Διας στον Σκορπιο

Share:

 

Ο Δίας και παλι ορθοδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού μεχρι αρχές Νοεμβρίου. Σε αυτό το ζώδιο ειχε βρεθεί πριν 12χρόνια, πριν 24 και πριν 36 οπότε μπορεις να ανατρέξεις σε εκείνη την περίοδο της ζωής σου για να δεις πως λειτούργησε προσωπικά σε εσένα, τι έφερε στη ζωή σου και ποιο αρχέτυπο ενεργοποιείται απ’ το ασυνείδητο ο συγκεκριμένος πλανήτης περνώντας από τη συγκεκριμένη θέση στο ωροσκόπιο σου.

Εκείνα τα χρόνια η θέση του Δια μπορεί να ήταν ένα από τα διάφορα πλανητικά δρώμενα της εποχής ωστόσο μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τι μπορεί να φέρει στη ζωή σου αυτή την φορά σε θέματα που αφορούν επέκταση και απολαβές. 

Ο Δίας στον Σκορπιό ανανεώνει την πίστη στη ζωή ανακαλύπτοντας τα κρυμμένα επίπεδα και τις δυνάμεις που στηρίζουν την εξωτερική σου πραγματικότητα. Η έμπνευση και η ελπίδα ενεργοποιούνται μέσα σε κάθε νέα συνάντηση που κάνεις με τα βάθη σου, με δημιουργική δουλειά, με βαθιές συναισθηματικές σχέσεις.

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που καταλήγουν οι σχέσεις. Εκεί που ενήλικα ωθείσαι να εμβαθύνεις. Γιατί η εξερεύνηση για την απόκτηση πνευματικών και ψυχολογικών εμπειριών μετασχηματίζει την ύπαρξη σου και βαθαίνει την εμπιστοσύνη μέσα από την αποκάλυψη μυστικών εννοιών και μοτίβων.

Αυτή η θέση δινει μεγαλύτερη κατανόηση των ψυχολογικών προτύπων που λειτουργούν στη ζωή σου και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις καλύτερα τα θέματα που σε απασχολούν όπως επίσης σε βοηθα στην διαδικασία επούλωσης μέσα σου.

Η ζωή με τον Δία στον Σκορπιό είναι γεμάτη μυστήριο, βάθος και δύναμη.

Άνθρωποι βρίσκονται στον δρόμο σου πρόθυμοι να σε βοηθήσουν με κάποιον τρόπο. Η θέληση, η αγάπη για τη ζωή είναι ισχυρή ωστόσο υπάρχει η τάση υπερβολής προκαλώντας πιθανά εντάσεις γιαυτό χρειάζεται ενσυνείδητη προσπάθεια για μετριασμό εκεί που χρειάζεται.

Πρόκειται για μια εμπειρία “μετατροπής” και πνευματικής αναγέννησης αποκομίζοντας μεγάλο όφελος ειδικά αν βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο στη ζωή σου ή σε συναισθηματική πίεση.

 

 

Share: