fbpx

Ζώδια 05/04 Αφροδιτη στον Κριο εως 29/4 – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Share:

Η Θεά του έρωτα και της σύνδεσης, Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μέχρι τέλος Απριλίου δίνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τα πάθη μας και να ενταχθούμε εκεί που εκτιμιούνται οι αξίες μας. Το αγωνιστικό πνεύμα και ο παρορμητισμός δεν είναι απόλυτα ταυτισμένα με την ηρεμία, την ισορροπία και την αρμονία που πρεσβεύει η Αφροδίτη, ωστόσο μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα θα μας δοθεί το απαραίτητο θάρρος, η φλογερή φαντασία και θα μάθουμε να παίρνουμε χαρά απ’  ότι μπορεί να φέρει «η στιγμή». Η περίοδος των εκλείψεων που διανύουμε καθώς και ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να παίρνει μακρυά τα ροδοπέταλα από το δρόμο μας ωστόσο η ορμή είναι δυνατή και μπορούμε να δρούμε κατά περίπτωση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, το παιχνίδι, ο πειραματισμός και οτιδήποτε μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας είναι μερικά από αυτά που θα φέρει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τέλος Απριλίου. Ακολουθήστε το προσωπικό σας μονοπάτι, ανεξάρτητα αν υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας και πορευτείτε κατά βούληση και επιθυμία όπου νιώθετε πως η ομορφιά και το κάλλος μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σας.        

Για τους Ταύρους, η ενέργεια της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού μέχρι τέλος Απριλίου σας βάζει σε σκέψεις ειδικότερα σε τομείς που η συνεργασία λαμβάνει χώρα με οποιονδήποτε τρόπο. Η κίνηση και η κινητοποίηση γενικότερα είναι ιδιότητες οι οποίες θα είναι χρήσιμες αυτό το διάστημα και θα μπορέσετε με αυτό τον τρόπο να προσπαθήσετε να κλείσετε εκκρεμότητες και να προχωρήσετε καταστάσεις που για κάποιον λόγο έχουν μείνει πίσω ακόμη και εν μέσω δυσκολιών.

Για τους Διδύμους, το πάθος θα είναι η κινητήριός σας δύναμη για το διάστημα μέχρι τέλος Μαρτίου που η Αφροδίτη θα περνά από το ζώδιο του Κριού. Η ενέργεια θα επικεντρωθεί κυρίως σε κοινωνικά ζητήματα, νέες επαφές, νέους ανθρώπους και η εμπειρία θα αποκτηθεί μέσα από πειραματισμό. Δώστε τη δυναμική σας όπου νιώθετε πως θα πάρετε χαρά και ικανοποίηση ωστόσο εξετάστε λόγω του Ερμή ανάδρομου νέες καταστάσεις.

Για τους Καρκίνους, το διάστημα που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Κριού, μέχρι τέλος Απριλίου, θα πρέπει να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια μόνο σε σημαντικά πράγματα χωρίς να σπαταληθείτε. Μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε κάνοντας άσκοπες ενέργειες κυρίως λόγω της παρορμητικής σας φύσης γιαυτό βρείτε και σταθείτε σε ένα πραγματικά επιτεύξιμο στόχο και σκοπό.   

Για τους Λέοντες, η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο (Φωτιά) οπότε η συμβατότητα θα είναι αναζωογονητική. Η σπίθα της δημιουργίας θα είναι παρούσα και έντονη μέχρι τέλος Απριλίου και θα δοθούν ευκαιρίες να ταξιδέψετε πολύ μακρυά από τα προσωπικά σας όρια.  

Για τους Παρθένους, ιδιαίτερα αποκαλυπτική θα είναι η περίοδος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού για εσάς. Μέχρι τέλος Απριλίου η Θέα του έρωτα και των συνεργασιών θα σας βοηθήσει να δείτε και να εισέρθετε σε περιοχές που κρύβονται πραγματικοί θησαυροί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παραμείνετε σταθερά σε ότι πρεσβεύετε και να προσέξετε ιδιαίτερα οικονομικά ζητήματα, περιουσιακά και σχέσεις με συγγενείς. Ότι λάμπει δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και πολύτιμο.   

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, στο ζώδιο του Κριού, απέναντι σας τέλος Απριλίου δεν υπόσχεται μια ήρεμη περίοδο για εσάς. Αντιθέτως, ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο ώστε να βρείτε εκ νέου τις απαραίτητες ισορροπίες που θέλετε. Παρόλα τα διλλήματα, είναι μια αναζωογονητική στιγμή μιας και νέες γνωριμίες ενδέχεται να προκύψουν.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού μέχρι τέλος Απριλίου δίνει το έναυσμα να αλλάξετε πολλά πράγματα σε ότι αφορά κυρίως τη καθημερινή σας ζωή και τις δραστηριότητες που έχετε μέσα σε αυτή. Το κάλλος και γενικότερα η ομορφιά σας εκφράζει απόλυτα και αυτή η θέση της Αφροδίτης προσθέτει την σπίθα της δημιουργίας. Αφήστε το ανεξίτηλο σημάδι σας και κάντε την διαφορά.

Για τους Τοξότες, η ενέργεια της Αφροδίτης στον Κριό είναι απόλυτα συμβατή και υποστηρικτική με δράσεις οι οποίες έχουν έντονο το στοιχείο του παρορμητισμού, του πειραματισμού και της έκπληξης. Μέχρι τέλος Απριλίου θα διανύσετε μια περίοδο κατά την οποία μπορείτε να κάνετε πολλά δημιουργικά πράγματα, να επεκταθείτε και ανέβει η αυτοπεποίθησή σας μέσα από τα επιτεύγματά σας.

Για τους Αιγόκερους, σε θέματα σχέσεων, είτε σε συναισθηματικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο εστιάζετε η δυναμική της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού μέχρι τέλος Απριλίου με κέντρο εσάς. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να βγείτε προς τα έξω διεκδικώντας με σθένος αυτό που σας ανήκει. Μπορεί εκ φύσεως να μην χάνετε την ευκαιρία να το κάνετε, όποτε έχει χρειαστεί, ωστόσο η ενέργεια της Αφροδίτης θα προσθέσει χάρη και μεγαλοπρέπεια τόσο στις σκέψεις σας όσο και στις κινήσεις σας.

Για τους Υδροχόους, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφεύρετε νέους τρόπους περισσότερο δημιουργικούς σχετικά με κάτι που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε και να έρθετε πιο κοντά με άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Η επικοινωνία μέχρι τέλος Απριλίου θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή ωστόσο οποιαδήποτε συναλλαγή κάνετε καλό θα είναι να είναι καλά οργανωμένη.

Για τους Ιχθύες, θέματα αξιών, οικονομικά και γενικότερα οτιδήποτε σχετίζεται με την συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε στη ζωή σας κινητοποιεί η θέση της Αφροδίτης στον Κριό μέχρι τέλος Απριλίου. Μία περίοδος κατά την οποία θα ψάξετε και θα φροντίσετε να κερδίσετε ότι περισσότερο μπορείτε με κέντρο τα παραπάνω, ώστε να νιώσετε περισσότερο ασφαλής και γειωμένη/ος. Η απομάκρυνση παλαιωμένων πεποιθήσεων ώστε να ελαφρώσετε τους ώμους σας θα είναι έντονη και αναγεννησιακή.

Share: