fbpx

6/8 Μια αγκαλια για εσενα! Αφροδιτη στον Καρκινο. . .

Share:

 

Κριός

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο αγγίζει ευαίσθητες χορδές και θα σας βοηθήσει στην αναζήτηση της αρμονίας μέσα στο σπίτι, την οικογένεια σας και την ιδιωτική σας ζωή. Η ανάγκη μιας μεγάλης αγκαλιάς η οποία θα σας θρέψει συναισθηματικά θα είναι η κινητήρια δύναμη και μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου έχετε την εύνοια να το πετύχετε. . .

Ταύρος

Η επικοινωνία αλλάζει χροιά με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Η ανάγκη να έρθετε κοντά με ανθρώπους που νιώθετε οικείους, να ανταλλάξετε απόψεις και να πορευτείτε μαζί προς μια δημιουργική και ευχάριστη κατεύθυνση θα είναι έντονη και θα σας φέρει ικανοποίηση. . .

Δίδυμοι

Τις αξίες στην ζωή σας συναισθηματικές ή υλικές κινητοποιεί η διέλευση της Αφροδίτης στον Καρκίνο για το επόμενο διάστημα. Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου έχετε την εύνοια να εστιάσετε σε αυτόν τον τομέα και με δημιουργικούς τρόπους να φέρετε ευημερία στην ζωή σας. Είτε φέροντας ανθρώπους που θέλετε κοντά σας είτε αυξάνοντας τα υλικά αγαθά στην ζωή σας. . .

Καρκίνος

Η πειθαρχία είναι άγνωστη λέξη αντανακλώντας την βαθιά σας ανάγκη να χαθείτε μέσα στα συναισθήματά τα δικά σας και των άλλων με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου η παρορμητικότητά σας θα σας ωθεί προς διαδρομές οι οποίες θα μπορούσαν να υποσχεθούν αρμονία και γαλήνη. . .

Λέων

Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου είναι μια χρονική περίοδος που η Θεά της ομορφιάς και της αγάπης Αφροδίτη στον Καρκίνο, απλόχερα σας προσφέρει την επιθυμία να νιώσετε και να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε ζητώντας για αντάλλαγμα θαλπωρή και μια θερμή αγκαλιά. Η αγάπη παίρνει συλλογικές διαστάσεις και είναι ευκαιρία να έρθετε κοντά με ανθρώπους που έχετε κοινό στόχο και σκοπό. . .

Παρθένος

Η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, διογκώνει την έννοια της αγάπης, της πίστης, της ευαισθησίας, της συμπόνιας. Διογκώνει την ανάγκη για μια μεγάλη αγκαλιά που θα αντέχει από τις απογοητεύσεις σας μέχρι τις μεγαλύτερες σας προσδοκίες. Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου η συμπόνια προς αυτούς που νιώθετε οικείους σας θα είναι έντονα κινητοποιημένη. . .

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, οι σχέσεις δένουν με συναισθηματικά αρώματα και δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείτε οτιδήποτε θα μπορούσε να βελτιώσει την ζωή σας, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Ένας γάμος, η προοπτική μιας οικογένειας, ενός παιδιού και οτιδήποτε θα σας κάνει να νιώσετε ικανοποίηση θα είναι έντονα κινητοποιημένο μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. . .

Σκορπιός

Για τον Οδυσσέα η μοναξιά ήταν υπόθεση μεγέθους. “Κάτι μεγάλο και ξεχνιούνται όλα”, έλεγε και θα μπορούσε να είναι το μότο της Αφροδίτης στον Καρκίνο για το ζώδιο σας. Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου η ανάγκη να νιώσετε ζωντανή/ός, γεμάτη/ος ενέργεια και δύναμη θα σας σπρώχνει προς δημιουργικές κατευθύνσεις προς εκμετάλλευση. . .

Τοξότης

Οι διελεύσεις της Αφροδίτης αντιστοιχούν με περιόδους κατά τις οποίες αναζητούμε τρόπους συμβιβασμού ή δέσμευσης και κάνουμε στενότερες επαφές με τους άλλους ή με μια πιο αισθησιακή πλευρά του εαυτού μας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου δίνει απλόχερα αυτή την ευκαιρία κινητοποιώντας βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες. . .

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου απέναντι από το ζώδιο σας, μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου, ο έρωτας και η αγάπη φαντάζει σαν μια νουβέλα. Η ανάγκη συναισθηματικής εγγύτητας χρωματίζει την διάθεση σας τόσο έντονα που θα μπορούσε να προκαλέσει μέχρι και θλίψη, αν είστε μόνη/ος. Αυτό το χρονικό διάστημα είναι ευκαιρία να δώσετε σημασία περισσότερο στον τομέα “σχέσεις”. . .

Υδροχόος

Υπάρχει μια τεμπέλικη διάθεση και επιθυμία να ζήσετε το δικό σας όνειρο. Εκεί που οι αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας ή ενός όμορφου διαστήματος του παρελθόντος δίνουν μια νοσταλγική χροιά στην καθημερινότητά σας. Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου η θεά του Έρωτα και των συνεργασιών βοηθά σε καθημερινά θέματα και ασχολίες. . .

Ιχθύες

Η προσωπική σας απόλαυση και ελευθερία κινήσεων θα είναι το κύριο συστατικό που θα προσθέσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο για το ζώδιο σας. Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου η ανάγκη να χαρείτε, να απολαύσετε την ζωή και να πειραματιστείτε θα είναι έντονη καθώς και το βαθύτερο κίνητρο των ενεργειών σας. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: