fbpx

Ζώδια 29/09 Πανσεληνος στον αξονα Κριου/Ζυγου – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

114
0
Share:

Σήμερα νωρίς το μεσημέρι πραγματοποιείται Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού. Σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο, οι επιθυμίες μας μεγεθύνονται και η ανάγκη να βρεθούν δημιουργικές λύσεις οι οποίες θα καλύπτουν την ανάγκη μας για ομορφιά, ευημερία και ισορροπία γύρω μας θα είναι ο κύριος στόχος των επόμενων ημερών. Η αγάπη προς εμάς τους ίδιους και η αποδοχή είναι τα προσωπικά εργαλεία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας επηρεάζει έντονα και σας ωθεί να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να πετύχετε την καλύτερη διαπραγμάτευση σε ζητήματα που σας απασχολούν, κυρίως σε τομείς που σχετίζεστε με άλλους ανθρώπους. Αμφισβητήσεις ξυπνούν την ανάγκη σας να δώσετε την πιο δημιουργική σας ενέργεια προς μια κατεύθυνση η οποία μπορεί να φέρει επιτυχία και να κερδίσετε τα εύσημα.  

Για τους Ταύρους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας ωθεί να δώσετε χώρο στις σκέψεις που κάνετε και τις προσωπικές σας ανάγκες οι οποίες έχουν κινητοποιηθεί αυτή τη περίοδο. Σας δίνει την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε στο τομέα που υπόσχεται να σας βάλει σε μια δημιουργική οδό ωστόσο θα πρέπει να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Προσέξτε την υγεία σας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Διδύμους, η σημερινή Πανσέληνος σας επηρεάζει κυρίως στον κοινωνικό σας τομέα και τις σχέσεις που έχετε με άτομα που έχετε δίπλα σας καθώς και ομοϊδεάτες. Δρομολογήστε τα πράγματα βάσει προτεραιοτήτων και επιλέξτε μια κοινή πορεία η οποία μπορεί να σας φέρει προσωπική χαρά και ικανοποίηση από κοινού επιτεύγματα.

Για τους Καρκίνους, έντονη η συγκεκριμένη Πανσέληνος για εσάς επηρεάζοντάς σας έντονα σε θέματα που σχετίζονται με την ιδιωτική σας ζωή και την καριέρα σας. Η ανάγκη να ολοκληρώσετε με επιτυχία ότι έχετε βάλει στο μυαλό σας θα είναι έντονη γιαυτό επιλέξτε να ακολουθήσετε μια οδό η οποία υπόσχεται ένα ευνοϊκό για εσάς αποτέλεσμα ανεξάρτητα το ποσοστό δυσκολίας.

Για τους Λέοντες, μια αίσθηση απογοήτευσης μπορεί να είναι παρούσα αυτή τη περίοδο ωστόσο η σημερινή Πανσέληνος σας ωθεί να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και με ανοιχτό μυαλό. Επιλέξτε μια νέα διαδρομή η οποία θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το όραμά σας δυνατό, σας δίνει τη δυνατότητα της εξερεύνησης και να μπορέσετε να αναπτύξετε κάτι νέο μέσα από μια κατάλληλη συνεργασία.

Για τους Παρθένους, η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα πολύ βαθιά και ιδιαίτερα προσωπικά με κέντρο εσάς ωστόσο, μια δόση δραματοποίησης μπορεί να είναι παρούσα. Σας θυμίζει πως η ικανοποίηση που παίρνετε από τις καταστάσεις είναι μια δική σας προσωπική επιλογής και σας ωθεί να ασχοληθείτε μόνο με ότι πραγματικά συγχρονίζετε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Δώστε σημασία σε ότι γεμίζει την καρδιά σας αλλά και την τσέπη σας.

Για τους Ζυγούς, η Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και πραγματοποιείται στο δικό σας άξονα με τον Κριό στο απέναντι ζώδιο. Ζητήματα που σχετίζονται με τις τρέχουσες καταστάσεις φωτίζονται αλλά και διογκώνονται ταυτόχρονα. Μεταφέρετε τα μηνύματά σας στους σωστούς παραλήπτες και μείνετε σε μια οδό η οποία πραγματικά σας δίνει προσωπική ικανοποίηση. Το διπλωματικό σας ταλέντο πιο χρήσιμο από ποτέ.

Για τους Σκορπιούς, η σημερινή Πανσέληνος φωτίζει την οδό εκείνη μέσω της οποίας μπορείτε να αναπτύξετε και να προωθήσετε ιδέες και σχέδια τα οποία δεν έχουν βρει ακόμη το δρόμο τους. Αυτό σημαίνει αρκετή προσωπική δουλειά αλλά αυτό εσείς δεν το φοβάστε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξτρα κίνητρο για να πετύχετε το στόχο σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας.

Για τους Τοξότες, νέες ιδέες και λύσεις φέρνει η συγκεκριμένη Πανσέληνος βάζοντάς σας στην διαδικασία να θελήσετε να δημιουργήσετε καινούργια πράγματα ή/και να αναπτύξετε ήδη υπάρχοντα. Κρατήστε ισορροπίες όπου βλέπετε πως αυτή η ενέργεια είναι χρήσιμη και θα λειτουργήσει θετικά στα σχέδιά σας. Άλλα άτομα και ομάδες ανθρώπων μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά.

Για τους Αιγόκερους, η σημερινή Πανσέληνος σας επηρεάζει έντονα και ποικιλοτρόπως, ωθώντας σας να δώσετε την δυναμική σας σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα. Όποιο και αν είναι το προσωπικό σας σενάριο αυτή τη στιγμή της ζωής σας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια που διαθέτετε προς δημιουργικές οδούς. Αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμη πως θα πρέπει να κάνετε έναν καλό διαχωρισμό ώστε να ελευθερωθεί έξτρα ενέργεια, χρήσιμη στις δράσεις σας προς το στόχο σας.

Για τους Υδροχόους, καθοριστική η συγκεκριμένη Πανσέληνος για σχέδια που κάνετε αυτή τη περίοδο ειδικά αν βρίσκεστε σε συνεργασία. Ότι και αν είναι ανοιχτό και ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε είναι σημαντικό να μην κάνετε εκπτώσεις στα όνειρα και τις προσδοκίες σας. Μπορεί να μην σας βγει ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί λόγω εξωγενών παραγόντων αλλά η σύσταση που βρίσκεται στον πυρήνα και τα κίνητρά σας θα πρέπει να είναι τα ίδια.

Για τους Ιχθύες, την ανάγκη να νιώσετε περισσότερο ασφαλής κινητοποιεί η σημερινή Πανσέληνος βοηθώντας σας να διασφαλίσετε την πορεία και την εξέλιξη δημιουργικών εγχειρημάτων. Αν είστε ήδη σε αυτή τη κατεύθυνση η επιθυμία σας διογκώνεται. Αν δεν έχετε κάτι χειροπιαστό αυτή τη περίοδο είναι σίγουρο πως κάτι θα προκύψει το οποίο θα ταυτιστεί με βαθύτερες επιθυμίες που αναβλύζουν από την καρδιά σας.

Share: