fbpx

7/9 Αρης αναδρομος: Ποια ειναι τα οπλα που διαθετετε για να πετυχετε τον στοχο σας;

1333
0
Share:

 

Κριός

Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο σας υπάρχει η τάση να εκραγείτε ή να εντυπωσιάσετε αντί να εκφραστείτε παραγωγικά περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου σας δίνεται απλόχερα η ευκαιρία να μάθετε πως μπορείτε να χρησιμοποιείτε χωρίς να καταχράστε την δύναμη της θέλησης. Μια περίοδος που σας βοηθά να επικεντρωθείτε σε αυτά που έχετε ήδη στην κατοχή σας και πως θα τα διατηρήσετε αντί να κυνηγήσετε νέα έργα και επιθυμίες. . . 

Ταύρος

Με τον Άρη ανάδρομο το αρχικό αίσθημα ενδέχεται να είναι αυτό της αδυναμίας, αλλά η σχέση μεταξύ της πρωτοβουλίας και της αρετής της βούλησης πρέπει να χτιστεί μέσα στον συγκεκριμένο χρόνο της ανάδρομης του πορείας. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα σας δοθούν τα κατάλληλα όπλα ανάλογα την ενδοσκόπηση που κάνετε και την εμπειρία που αποκτάτε. . .

Δίδυμοι

Με τον Άρη ανάδρομο είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια άλυτα ζητήματα των προηγούμενων μηνών προς επίλυση. Καταστάσεις οι οποίες για κάποιον λόγο δεν ήταν εύπεπτες κυρίως σε σχέση με το κοινωνικό σας σύνολο ή ομάδες ανθρώπων. Η θετική πλευρά της περιόδου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου είναι μια ιδιαίτερη αφοσίωση στην αλληλεγγύη και ενθάρρυνση για την προστασία του άλλου. Γιατί αυτό που πρέπει να σκεφτείτε είναι για το τί αγωνίζεστε παρά ενάντια σε τί αγωνίζεστε…

Καρκίνος

Αυτό που πρέπει να θυμάστε με τον Άρη ανάδρομο είναι πως οι αντιπαραθέσεις και τα προβλήματα προκύπτουν κυρίως για δύο λόγους. Ο ένας είναι η αναμενόμενη εμπλοκή μας σε μια ήδη εμπόλεμη κατάσταση που υπάρχει και ο δεύτερος ότι γινόμαστε “επιθετικοί” επειδή το περιβάλλον μας, μας το επιβάλει έμμεσα, κατά κάποιον τρόπο. Είναι πολύ εύκολο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου να βρεθείτε με γοργό ρυθμό μέσα σε ένα πεδίο μάχης γιαυτό χρειάζεται την προσοχή σας σε οτιδήποτε νιώθετε πως πάει κόντρα στην φύση σας. . .

Λέων

Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου είναι επιλογή σας αν θα ανακατευθύνετε τον θυμό και το άγχος  σας ή θα αφήσετε να αυξηθεί η απογοήτευση και η δυσαρέσκεια σας για κάτι που συμβαίνει στην ζωή σας. Είναι σημαντικό με την ανάδρομη πορεία του Άρη να σκεφτείτε τι είναι αυτό για το οποίο αγωνίζεστε παρά ενάντια σε τι αγωνίζεστε. . .

Παρθένος

Η αίσθηση με τον Άρη ανάδρομο είναι σαν να βρίσκεστε ξαφνικά σε μια κατάσταση την οποία είναι δύσκολο να αποτραβηχτείτε από την ενέργεια των άλλων δίπλα σας γιατί κυρίως δεν ξέρετε πώς να πείτε “όχι”. Σε αυτή την περίπτωση οι συγκρούσεις θα τείνουν να στρέφονται προς τα μέσα με αποτέλεσμα να νιώσετε ένα είδος εσωτερικής μάχης χωρίς να ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου με καλή οργάνωση και κυρίως καλή θωράκιση εάν κάτι το νιώθετε “απειλητικό” προς εσάς. .

Ζυγός

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό που μεταφράζουμε ή αισθανόμαστε ως θυμό έχει να κάνει με την ζωτική δύναμη της δικής μας ουσίας που πιέζει να εκφραστεί. Είναι το “υπερεγώ” που αρνείται να αγκαλιάσει αυτή την ενέργεια γιατί την αντιλαμβάνεται αυτή τη στιγμή ως εχθρική. Με τον Άρη ανάδρομο απέναντι από το ζώδιο σας, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα σε σχέσεις και συνεργασίες. . .

Σκορπιός

Μπαίνουμε σε μια εποχή όπου η οργή και ο θυμός εξωτερικεύονται με αρκετά περίπλοκο τρόπο κυρίως λόγω μιας περισσότερο παθητικής παρά επιθετικής στάσης. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου είναι επιλογή σας αν θα ανακατευθύνετε τον θυμό και το άγχος σας ή θα αφήσετε να αυξηθεί η απογοήτευση και η δυσαρέσκεια κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. . .

Τοξότης

Η έλλειψη ελευθερίας είναι το σημαντικότερο ζήτημα με τον Άρη ανάδρομο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Η δύναμη της ελεύθερης έκφρασης μπορεί να σας σπρώχνει σε κατευθύνσεις οι οποίες είτε είναι απαγορευτικές είτε δεν έχετε τα κατάλληλα εφόδια να βρίσκεστε εκεί αυτή την στιγμή. Το καλύτερο θα ήταν να γίνει μια επαναξιολόγηση μέσα από τις συγκυρίες γεγονότων αυτή την χρονική περίοδο. Πρώτα να δείτε που υπάρχει συσσώρευση ενέργειας και μετά να βρείτε παραγωγικό τρόπο εκδήλωσης της. . .

Αιγόκερως

Ο πλανήτης Άρης είναι άμεσα συνυφασμένος με το κομμάτι εκείνο της ψυχής μας που έχει να κάνει με την δράση μας στα εξωτερικά ερεθίσματα. Είναι το αρχέτυπο που σχετίζεται με την διεκδίκηση, τον τρόπο που κυνηγούμε τα θέλω σας. Είναι ο τρόπος που δείχνει το πόσο σεβόμαστε την ιδιαιτερότητα μας και πώς κερδίζουμε αυτό που θέλουμε. Είναι η αρσενική ενέργεια (σε άντρες και γυναίκες) και ανάδρομος μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου δίνει την δυνατότητα αναθεώρησης σε όλες τις παραπάνω έννοιες. . .

Υδροχόος

Η εικόνα του Άρη ανάδρομου με κέντρο το ζώδιο σας είναι σαν να παίζετε χαρτιά, κρατώντας τις συναισθηματικές κάρτες, πολύ κοντά στο στήθος σας, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Η επικοινωνία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και με ποίον τρόπο περνάτε τα μηνύματα σας γιατί είναι πολύ εύκολο να βρεθείτε με γοργό ρυθμό μέσα στο πεδίο ενός debate. Γιαυτό μπείτε στον χορό να χορέψετε αλλά μάθετε πρώτα τον σκοπό του τραγουδιού. . .

Ιχθύες

Η όποια αντιδικία υπάρξει με τον Άρη ανάδρομο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα έχει στόχο να αναπροσαρμόσετε αξίες βάσει τα σημερινά δεδομένα της ζωής σας. Οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών είναι πολύ εύκολο να κινητοποιηθούν αυτό το διάστημα και η συσσωρευμένη ενέργεια θυμού ή απογοήτευσης δεν θα σας βοηθήσουν σε παραγωγικές λύσεις. Ελάτε σε επαφή με την δική σας ακαμψία, ώστε να μπορέσετε μετά το πέρας αυτής της περιόδου να βγείτε πιο δυνατή/ός και έτοιμος για αποτελεσματικές δράσεις. . .

 

 

 

Share: