fbpx

22/9 Ηλιος στον Ζυγο – Αναγκη για ισορροπια – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

873
0
Share:

 

Κριός

Ο Ήλιος στον Ζυγό αντανακλά την δύναμη της λογικής που πάνω από την απληστία και την εγωκεντρικότητα μπορεί να αυξήσει λίγο την ομορφιά και την αρμονία (άφθαρτα ιδανικά του Ζυγού). Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα, ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιο σας, σας δίνει την ευκαιρία να δράσετε προς αυτή την οδό. . .

Ταύρος

Με το ζώδιο του Ζυγού οι αυθόρμητες δράσεις περνούν πάντα μέσα από μια λεπτή οθόνη των ιδανικών και των αρχών και η ευγένεια και διακριτικότητα είναι συχνά εμφανής. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα με τον Ήλιο να διασχίζει το ζώδιο του Ζυγού σας δίνεται η ευκαιρία να προσανατολιστείτε προς δράσεις οι οποίες είναι σωστές αλλά και δίκαιες για εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας. . .

Δίδυμοι

Ο Ήλιος ταξιδεύει στο ζώδιο του Ζυγού για τον επόμενο Ηλιακό μήνα. Ο ανταγωνισμός δεν είναι το φόρτε του συγκεκριμένου ζωδίου, ίσα ίσα η προθυμία να εναρμονιστείτε με το περιβάλλον θα είναι έντονη. Εξάλλου το πιο σημαντικό είναι να κερδίσετε τη μάχη απ’ το να χάσετε τον πόλεμο. . . 

Καρκίνος

Ζητήματα και επιθυμίες που σχετίζονται με τον σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή ενεργοποιούνται με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού. Σημαντικές ενέργειες οι οποίες βοηθούν και άλλους ανθρώπους μπορούν να γίνουν αυτή την περίοδο, φέρνοντας στην επιφάνεια την αγάπη, την ομορφιά και την  αρμονία που ζητάτε στην ζωή σας. . .

Λέων

Ο Ήλιος στον Ζυγό, θα εκφράσει την ενέργεια και την κίνηση του με ένα δροσερό, ευγενικό και εκλεπτυσμένο τρόπο, αντανακλώντας μια απίστευτα ιδεαλιστική λαχτάρα για έναν τέλειο κόσμο. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα ωστόσο παράλληλα θα υπάρχει και η καταδίκη για συχνές απογοητεύσεις από τις αντιφάσεις της ανθρώπινης φύσης, κάτι που εσείς οι ίδιες/ίδιοι γνωρίζεται πολύ καλά. . .

Παρθένος

Με το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού αντικατοπτρίζεται η επιθυμία να χρησιμοποιηθεί η ικανότητα της λογικής και η επίτευξη μας δίκαιης και αντικειμενικής κρίσης, με σκοπό τη βαθιά αλλαγή στις ανθρώπινες αξίες. Οι αξίες σε όλους τους τομείς, σε συναισθηματικό ή υλικό θα σας απασχολήσουν για τον επόμενο Ηλιακό μήνα. . .

Ζυγός

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας δίνοντας δύναμη, σθένος και κουράγιο να δράσετε προς κατευθύνσεις οι οποίες θα σας φέρουν προσωπική ικανοποίηση. Ωστόσο όσο ταλαντούχοι, διπλωμάτες και ειρηνοποιοί και αν είστε εσείς του ζωδίου, στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, πάντα θα υπάρχει μια δυσαρέσκεια γιατί δεν είναι όλα τέλεια. . .

Σκορπιός

Ο Ήλιος περνά στον ζώδιο του Ζυγού και όπως αναφέρει και η Liz Greene ο Ζυγός προτιμά να αρνηθεί τα βασικά του ένστικτα προς χάριν της αναζήτησης της ατομικής και κοινωνικής τελειότητας (με αποτέλεσμα να είναι μόνιμα δυσαρεστημένος με τη ζωή ψάχνοντας τις τέλειες ισορροπίες). Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα οι εσωτερικές διεργασίες θα είναι πάρα πολύ ευεργετικές και απελευθερωτικές. . .

Τοξότης

Μια νέα εποχή ξεκινά με την Φθινοπωρινή Ισημερία. Η ισορροπία είναι το μεγάλο αστρολογικό σύμβολο της Πίστης όλων μας και μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και πιο αξιοπρεπείς από ότι είμαστε. Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού με κέντρο το ζώδιο σας, τίποτα δεν είναι μόνο δικό σας, προσωπικό, αλλά το μοιραζόσαστε με τους ανθρώπους που έχετε ένα κοινό όραμα και στόχο. . .

Αιγόκερως

Ήλιος στον Ζυγό για τον επόμενο Ηλιακό μήνα και οι ενστικτώδεις απαιτήσεις αυτού του ζωδίου είναι οι “αρχές” οι οποίες δεν ερμηνεύονται τόσο σύμφωνα με τις συναισθηματικές ανάγκες αλλά με την ανάγκη να δημιουργηθεί ένας ιδανικός κόσμος. Μπορεί αυτό να συμφωνεί ή να έρχεται σε σύγκρουση με κάποιες από τις πεποιθήσεις σας και είναι μια καλή εποχή να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική. . .

Υδροχόος

Το όραμα για έναν κόσμο ιδανικά πλασμένο δεν είναι πολύ μακριά από το δικό σας όραμα. Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού για το επόμενο διάστημα είναι σημαντικό να κάνετε ενέργειες οι οποίες θα μπορέσετε να κάνετε πράξεις τις επιθυμίες σας ή έστω να έρθετε κοντύτερα σε αυτές σε γήινο επίπεδο, με αντικειμενικότητα, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις. . .

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Ζυγό ενεργοποιεί έντονα συναισθήματα για ηρεμία και γαλήνη γύρω σας αλλά κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να αφεθείτε και να εμπιστευτείτε την ροή εκεί που θα σας πηγαίνει, έχοντας πάντα στο νου σας πως ότι γίνεται γίνεται για την δική σας ισορροπία και ηρεμία. . .

 

 

 

 

Share: