fbpx

Ζώδια 22/07 Αφροδιτη αναδρομη στον Λεοντα εως 4/9 – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

274
0
Share:

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα από σήμερα έως 4/9 θα φέρει μια σχετική διόγκωση και εκδραμάτιση κυρίως στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και των οικονομικών. Η δύναμη και η γοητεία της Θεάς Αφροδίτης στο συγκεκριμένο ζώδιο μπορεί να καθηλώσει οτιδήποτε έχει βάλει στόχο ωστόσο αν υπάρχουν άλυτα ζητήματα στους συγκεκριμένους τομείς, αυτό το διάστημα που θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομη θα ενεργοποιηθούν. Καλό θα είναι να αφεθείτε σε οποιαδήποτε αλλαγή προκύπτει μέσα στις επόμενες 40 ημέρες και να σκεφτείτε πολύ καλά και ώριμα τη θέση και τη στάση σας απέναντι τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και στην καρδιά σας.  Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο το Λέοντα για εσάς ακόμη και κατά την διάρκεια της ανάδρομής της πορείας. Μέχρι 8/10 που θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο ζώδιο θα έρθει ένας αέρας ανανέωσης αρκεί να μην σπαταλήσετε αυτή την ενέργεια σε άσκοπες κινήσεις και «χαμένες» υποθέσεις από σήμερα έως 4/9 που θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομη.        

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα έως 8/10 σας ωθεί να ασχοληθείτε κυρίως με πολύ προσωπικά σας θέματα, την ιδιωτική σας ζωή και το σπίτι σας. Θα δοθούν ευκαιρίες να δώσετε πνοή σε επιθυμίες και όνειρα που έχετε στους συγκεκριμένους τομείς και να ομορφύνετε το χώρο γύρω σας αλλά από σήμερα έως 4/9 που θα βρίσκεται σε μια φαινομενική ανάδρομη πορεία θα φέρει γεγονότα στα οποία θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα και να είστε ανοιχτή/ός σε αλλαγές που θα είναι προς όφελός σας, ακόμη και αν δεν το βλέπετε εξαρχής.   

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 8/10. Νέοι άνθρωποι σας προσεγγίζουν και θα μπορέσετε να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις παίρνοντας χαρά. Η χάρη και η ομορφιά θα είναι οι ιδιότητες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλύτερες και ομορφότερες συνδέσεις ωστόσο από τώρα μέχρι 4/9 που θα είναι φαινομενικά ανάδρομη θα πρέπει να κινηθείτε περισσότερο έξυπνα και με διπλωματία.

Για τους Καρκίνους, η Θεά Αφροδίτη πρεσβεύει την ομορφιά, το κάλλος και την αρμονία. Στο ζώδιο του Λέοντα έως 8/10 σας βοηθά να εκτιμήσετε τις καταστάσεις και τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας βάσει τις αξίες και τα ιδανικά σας. Το μόνο που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή είναι η σπατάλη, είτε αφορά οικονομικά είτε συναισθηματικά ζητήματα ειδικά από σήμερα έως 4/9 που θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομη.    

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας έως 8/10 σας γεμίζει με θάρρος και αισιοδοξία, ιδιότητες ιδιαίτερα ευχάριστες και χρήσιμες για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Η δύναμη της έλξης είναι ιδιαίτερα έντονη και ευεργετική στις επαφές σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες ωστόσο από σήμερα έως 4/9 που θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με οτιδήποτε καινούργιο προκύψει και να διπλο-τσεκάρετε τα πράγματα που σας βάζουν σε δίλλημα.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη για μια μεγάλη και σφιχτή αγκαλιά είναι έντονη με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα έως 8/10. Κινηθείτε προς την κατεύθυνση της επιλογής σας αλλά δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι νέο προκύπτει από σήμερα έως 4/9 που θα βρίσκεται σε φαινομενική ανάδρομη κίνηση. Ελάτε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν θετική σκέψη και αισιόδοξη στάση απέναντι στα γεγονότα και τη ζωή τους.   

Για τους Ζυγούς, η κοινωνικότητά σας αυξάνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 8/10. Μια περίοδος κατά την οποία μπορείτε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να χαρείτε και να ερωτευτείτε, ακόμη και έναν σκοπό. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας βοηθά να ανοίξετε νέα κεφάλαια στη ζωή σας ωστόσο από σήμερα έως 4/9 μπορεί κάποιες καταστάσεις να ζητήσουν από εσάς μεγαλύτερη προσοχή. Δώστε την ενέργειά σας αλλά προσοχή μην την σπαταλήσετε άσκοπα.

Για τους Σκορπιούς, τίποτα δεν σας σταματά με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 8/10 ειδικά σε ζητήματα καριέρας και οτιδήποτε είναι σημαντικό για την εξέλιξή σας. Το θάρρος σας θα είναι καθοριστικό και είναι σίγουρο πως θα έχετε την αντοχή να κάνετε όλα όσα έχετε βάλει κατά νου προς αυτή την επεκτατική κατεύθυνση. Ωστόσο, από σήμερα έως 4/9 μπαίνει σε μια φαινομενική ανάδρομη κίνηση, η οποία ενδέχεται να σας βάλει σε διλλήματα. Σταθείτε σε αυτά και εξετάστε τα πάντα προσεκτικά πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Τοξότες, η γοητεία σας αυξάνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι 8/10 κάτι που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όχι μόνο όσο αφορά τις σχέσεις σας αλλά και σε άλλους τομείς που σας ενδιαφέρει να φέρετε άμεσα αποτελέσματα. Κάντε όνειρα και εξερευνήστε νέα εδάφη τα οποία μέσα από την κερδηθείσα εμπειρία θα βγείτε από άσκοπα όρια και πλαίσια. Ειδικά από σήμερα έως 4/9 θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να αναπροσαρμοστείτε και να οργανωθείτε πιο σωστά λόγω της φαινομενικής ανάδρομης της κίνησης.

Για τους Αιγόκερους, με την Αφροδίτη στο Λέοντα μέχρι 8/10 είναι ευκολότερο για εσάς όχι μόνο να έρθετε σε καλύτερη επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Μείνετε κοντά σε ανθρώπους που σας αγαπούν και σας φροντίζουν γιατί έχετε ανάγκη από μια μεγάλη αγκαλιά ειδικά από σήμερα έως 4/9 που θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομη.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις και συνεργασίες επηρεάζει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα 8/10. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί και αφεθείτε στη ροή και την δημιουργικότητα που μπορεί να φέρει η κάθε στιγμή. Νέοι άνθρωποι έρχονται υποστηρικτικά στη ζωή σας αλλά από σήμερα έως 4/9 που θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομη θα χρειαστεί να διπλο-τσεκάρετε τα πράγματα και να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας ειδικά μπροστά σε ένα δίλλημα που ενδέχεται να προκύψει.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα έως 8/10 μπορεί να φέρει έναν αέρα ανανέωσης σε τομείς που νιώθετε πως έχετε βαλτώσει ή που δεν παίρνετε την ικανοποίηση που θα θέλατε. Βγείτε, χαρείτε, διασκεδάστε. Είναι σημαντικό να βοηθήσετε και εσείς προς αυτή τη κατεύθυνση με την θετική σας στάση και από σήμερα με την φαινομενική ανάδρομή της πορεία μέχρι 4/9 θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να ανασυνταχθείτε και να αναθεωρήσετε στάσεις και συμπεριφορές.

Share: