fbpx

5/7 Πως θα σας επηρεασει η Σεληνιακη Εκλειψη στον Αιγοκερω – Αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σας επηρεάζει κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με το επάγγελμα σας και την καριέρα σας. Οι δραστηριότητες σε αυτούς τους τομείς αυτή την στιγμή έχουν την ανάγκη να δώσετε την προσοχή σας και να σκεφτείτε αν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και αν αντανακλούν τα θέλω σας. . .

Ταύρος

Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή γενικότερα θέματα επέκτασης εκτός σπιτιού και ανώτερης εκπαίδευσης κινητοποιούνται με την Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω. Αυτή την στιγμή η αντίσταση μπορεί να είναι έντονη από μέρους σας ωστόσο είναι ανάγκη να δείτε λίγο πιο έξω από την ζώνη άνεσης σας, εκεί που τα νέα ενδεχόμενα υπόσχονται νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. . .

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω υπόσχεται προσωπική αναγέννηση και μια νέα εποχή για εσάς, εάν αποφασίσετε να έρθετε αντιμέτωπη/ος με προκλήσεις που σχετίζονται με βαθύτερες επιθυμίες, την οικογένεια σας και τις κτήσεις. Όλα αλλάζουν γύρω σας και καλό θα ήταν να είστε μέρος αυτής της αλλαγής συνειδητά. Γιατί οι άλλοι το αντιλαμβάνονται σε σχέση με εσάς, γιατί όχι και εσείς;

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω γίνεται απέναντι από το ζώδιο σας και σας ζητά την προσοχή κυρίως σε τομείς σχέσεων και συνεργασιών. Όλα αλλάζουν, μεταβάλλονται, το ίδιο και εσείς. Θα είναι καλό να γίνει ξεκάθαρο στους ανθρώπους γύρω σας, το πόσο έχετε ανάγκη για προσωπική ελευθερία την ίδια στιγμή που θέλετε να κρατήσετε τον έλεγχο. . .

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω φέρνει πολλές σκέψεις σχετικά με την καθημερινή σας εργασία και τις συνήθειες σας. Μια αλλαγή θα ήταν ευεργετική αρκεί να την επιλέξετε εσείς και όχι να σας την επιβάλουν με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι μια πολύ καλή στιγμή να σκεφτείτε και θέματα υγείας. Είτε να ακολουθήσετε μια εναλλακτική θεραπεία φέρνοντας μια απελευθερωτική αίσθηση ή να συνειδητοποιήσετε πόσο οι ψυχικές φορτίσεις επηρεάζουν την σωματική και ψυχική σας υγεία. . .

Παρθένος

Νέους τρόπους αυτό-έκφρασης υπόσχεται η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω για το ζώδιο σας. Η δημιουργία θα είναι παρούσα και η ανάγκη να κάνετε νέα διαφορετικά πράγματα, πολύ έντονη. Αν έχετε παιδιά, ο χρόνος αυτή την στιγμή γίνεται παραγωγικός και είστε σε θέση να τους δώσετε αλλά και να πάρετε χαρά μέσα από κοινές δραστηριότητες. . .

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω επηρεάζει άμεσα το ζώδιο σας κινητοποιώντας ζητήματα που σχετίζονται με την δουλειά σας και το σπίτι σας. Αλλαγές μπορεί να έρθουν τώρα και η ανάγκη είτε να μετακομίσετε είτε να μείνετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι θα είναι έντονη. Ωστόσο καλό θα ήταν να προχωρήσετε με σύνεση μέχρι τα μέσα Ιουλίου γιατί ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να φέρει διλήμματα ή λάθος κινήσεις. . .

Σκορπιός

Θέματα επικοινωνίας κινητοποιεί η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω για το ζώδιο σας. Θα χρειαστεί να είστε ευέλικτη/ος γιατί εκτός την σφοδρότητα των γεγονότων, ο Ερμής ακόμη ανάδρομος δεν δρα βοηθητικά. Σκεφτείτε αυτή την περίοδο σας μια δοκιμασία αντοχής την ίδια στιγμή που ενδιαφέρουσες προτάσεις δεν αποκλείεται να πέσουν στο τραπέζι. . .

Τοξότης

Πεποιθήσεις κινητοποιούνται με την Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε σχέση με το ζώδιο σας και μια ταξινόμηση θα είναι απαραίτητη βάσει την χρησιμότητά τους. Αξίες αναθεωρούνται και οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια έμμεσα ή άμεσα προς τακτοποίηση. . .

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας δεν θα έλεγα πως σας δίνει την κατάλληλη ενέργεια και δύναμη. Αντιθέτως η κούραση θα είναι αισθητή και ο εκνευρισμός ως επακόλουθο. Ο συμβιβασμός είναι μια δύσκολη περίπτωση, πόσο μάλλον αυτή την στιγμή που βάζετε τα πάντα κάτω από το μικροσκόπιο, έτοιμη/ος να εναντιωθείτε κόντρα σε οτιδήποτε δεν ταιριάζει με τα δικά σας δεδομένα και επιθυμίες. . .

Υδροχόος

Η Σεληνική έκλειψη στο Αιγόκερω επηρεάζει πολύ προσωπικούς σας τομείς και καλό θα ήταν να πάρετε τον χρόνο σας όπου νιώθετε πως αυτό είναι απαραίτητο. Η ζωτικότητά σας δεν είναι πολύ δυνατή αυτή την στιγμή και καλό θα ήταν να μην πιεστείτε να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε. . .

Ιχθύες

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με την κοινωνικότητά σας. Είτε έχει περάσει καιρός που είστε μόνη/ος είτε νιώθετε την ανάγκη να γνωρίσετε νέους ανθρώπους είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να αφεθείτε σε αυτή την επιθυμία και να πειραματιστείτε με νέα ενδεχόμενα στην ζωή σας. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: