Ωστόσο προσπάθησε να μην υπερβάλεις κυρίως όσο αφορά τις σκέψεις σου. . .

Δίδυμοι

Η δέσμευση που έχεις όσο αφορά τις υποχρεώσεις σου σήμερα μπορεί να ανταμειφθεί δίνοντας το παράδειγμα και σε άλλους ανθρώπους κυρίως στην δουλειά σου. Η αφοσίωση σου δείχνει τα αποτελέσματα της σιγά σιγά και πρέπει να είσαι περήφανος/η για τις επιτεύξεις σου. Σήμερα θα μπορούσες να σταθείς σε λεπτομέρειες οι οποίες μπορούν να τελειοποιήσουν αυτό με το οποίο έχεις καταπιαστεί. . .

Καρκίνος

Οι σχέσεις σου σήμερα μπορεί να είναι πολύ καλύτερες αν προσπαθήσεις κυρίως εσύ για την διατήρηση της αρμονίας. Αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια η οποία θα είναι προς όφελος σου. Η επικοινωνία είναι σημαντική και μπορείς μέσα από μια καλή επικοινωνία να βρεθείς η ισορροπία αρκεί να σταθείς περισσότερο στα θετικά. . .

Λέων

Η σκέψη σου σήμερα χρειάζεται να είναι μεθοδική. Όταν μπορείς να το κάνεις αυτό είναι λιγότερο εύκολο να χαθείς μέσα στην υπερβολή της ημέρας. Κράτα την θετική σου στάση και προσέγγιση στα δεδομένα. Είτε αφορά ένα προσωπικό σου θέμα είτε θέμα εργασιακό η αυθεντικότητα  είναι αυτή που θα στηρίξει την επίλυση. . .

Παρθένος

Η οπτική γωνία που βλέπεις τα πράγματα σήμερα κάνει την διαφορά. Αν βλέπεις πως η σκέψη σου δεν σε οδηγεί στο αποτέλεσμα που θέλεις, κάνε ένα διάλειμμα, ώστε να μπορέσεις να επανέλθεις με μια διαφορετική οπτική. Η θέση σου σε αυτό που σε απασχολεί θα δώσει την λύση. Βρες ποια είναι αυτή η θέση. . .

Ζυγός

Χρειάζεται η ενέργεια και των δύο ανθρώπων όταν προκύπτει ένα θέμα ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη λύση. Το να υποθέτεις την θέση του άλλου σε βάζει σε μεγάλο ρίσκο και είναι σίγουρο πως δεν είναι αυτό που θέλεις. Με κέντρο εσένα προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής και περιεκτικός/ή γίνεται. Με αυτόν τρόπο δίνεις το βήμα και δείχνεις τον τρόπο που μπορούν να διαλυθούν τα σύννεφα ανάμεσα σας. . .

Σκορπιός

Δεν χρειάζεται σήμερα να σπρώξεις τον εαυτό σου στα άκρα όσο αφορά ένα θέμα ή μια κατάσταση που τρέχει. Αυτή η στάση θα μπορούσε να φέρει αρνητικό τελικά αποτέλεσμα και να είσαι αντιπαραγωγικός/ή . Για να δώσεις το 100 τοις εκατό των ικανοτήτων σου χρειάζεται να εργαστείς για έναν ουσιαστικό στόχο αλλά σκεπτόμενος/η παράλληλα και τον βιώσιμο ρυθμό σου. . .

Τοξότης

Η κίνηση προς τα μπροστά είναι η μόνη διαδρομή που βλέπεις σήμερα. Ακόμη και αν υπάρξουν προκλήσεις στον δρόμο σου φαίνεται να είσαι έτοιμος/η να έρθεις αντιμέτωπος/η και να φέρεις εις πέρας αυτό που έχεις ξεκινήσει. Ωστόσο μην βιαστείς όσο και αν θέλεις να το ολοκληρώσεις. Η βιασύνη μπορεί να φέρει λάθη και να χρειαστεί περισσότερος χρόνος μετά για να τα διορθώσεις. . .

Αιγόκερως

Η περιέργεια σου σήμερα είναι έντονη και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πληροφορίες που ήθελες να πάρεις καιρό. Αν σε έλκει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση σήμερα καλό θα ήταν να την ακολουθήσεις. Είναι σίγουρο πως κάπου εκεί, μπορεί και τυχαία, υπάρχει μια ιδέα που μπορεί να σου φέρει την ανάπτυξη που θέλεις για κάτι καινούργιο ή σε κάτι που ήδη δουλεύεις. . .

Υδροχόος

Σήμερα μπορείς να οδηγήσεις εσύ το καράβι και να το πας προς την κατεύθυνση που θέλεις. Η επιμονή υπάρχει αλλά ίσως έχεις χαθεί λίγο μέσα στην καθημερινότητά σου. Τα χρονοδιαγράμματα μπορεί να σε αγχώνουν ωστόσο δεν μπορείς να τα αποφύγεις αυτή την στιγμή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου και να ακολουθήσεις τους κανόνες. . .

Ιχθύες

Τα σύννεφα μοιάζουν να απομακρύνονται σήμερα από τις σκέψεις σου αλλά χρειάζεται θάρρος από εσένα να έρθεις αντιμέτωπος/η με αυτό που υπάρχει από πίσω. Μια συνειδητοποίηση γίνεται σήμερα και είναι σίγουρο πως σε βοηθά πραγματικά στην επίτευξη ενός στόχου. Το μόνο που χρειάζεται από σένα είναι η δέσμευση πως θα το αναλάβεις. Είναι στο χέρι σου τι θα αποφασίσεις. . .  

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: