fbpx

8/7 Να μπορεις να δεις την ομορφια ακομη και οταν δεν ειναι ομορφη η μερα. . . Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο σημερα!

Share:

 

Κριός

Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος για σημαντικές αποφάσεις αλλά μπορείτε σήμερα να εστιάσετε την ενέργεια σας σε ένα επικερδές έργο. Οι στρατηγικές δικτύωσης και οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα “κοινωνικές επαφές” ευνοούνται. . .

Ταύρος

Η επιτυχία μοιάζει να είναι μεγαλύτερη αν έρχεται από συλλογική και ομαδική εργασία. Η χαρά θα είναι μεγαλύτερη αρκεί να γνωρίζετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να φέρετε ως αποτέλεσμα. Η βοήθεια από τους γύρω σας είναι δεδομένη σήμερα. . .

Δίδυμοι

Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για εσάς, κυρίως με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, Ερμή ανάδρομο…Η αμφισβήτηση και η επανεξέταση σε πολλά πράγματα και αξίες είναι το κύριο χαρακτηριστικό της εποχής ωστόσο σήμερα μπορείτε να έχετε καθαρή εικόνα μπροστά σας και μπορείτε να δείτε με περισσότερο αντικειμενική ματιά. . .

Καρκίνος

Ο φόβος δεν είναι βοηθός σας σήμερα και σίγουρα δεν πρέπει να είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις για εσάς. Ναι, η προσωπική σας ανάπτυξη έρχεται μέσα από μια αναγεννησιακή κατάσταση πρώτα μέσα σας, ωστόσο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ταυτόχρονα και εξωτερικές καταστάσεις. . .

Λέων

“Μόνος, ούτε στον παράδεισο”, είναι το μότο της ημέρας για το ζώδιο σας και είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε και άλλους ανθρώπους στα σχέδια σας, αν θέλετε να είναι αποτελεσματικά. Η ανυπομονησία χρειάζεται να μετριαστεί και ο κατάλληλος συγχρονισμός θα σας φέρει αυτό που επιθυμείτε στο άμεσο μέλλον. . .

Παρθένος

Η ημερήσια ροή της ενέργειας που παράγετε με το έργο σας χρειάζεται ανατροφοδότηση μέσω αλλαγών και αναθεωρήσεων στον τομέα “καθημερινή εργασία και ρουτίνα”. Ακόμη και αν τα αποτελέσματα δεν θα τα δείτε αύριο, θα φανούν στο άμεσο μέλλον, αρκεί να αφαιρέσετε οτιδήποτε προβλέψιμο από τις εργασιακές σας συνήθειες. . .

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό σας πιέζει προς την πιο δημιουργική κατεύθυνση και αυτή δεν είναι άλλη από την προσωπική σας ανάπτυξη. Είναι γεγονός πως έχετε ιδιαίτερο ταλέντο να συνυπάρχετε και να επικοινωνείτε παραγωγικά με τους άλλους ανθρώπους, αλλά αυτό που ζητείτε στο σήμερα στην ζωή σας είναι να δείτε καθαρά και μόνο τις προσωπικές σας ανάγκες ανεξάρτητα τα θέλω των άλλων γύρω σας. . .  

Σκορπιός

Γνωρίζετε πως τίποτα δεν έρχεται στην ζωή σας με τον εύκολο τρόπο και πάντα χρειάζεται να κάνετε πρώτα ένα είδος προσωπικού μετασχηματισμούς ώστε να φέρετε το εξωτερικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αυτή την στιγμή η ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια θα έρθει αν εστιάσετε πρώτα στον τρόπο που θα την φέρετε στην ζωή σας. Και για αυτό χρειάζεται μια προσωπική αναγέννηση πρώτα. . .

Τοξότης

Η βοήθεια που μπορείτε να παρέχετε σε αυτούς που έχουν ανάγκη θα είναι το ίδιο σημαντική όπως αν λαμβάνατε εσείς βοήθεια από τους άλλους. Ο στόχος σήμερα είναι να πάρετε συναισθηματική τροφή και αυτό θα γίνει μέσα από πολύ απλές δικές σας πράξεις. . .

Αιγόκερως

Οποιαδήποτε οικονομική πρόκληση ή θέματα αξιών κινητοποιηθούν σήμερα έχουν έναν και μόνο στόχο. Να δείτε πόσο μικρή αξία έχουν όλα μπροστά στην δική σας δημιουργικότητα και αυτοέκφραση, κερδίζοντας περισσότερη ηρεμία και ασφάλεια από ότι αν κερδίζατε το Τζόκερ. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας μαζί με το υπόλοιπο ενεργειακό πλανητικό σκηνικό σας βάζει σε σκέψεις. Με ποιον τρόπο θα κατακτήσετε τον κόσμο ή πως θα καταλάβουν οι γύρω σας το πραγματικό τους όφελος. Είναι αλήθεια πως μπορείτε να δείτε τις εξελίξεις πολύ πιο γρήγορα από άλλους, ωστόσο χρειάζεται ο απαραίτητος χρόνος για να ωριμάσουν οι διαδικασίες. Χρειάζεται να έχετε υπομονή και να αφήσετε τους άλλους να κάνουν τα δικά τους βήματα. . .

Ιχθύες

Η επανασύνδεση με κομμάτια και καταστάσεις τα οποία έχετε αφήσει στην άκρη για κάποιον λόγο το τελευταίο διάστημα, αυτή την στιγμή έρχονται στο προσκήνιο. Σας δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσετε απόψεις και η αποδοχή είναι μέρος της εξέλιξης. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: