fbpx

Ζώδια 25/03 Πανσεληνος/Σεληνιακη εκλειψη στον αξονα Ζυγου/Κριου – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

116
0
Share:

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες έχουν μπει ήδη στο επίκεντρο. Μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία μπορεί ενήλικα να σας φέρει πιο κοντά σε ένα όνειρο, μια προσδοκία σας, ωστόσο να είστε ανοιχτή/ός σε αλλαγές που πιθανά να χρειαστεί να γίνουν ώστε να μπορέσετε να φτάσετε στο στόχο σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού σας επηρεάζει  άμεσα μια και η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας και σας ενθαρρύνει να εξετάσετε ζητήματα που σχετίζονται με τους άλλους είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Οι σχέσεις χτίζονται με αγάπη και αλληλοϋποστήριξη και αυτή τη στιγμή δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσετε και να αναπτύξετε αυτόν τον τομέα στην ζωή σας ακόμη και μέσα από απαραίτητες αλλαγές και αναπροσαρμογές.

Για τους Ταύρους, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού επηρεάζει τομείς που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα, δραστηριότητα και εργασία. Σας βοηθά να βρείτε νέους τρόπους για να πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση τόσο από την αποτελεσματικότητά σας όσο και μέσα από συνεργασίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο θετικό αποτέλεσμα. Απλά θα πρέπει πρώτα να εξετάσετε πολύ καλά τα δεδομένα και να προβείτε σε αλλαγές αν το κρίνετε απαραίτητο.

Για τους Διδύμους, να βρείτε μια πηγή έμπνευσης και ενθουσιασμού η οποία θα σας γαληνέψει την ψυχή και θα φέρει νέες δημιουργικές εμπειρίες σας βοηθά η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού. Αυτή τη στιγμή μπαίνει προτεραιότητα οτιδήποτε σας κάνει να χαμογελάτε και γεμίζει ομορφιά την ζωή σας.

Για τους Καρκίνους, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού σήμερα σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με την έννοια της εξοικείωσης είτε αφορά την προσωπική σας ζωή είτε το σπίτι και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Σας βοηθά να νιώσετε μεγαλύτερη οικειότητα με εκείνους που πραγματικά μπορούν να σας στηρίξουν ώστε να γίνετε περισσότερο παραγωγική/ός και να ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σας.

Για τους Λέοντες, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού σας βοηθά να δείτε καλύτερα την χρησιμότητα της συνεργασίας και της αλληλο-σύνδεσης. Η επικοινωνία είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να φέρετε μεγαλύτερη επιτυχία ακόμη και αν αρχικά μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές ή να επιβραδύνετε λίγο τον βηματισμό σας.

Για τους Παρθένους, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού ενεργοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την υλική και την συναισθηματική σας ασφάλεια. Σας βοηθά να εστιάσετε με πρακτικό τρόπο στα πράγματα και να εξοικονομήσετε χρόνο. Ενεργοποιείστε το ταλέντο της οργάνωσης που εκ γενετής διαθέτετε.

Για τους Ζυγούς, με την Πανσέληνο/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού σας επηρεάζει άμεσα μια και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα υπάρξει βοήθεια στο να ανακαλύψετε νέους τρόπους οι οποίοι θα βελτιώσουν την εικόνα σας προς τα έξω. Θα υπάρξουν αλλαγές οι οποίες σε βάθος χρόνου θα σας φέρνουν όλο και πιο κοντά με την αλήθεια και καλύτερους τρόπους σύνδεσης με το περιβάλλον γύρω  σας.

Για τους Σκορπιούς, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού και οι υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές που συμμετέχουν θα σας βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείτε, να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και την ενέργειά σας. Θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε ποίο προσωπικό σας κομμάτι χρειάζεται περαιτέρω συνειδητοποίηση χρησιμοποιώντας το με τον καλύτερο τρόπο προς την υλοποίηση μιας επιθυμίας σας η οποία μπαίνει σε προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.   

Για τους Τοξότες, ακόμη και εν μέσω δυσκολιών ή αλλαγών νέες γνωριμίες και νέοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή μπορούν να σας βοηθήσουν στο έργο σας. Η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού στοχεύει στην συνεργασία, και την οικοδόμηση των οραμάτων σας. Μείνετε ανοιχτή/ός σε ότι προκύπτει.

Για τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού σας βοηθά να κατανοήσετε βαθύτερα τα οφέλη της ομαδικής εργασία προς την τελειοποίηση των σχεδίων σας. Οι μικρές ή μεγάλες αλλαγές ακόμη και οι προκλήσεις είναι απαραίτητες για να ξεκαθαριστεί το τοπίο για την νέα κατάσταση που δημιουργείται αυτή τη στιγμή και την ανανέωση που θα επέλθει σε εσάς.

Για τους Υδροχόους, οτιδήποτε έχει γίνει κουραστικό και μονότονο αυτή τη στιγμή στην ζωή σας η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να το βγάλετε από την ζωή σας. Η πίστη σε ένα ιδανικό αναπτερώνεται και η επιθυμία για ένα ταξίδι πραγματικό ή νοητικό εντείνεται για το επόμενο διάστημα.

Για τους Ιχθύες, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού σας δείχνει πώς μπορείτε να ευεργετηθείτε από τις συνδέσεις σας σε πολλά επίπεδα. Πολλά πράγματα μπαίνουν σε σειρά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με σκοπό να βρείτε ξανά τις προσωπικές σας ισορροπίες και να αγαπήσετε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.

Share: