fbpx

Ζώδια 12/10 Αρης στον Σκορπιο εως 24/11 – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

137
0
Share:

Ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού θα μείνει μέχρι 24 Νοεμβρίου και θα λειτουργήσει κυρίως με δύο τρόπους. Ο ένας είναι να μας γεμίσει με το απαιτούμενο θάρρος για να δράσουμε αποτελεσματικά προς τους στόχους μας. Ο δεύτερος είναι να είμαστε πιθανά κάποιες στιγμές σκληροί όχι μόνο με τους άλλους αλλά και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Όπως και να’ χει μέχρι 24 Νοεμβρίου θα διεγείρει και θα ξυπνήσει την ανάγκη για δράση ώστε να διεκδικήσουμε το επιθυμητό έπαθλο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες. Μέχρι 24 Νοεμβρίου οι συγκρούσεις μπορεί να μην λείψουν αλλά μέσα από προσωπικές διεργασίες μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να την αξιοποιήσετε κατά βούληση.

Για τους Ταύρους, ο Άρης απέναντί σας μέχρι 24 Νοεμβρίου δίνει την απαραίτητη ενέργεια η οποία σε συνδυασμό με το πάθος και την υπομονή που έχετε θα μπορέσετε να αλλάξετε πράγματα και καταστάσεις κυρίως σε τομείς που σχετίζονται και άλλοι άνθρωποι. Η συναισθηματική αμεσότητα και εγγύτητα γίνεται ανάγκη οπότε όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε και εσείς στα δεδομένα τόσο πιο γρήγορα θα ωφεληθείτε.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στον Σκορπιό σας φέρνει πιο κοντά σε έναν ρεαλιστικό στόχο, μια επιθυμία σας. Μέχρι 24 Νοεμβρίου θα μπορέσετε να δημιουργήσετε πιο κατάλληλες συνθήκες για κάτι που θέλετε να φέρετε ή να αλλάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού σας ωθεί προς δημιουργικές οδούς. Η ανάγκη να ερωτευτείτε, να φλερτάρετε ένα δημιουργικό εγχείρημα, να πειραματιστείτε και να ανακαλύψετε νέους τρόπους απόλαυσης θα είναι έντονη. Μέχρι 24 Νοεμβρίου γοητεύστε τους ανθρώπους που θέλετε.

Για τους Λέοντες, κάποια πράγματα είναι για τους τολμηρούς και ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού σας γεμίζει με σθένος και δύναμη να μπορέσετε να διανύσετε οποιαδήποτε απόσταση χρειάζεται για να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Μέχρι 24 Νοεμβρίου ωφεληθείτε από ότι μπορεί να σας φέρει χαρά και ικανοποίηση.

Για τους Παρθένους, ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να κάνετε κινήσεις με τις οποίες θα βελτιώσετε τις συνθήκες στο περιβάλλον που ζείτε. Η μεθοδική, πιο ειλικρινής και πιθανά πιο ωμή επικοινωνία με το οικείο περιβάλλον σας θα είναι μέρος αυτών των κινήσεων. Είναι πολύ σημαντικό και ο Άρης θα σας βοηθήσει μέχρι 24 Νοεμβρίου, να βάλετε όρια όπου εσείς νιώθετε πως άλλοι επωφελούνται από εσάς.

Για τους Ζυγούς, ο Άρης στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν ώστε να νιώσετε περισσότερο ασφαλής σε υλικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο. Μέχρι 24 Νοεμβρίου με θάρρος διεκδικείστε ότι αληθινό πρεσβεύετε και επιθυμείτε. Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο προς τακτοποίηση.

Για τους Σκορπιούς, οι εντάσεις με τους γύρω σας μπορεί να μην λείψουν με τον Άρη στο ζώδιο σας αλλά η συγκεκριμένη πλανητική δυναμική, μιας και είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε ξανά με κομμάτια του εαυτού σας με τα οποία έχετε χάσει επαφή. Μέχρι 24 Νοεμβρίου προσφέρετε μια περίοδος κατά την οποία θα υπάρξουν αναγεννησιακές διεργασίες οι οποίες θα βοηθήσουν στην εικόνα και την προβολή σας στο κόσμο γύρω.  

Για τους Τοξότες, ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού σας προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας μέσα από εσωτερικές διεργασίες αλλά και ξεκαθαρίζοντας το τοπίο που βλέπετε γύρω σας. Μέχρι 24 Νοεμβρίου μπορείτε να ανανεωθείτε, να αφήσετε πίσω ότι δεν είναι πια χρήσιμο στη ζωή σας και να προχωρήσετε δυναμικά προς έναν νέο στόχο.

Για τους Αιγόκερους, με τον Άρη στον Σκορπιό η φιλοδοξία σας για ένα επαγγελματικό άνοιγμα μπαίνει προτεραιότητα. Είτε προχωρήσετε μόνη/ος είτε σε ομαδικό πλαίσιο μέχρι 24 Νοεμβρίου η πίστη σε ένα όραμα μπορεί να δώσει την κατάλληλη ώθηση και να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε οτιδήποτε έχει γερά θεμέλια. Αυτό σημαίνει πως μέχρι 24 Νοεμβρίου μπορείτε να προωθήσετε επαγγελματικά και θέματα καριέρας με τόλμη και ενέργεια προς τον πολυπόθητο στόχο.

Για τους Ιχθύες, ο Άρης στον Σκορπιό γεννά σε εσάς την επιθυμία να κάνετε ένα ταξίδι είτε σε φυσικό επίπεδο είτε σε φιλοσοφικό. Η ανάγκη να ανακαλύψετε «κάτι» το οποίο δεν έχετε ακόμη εξερευνήσει πιθανά μέχρι 24 Νοεμβρίου να μονοπωλεί στις σκέψεις σας.

Share: