Δευτέρα 1η Αυγούστου
Κοινωνική και χαρούμενη ημέρα, με πολλές συναντήσεις και επαφές. Οι σκέψεις και οι ιδέες που περνάνε από το μυαλό σου σήμερα μπορούν να υλοποιηθούν, αλλά σε μια πιο κατάλληλη χρονική περίοδο.

Τρίτη 2 Αυγούστου
Δυναμική ημέρα που κινεί θέματα σχέσης και συσχετισμού. Σήμερα μπορείς να κάνεις μια καλή αρχή μέσα από τις τοποθετήσεις σου για να ακολουθήσουν αργότερα ξεκαθαρίσματα και να μπουν τα πράγματα σε τάξη.

Τετάρτη 3 Αυγούστου
Το συναίσθημα που σε πνίγει βρίσκει λέξεις για να μιλήσει και η αληθινή εκδήλωση μέσα από την καρδιά σήμερα μπορεί να κάνει θαύματα.

Πέμπτη 4 Αυγούστου
Η πρωτοβουλία να συνθέσεις και όχι να διασπάσεις και η υπέρβαση του εγώ με σκοπό την ένωση των αντιθέτων σε μια δημιουργική νέα κατάσταση είναι ο στόχος και ταυτόχρονα η πρόκληση της ημέρας.

 

Παρασκευή 5 Αυγούστου
Μέσα από πρωτοβουλίες που ξεκινάνε από έλεγχο των πραγματικών δεδομένων και μέσα στα όρια του εφικτού, σήμερα μπορείς να πετύχεις κάτι σημαντικό, αρκεί η ανάγκη σου για αλλαγή να μετριαστεί από την λογική και όχι από τον φόβο.

Σάββατο 6 Αυγούστου
Η αλλαγή ή η ανατροπή σε μια υπόθεση μπορεί να κρύβει μια ευκαιρία για εξέλιξη. Σήμερα αρχίζει μια περίοδος επτά ημερών, όπου τα πάντα τρέχουν, είναι ζωντανά και σε περιμένουν να τα κατακτήσεις.

Κυριακή 7 Αυγούστου
Ο περιορισμός της επιθυμίας οδηγεί σε συνειδητοποιήσεις και σε λειτουργικές φόρμες συμβίωσης και συνύπαρξης.

Δευτέρα 8 Αυγούστου
Ο πειραματισμός με δυνάμεις που δεν γνωρίζεις μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα σήμερα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όποιος παίζει με την φωτιά δεν καίει τα δάκτυλά του.

Τρίτη 9 Αυγούστου
Κλείνεις μια υπόθεση, αποκαθιστώντας την ισορροπία και ετοιμάζεσαι για κάτι νέο αποχαιρετώντας το παλιό

Τετάρτη 10 Αυγούστου
Μια καινούργια αρχή για να γίνει σωστά χρειάζεται ξεκάθαρη σκέψη, αποφασιστικότητα, αλλά και κατάλληλη υποδομή. Η ημέρα σου δίνει υλικά από το παρελθόν για να χτίσεις με αυτά το μέλλον.

 

Δείτε το 2ο Δεκαήμερο