Πέμπτη 11 Αυγούστου
Η συνειδητή οδήγηση του συναισθηματικού σου οχήματος είναι η ζώνη ασφαλείας σου.

Παρασκευή 12 Αυγούστου
Κατάλληλη ημέρα για να απομονώσεις οτιδήποτε αρνητικό που σου απομυζά ενέργεια και να το στείλεις στο πυρ το εξώτερον. Καθαρισμός και δημιουργική τάξη.

Σάββατο 13 Αυγούστου
Έντονα δημιουργική και εκφραστική ημέρα κατά την οποία ο λόγος γίνεται πράξη και τα αποτελέσματα έρχονται για να μείνουν. Πρόσεχε λοιπόν τι λες, πώς το λες και κυρίως σε ποιόν το λες.

Κυριακή 14 Αυγούστου
Είναι απαραίτητη η προσοχή στην λεπτομέρεια, όσο μικρή και αν είναι, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις σήμερα. Το εγώ θα πρέπει να δουλέψει μαζί και συνεργατικά γιατί μόνος σου σήμερα δεν θα μπορέσεις να πας πολύ μακριά.

 

Δευτέρα 15 Αυγούστου
Η καρδιά και το μυαλό σήμερα μπορούν να συνδυαστούν καλά και να ανοίξουν πόρτες σωματικής και πνευματικής απόλαυσης.

Τρίτη 16 Αυγούστου
Αυτά που σε ενοχλούν και δεν τα λες, λειτουργούν εις βάρος της σχέσης και απλά καλύπτουν κάποιο δικό σου φόβο απώλειας της ασφάλειας.

Τετάρτη 17 Αυγούστου
Η βάση για να μιλήσεις υπάρχει και το θέμα είναι γνωστό. Παρά τα εμπόδια που συνεχώς εμφανίζονται, σήμερα μπορείς να αλλάξεις τις καταστάσεις προς όφελός σου.

Πέμπτη 18 Αυγούστου
Ελεύθερη έκφραση και δράση, χωρίς φόβο και σκιές από το παρελθόν. Οι σκέψεις σου και οι ιδέες σου βρίσκουν αποδοχή και εσύ ο ίδιος λάμπεις.

Παρασκευή 19 Αυγούστου
Εκδηλωτική ημέρα σε όλα τα επίπεδα: Συζητήσεις που οδηγούν σε φώτιση, έρωτας που οδηγεί στον παράδεισο, εγωισμοί που οδηγούν στην κόλαση.

Σάββατο 20 Αυγούστου
Η συζήτηση πάνω σε συμπεράσματα που έχεις βγάλει μέχρι τώρα και η ανταλλαγή απόψεων σου ανοίγει τα μάτια σε πιθανότητες που μέχρι τώρα δεν είχες αντιληφθεί.Δείτε το 3ο Δεκαήμερο