fbpx

6/9 Αφροδιτη στον Λεοντα – Τι προβλεπεται μεχρι 2/10 για καθε ζωδιο. . .

2090
0
Share:

 

Κριός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να μην παρέχει την σούπερ συναισθηματική ασφάλεια αλλά το παιχνίδι της απόλαυσης και του έρωτα ξέρει καλά να το παίξει, κάτι πολύ γνώριμο για εσάς. Μέχρι 2 Οκτωβρίου μπορείτε να χαρείτε και να δημιουργήσετε πράγματα και καταστάσεις τα οποία ανεξάρτητα αν θα κρατήσουν στον χρόνο, αυτή την στιγμή θα σας δώσουν την ικανοποίηση που απεγνωσμένα ζητάτε. . .

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Θα δώσει πνοή και ομορφιά στον χώρο σας και θα σας ενθαρρύνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Μέχρι 2 Οκτωβρίου η Θεά του έρωτα και κυβερνήτης του ζωδίου σας, σας χτυπά την πόρτα. . .

Δίδυμοι

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα τα πάντα παίρνουν διαστάσεις διογκωμένες. Αυτό συνεπάγεται πως μπορεί να γίνετε πιο δραματική/ός και καπριτσιόζα/ος κυρίως στην επικοινωνία σας, οπότε ασκήσεις θάρρους και υπομονής για τους ανθρώπους δίπλα σας θα είναι πολύ χρήσιμες. Πείτε τους να το φροντίσουν. . .

Καρκίνος

Η Αφροδίτη είναι δυνητικά μια πολύ συνειδητή αρχή, η οποία περιγράφει τα γούστα, τις αξίες, τα ταλέντα. Μέχρι 2 Οκτωβρίου δίνει την δυναμική της και σας βοηθά να εκτιμήσετε σωστά τι είναι όμορφο και πολύτιμο για εσάς στο σήμερα της ζωής σας. . .

Λέων

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι 2 Οκτωβρίου η δύναμη της έλξης θα είναι τεράστια και δεν θα περιορίζεται σε ανθρώπους ή καταστάσεις. Η ζωή η ίδια, η ζωντάνια και η αισιοδοξία σας θα χτυπήσουν κόκκινο μαζί με μια μεγάλη αγκαλιά να σας γαληνεύει. . .

Παρθένος

Η Θεά του έρωτα και της αγάπης σας βάζει σε σκέψεις. Μέχρι 2 Οκτωβρίου μπαίνουν ερωτηματικά και διλήμματα σε ότι δεν έχει ακριβώς το μέγεθος και την μεγαλοπρέπεια που θέλετε. Μην σας πιάσουν οι τύψεις, δεν ζητάτε πολλά, μόνο αυτά που πραγματικά αξίζετε. . .

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα φωτίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την κοινωνικότητά σας και σας δίνει ευκαιρίες οι οποίες δεν έρχονται καθημερινά στην ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε οτιδήποτε μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες και ξεδιπλώσετε το διπλωματικό σας ταλέντο. . .

Σκορπιός

Στο ζώδιο του Λέοντα η Θεά της αγάπης και του έρωτα, Αφροδίτη χαρίζει απλόχερα την χαρά για διασκέδαση και δημιουργία, δίνει ευκαιρίες για καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες. Τα επαγγελματικά σας ή κάτι που θα σας αναζωογονήσει και θα σας δυναμώσει είναι μπροστά, μέχρι 2 Οκτωβρίου. . .

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να έλκει εξίσου δυναμικά γενικότερα αισθητικές αξίες και αρχές. Την τέχνη, ένα λαμπρό μυαλό, ποιότητες θάρρους και τιμής, τον χορό. Μέχρι 2 Οκτωβρίου η γοητείας και η δύναμη της έλξης θα σας οδηγήσουν σε νέους ορίζοντες και καινούργιους δρόμους. . .  

Αιγόκερως

Οι περιορισμοί και η μιζέρια δεν είναι από τα χαρακτηριστικά της περιόδου με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό σημαίνει πως πρέπει να είστε διατεθειμένη/ος να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε όλο τους το μεγαλείο. Μπορεί να είναι κόντρα ρόλος για εσάς αλλά μέχρι 2 Οκτωβρίου είναι σίγουρο πως θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά μέσα από αυτό το άνοιγμα καρδιάς. . .

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα απέναντι από το ζώδιο σας μέχρι 2 Οκτωβρίου σας βοηθά να εστιάσετε την προσοχή σας στις σχέσεις και οτιδήποτε αφορά εσάς με τους άλλους. Μια περίοδος με καινούργιους έρωτες, αναζωπύρωση σχέσεων και φίλους που ανεβάζουν τους παλμούς της επιθυμίας για χαρά στη ζωή. . .

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του λιονταριού θα προσθέσει γλυκύτητα και ομορφιά στον χώρο γύρω σας. Μέχρι 2 Οκτωβρίου η ανάγκη να δώσετε ζωή σε ότι έχει βαλτώσει θα είναι έντονη. Πιθανά να αρχίσετε κάτι δημιουργικό το οποίο είχατε αφήσει για κάποιους λόγους πίσω. . .

 

 

 

Share: