Κυριακή 21 Αυγούστου
Η τάξη στις σκέψεις και ο συγκροτημένος και στοχευμένος λόγος σου ανοίγουν την πόρτα που σε οδηγεί σε συναισθηματική ολοκλήρωση και χαρά.

Δευτέρα 22 Αυγούστου
Παρά την κούραση ή τις λεπτομέρειες που τρέχεις να προλάβεις σήμερα, μπορείς να αντλήσεις ιδέες από μεγαλύτερα πρόσωπα σε ηλικία και να βρεις λύσεις ή βοήθεια στις δυσκολίες σου.

Τρίτη 23 Αυγούστου
Σημαντική ημέρα για επιτυχία, μέσα από προσπάθεια, σε επαγγελματικό ζήτημα. Ο τόνος της ημέρας είναι κουραστικός και βαρύς, η ενέργεια κινείται πολύ αργά για τα δικά σου θέλω, αλλά με επιμονή η επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα.

Τετάρτη 24 Αυγούστου
Τα θέλω σου σήμερα μπορεί να πρέπει να περάσουν μέσα από την κρίση κάποιου άλλου. Η αρμονία και η ικανοποίηση έρχονται μέσα από την συνεργασία και τον αμοιβαίο συμβιβασμό.

Πέμπτη 25 Αυγούστου
Η ισορροπία στα αισθηματικά και οι αληθινές απαντήσεις έρχονται σήμερα μέσα από την σιωπή και την περισυλλογή. Πριν πεις οτιδήποτε να το έχεις σκεφτεί καλά και να το έχεις ψάξει.

 

Παρασκευή 26 Αυγούστου
Δημιουργική εκδήλωση μέσα από τον λόγο και την επικοινωνία. Μια σκέψη ή ένα όνειρο μπορεί να γίνει σήμερα πραγματικότητα.

Σάββατο 27 Αυγούστου
Πρακτικά ζητήματα σε απασχολούν και αντιλαμβάνεσαι τον περιορισμό που προέρχεται όχι μόνο από την καθημερινότητα και το πρόγραμμα, αλλά και από κάποια φιγούρα εξουσίας που σου ασκεί έλεγχο.

Κυριακή 28 Αυγούστου
Η προσωπική σου ελευθερία σήμερα υποτάσσεται στα πρέπει και καλείσαι να οδηγήσεις τις εξελίξεις με υπομονή και καρτερικότητα.

Δευτέρα 29 Αυγούστου
Ένα δυναμικό ξεκίνημα που αφορά σχέσεις, σπίτι ή οικογένεια είναι εφικτό σήμερα, αν και δε θα αποφύγεις τις δεύτερες σκέψεις. Δείξε σιγουριά στις κινήσεις σου.

Τρίτη 30 Αυγούστου
Αν και σήμερα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να σε δουν, η ημέρα ευνοεί την απομόνωση και την δημιουργική εργασία ή την έρευνα πάνω σε κάποιο σχέδιο, ιδέα, πρότζεκτ ή ακόμη και στον ίδιο σου τον εαυτό.

Τετάρτη 31 Αυγούστου
Η τελευταία ημέρα του μήνα σε γεμίζει δημιουργική ενέργεια και σε σπρώχνει να πετύχεις το ακατόρθωτο, όσο κουρασμένος και αν είσαι, όσα εμπόδια και αν υπάρχουν.

 

Αρχική σελίδα το χρώμα του μήνα