fbpx

16/11 Αρης στον Κριο, σε ορθοδρομη κινηση! Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

897
0
Share:

 

Ο Άρης, ο Θεός του πολέμου, της δράσης και των πρωτοβουλιών, ορθόδρομος πια, θα είναι αρωγός στα βήματά μας. Η ανάδρομή του πορεία έφερε σε όλους μας μια αναστολή της εξωτερικής δράσης είτε λόγω εσωτερικών κινήτρων είτε λόγω των εξωτερικών καταστάσεων, ωστόσο έδωσε την ευκαιρία για εσωτερικές δράσεις και εξερεύνηση προσωπικών πτυχών που κρύβονται βαθιά μέσα μας. Τώρα με την ορθοδρόμησή του και παράλληλα με τις εξελίξεις, καλούμαστε να κάνουμε τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό ώστε να δράσουμε παραγωγικά και επιδέξια προς την υλοποίηση των επιθυμιών μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι…

Για τους Κριούς, ο Άρης κυβερνήτης σας, κινείται στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί οι εξωτερικές συνθήκες να μην επιτρέπουν να εκδηλώσετε με αυθεντικότητα την ενέργεια σας, εξωτερικεύοντας όλα όσα έχετε αποκομίσει το τελευταίο διάστημα ή να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητές σας, ωστόσο παραμείνετε εστιασμένη σε ότι σχετίζεται με την προβολή σας και την εικόνα που θέλετε να βλέπουν οι άλλοι γύρω σας και προχωρήστε κατά περίπτωση.  

Για τους Ταύρους, η ορθοδρόμηση του Κριού δίνει την ευκαιρία μέσα από δυσκολίες είτε λόγω εξωτερικών συνθηκών είτε λόγω προσωπικών μετασχηματισμών, να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι χτες κυρίως καταστάσεις οι οποίες έχουν μεγάλο βάρος στους ώμους σας. Είναι κυρίως στο δικό σας χέρι και δική σας επιλογή πως θέλετε να προχωρήσετε.

Για τους Διδύμους, η πλανητική κίνηση του Άρη είτε ανάδρομος είτε ορθόδρομος πάλι τώρα, αναμοχλεύει κοινωνικά ζητήματα. Είναι αλήθεια πως οι εξωτερικές συνθήκες δεν σας έχουν βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε με κάποιον τρόπο, ωστόσο το σημαντικό είναι το εσωτερικό κίνητρο που έχετε και χρειάζεται να αναθεωρήσετε για να είστε έτοιμη/ος όταν οι καταστάσεις θα το επιτρέψουν.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στον Κριό έφερε και φέρνει ακόμη μέχρι αρχές Ιανουαρίου στην επιφάνεια την ανάγκη να δράσετε προς επαγγελματικές κατευθύνσεις και στόχους. Οι εξωτερικές συνθήκες δεν είναι και δεν θα είναι βοηθητικές για αρκετό καιρό, ωστόσο μπορείτε να προβείτε σε συζητήσεις και διαδικτυακές επαφές και δράσεις διεκδικώντας την θέση που σας αρμόζει και δικαιούστε, παίρνοντας προσωπική ικανοποίηση.  

Για τους Λέοντες, η μεγαλύτερη τυραννία για τον Άρη στον Κριό είναι ο χρόνος και εσείς το βιώνετε έντονα το τελευταίο διάστημα με τα εξωτερικά γεγονότα και την ταυτόχρονη ανάδρομη του πορεία. Η αυτοσυγκράτησή σας είναι το στοίχημα σας την ίδια στιγμή που ο Άρης πια ορθόδρομος σας σπρώχνει παραγωγικά προς την κατεύθυνση για γνώση και γενικότερα ότι σχετίζεται με ανώτερη εκπαίδευση.

Για τους Παρθένους, ο Άρης ορθόδρομος ενεργοποιεί και σας σπρώχνει να έρθετε σε επαφή με ένα δημιουργικό εγχείρημα “αδειάζοντας” την συσσωρευμένη ενέργεια της προηγούμενης περιόδου. Οι εξωτερικές συνθήκες δυσκολεύουν αυτή την εξωτερίκευση αλλά είναι σίγουρο πως θα βρείτε την πιο δημιουργική λύση.

Για τους Ζυγούς, ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας ανάδρομος ή ορθόδρομος από τώρα και μέχρι αρχές Ιανουαρίου σας σπρώχνει να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να περάσετε με ευκρίνεια τα μηνύματά σας στους ανθρώπους και στον κόσμο που σας περιβάλλει. Η ανάγκη να έχετε τον ρόλο σας και να γίνει σεβαστή η υπόστασή σας είναι έντονη και βρίσκεται τον τρόπο να γίνει κατανοητό πάντα σε εναρμόνιση με τις εξωτερικές συνθήκες.

Για τους Σκορπιούς, παρόλο τις εξωτερικές συνθήκες και τα εμπόδια που υπάρχουν ο Άρης στον Κριό διατηρεί την σπίθα ενεργή κάθε φορά που υπάρχει η πιθανότητα να βαλτώσετε. Το βλέμμα είναι στραμμένο μπροστά έχοντας την ικανότητα να δράσετε με σαφήνεια και τόλμη, όταν η περίσταση σας το ζητήσει και οι εξωτερικές καταστάσεις σας το επιτρέπουν.

Για τους Τοξότες, η διέλευση του Άρη κατά την ανάδρομη του πορεία τον τελευταίο καιρό ζητούσε να έρθετε σε επαφή με ότι σας κρατάει ενεργή/ό και σε καλή διάθεση για πειραματισμό. Τα εξωτερικά γεγονότα δεν επιτρέπουν να δράσετε κατά βούληση και επιθυμία ωστόσο η εσωτερική σας ανάγκη είναι φλογερή και είναι σίγουρο πως καταφέρνετε να βρίσκετε δημιουργικές διεξόδους.

Για τους Αιγόκερους, η προσπάθεια διείσδυσης θετικής ενέργειας σε όποιον τομέα υπάρχει ανάγκη είναι δυνατή με τον Άρη στον Κριό σε ορθόδρομη κίνηση μέχρι αρχές Ιανουαρίου. Μπορεί οι εξωτερικές συνθήκες να δυσκολεύουν το έργο σας όσο αφορά την εξωτερίκευση του αλλά δεν μπορούν να μειώσουν ούτε στο ελάχιστον τις διεργασίες και την προετοιμασία του για να είστε έτοιμη/ος όταν θα μπορείτε να δράσετε με ελευθερία.

Για τους Υδροχόους,  η επικοινωνία είναι το σημαντικότερο πράγμα αυτή την στιγμή και είναι σίγουρο πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και πάντα με ασφάλεια έχετε καταφέρει να βρείτε τις ισορροπίες σας. Τώρα με τον Άρη πια ορθόδρομο θα είναι πολύ ευκολότερη αυτή η διαδικασία έχοντας στην διάθεση σας περισσότερο εύχρηστα εργαλεία για να το κάνετε. Εξάλλου ήταν καιρός να ασχοληθείτε με τα τεχνολογικά μέσα, κάτι που τόσο πολύ σας ταιριάζει.

Για τους Ιχθύες, ο Άρης στον Κριό σας έφερε και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι αρχές Ιανουαρίου με καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με τα οικονομικά, τις κτήσεις και οτιδήποτε είναι πολύτιμο για εσάς. Σε ορθόδρομη κίνηση πια είναι πιο εύκολο να δείτε τι είναι αυτό που αξίζει για εσάς πραγματικά και θέλετε να συνεχίσετε να έχετε στην ζωή σας.

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

Share: