fbpx

30/5 Ερμης αναδρομος – Προσαρμοστε και προσαρμοστειτε. . .

1885
0
Share:

Ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους για τις επόμενες τρεις εβδομάδες χορεύει στους ρυθμούς των Εκλείψεων. Η τάση να νιώθουμε τα πράγματα εκτός τόπου και χρόνου θα είναι έντονη μαζί με παρενέργειες όπως η ασυνεννοησία, οι παρεξηγήσεις και οι καθυστερήσεις κάθε είδους. Μέχρι τα τέλη Ιουνίου η ζωή δεν σταματά αλλά καλό είναι να αποφύγουμε να δεσμευτούμε σε εγχειρήματα και πλάνα μακράς διάρκειας και να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στην υγεία μας σωματική και ψυχική. Είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για να βελτιώσουμε κάτι που ήδη έχουμε αρχίσει, να προσαρμόσουμε μια καινούργια ιδέα, να επανεξετάσουμε την πορεία ανοιχτών θεμάτων, να προσαρμόσουμε και να προσαρμοστούμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, πολλά πράγματα και κυρίως ο τρόπος που επικοινωνείτε με το άμεσο περιβάλλον σας αναθεωρείται μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Ο τρόπος που συνδέεστε με τους άλλους αυτή την χρονική περίοδο μπορεί να γίνει πιο ουσιαστικός και να έρθετε κοντά με εκείνους που για κάποιους λόγους έχετε απομακρυνθεί χωρίς να το θέλετε.

Για τους Ταύρους, οικονομικά ζητήματα και θέματα αξιών κινητοποιεί ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Είναι σημαντική περίοδος να αναλογιστείτε την παρούσα κατάσταση στους συγκεκριμένους τομείς και να βρείτε νέους τρόπους να φέρετε την ασφάλεια που ζητάτε.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας, σας επηρεάζει άμεσα. Πληροφορίες και νέα δεδομένα έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον ή εσείς η ίδια/ο ίδιος ζητάτε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε την θέση και την παρουσία σας στον κόσμο γύρω σας. Έρχονται νέοι τρόποι με τους οποίους θα γίνετε περισσότερο επιθυμητή/ος και θαυμαστή/ός.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής κατά την ανάδρομή του πορεία θα αναμοχλεύει πολλές σκέψεις οι οποίες ήταν για κάποιον λόγο στο ασυνείδητο σας. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε και ένα βήμα πίσω για να δείτε καλύτερα τις καταστάσεις γύρω σας, ωστόσο θα υπάρξει καλύτερη και βαθύτερη κατανόηση των αναγκών σας και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Για τους Λέοντες, οι στόχοι και τα όνειρά σας αναπροσαρμόζονται την περίοδο με τον Ερμή ανάδρομο. Πιθανά να νιώσετε πως εμποδίζονται από εξωγενείς παράγοντες για κάποιον λόγο ωστόσο θα δοθούν ευκαιρίες να βρείτε τρόπους να βάλετε τα πράγματα στην σωστή τους σειρά.

Για τους Παρθένους, εργασιακά θέματα φέρνει ο Ερμής ανάδρομος στο προσκήνιο μαζί με προσκλήσεις αλλά και λύσεις. Κάτι το οποίο έχει μείνει πίσω δίνεται η ευκαιρία να το διαχειριστείτε εκ νέου αρκεί να αφήσετε την ενέργεια να ρέει και να συνειδητοποιήσετε τις αλλαγές που χρειάζεται να λάβουν χώρα.

Για τους Ζυγούς, εκκρεμότητες και δεύτερες σκέψεις φέρνει ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τα τέλη Ιουνίου και είναι η καταλληλότερη στιγμή για αναθεωρήσεις σε τομείς που χρειάζονται ανανέωση. Μια νέα κατάσταση ενδέχεται να σας γοητεύει αλλά χρειάζεται να επενδύσετε σε αυτή μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου.

Για τους Σκορπιούς, βαθύτερες σκέψεις, απορίες, διλλήματα και ερωτηματικά φέρνει ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Είναι σημαντικό να μην αφήσετε τίποτα στην μέση αλλά και να μην αρχίσετε κάτι το οποίο θα χρειαστεί πολύ ενέργεια από μέρους σας. Με σύνεση και βήμα βήμα οι δράσεις σας.  

Για τους Τοξότες, η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας και ο Ερμής ανάδρομος απέναντι σας σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορη/ο ειδικά στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Με σεβασμό σε όποια αναπροσαρμογή χρειαστεί να γίνει και αποδεχόμενη/ος τα νέα δεδομένα και τις πληροφορίες που θα λάβετε προχωρήστε κατά περίπτωση.

Για τους Αιγόκερους, έναν αέρα ανανέωσης θα φέρει ο Ερμής ανάδρομος στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν θα γίνουν αλλά με την δική σας βοήθεια και συναίνεση θα μπορούσαν να γίνουν βάσει τις δικές σας ανάγκες και να πάρετε χαρά από αυτές. Οι καθυστερήσεις είναι στο παιχνίδι.

Για τους Υδροχόους, με τον Ερμή ανάδρομο καλό θα είναι να μην αρχίσετε μια νέα δραστηριότητα ακόμη και αν ο ενθουσιασμός σας είναι μεγάλος. Οι δημιουργικές σας αναζητήσεις θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια απλά περιμένετε να ορθοδρομήσει πριν αρχίσετε να τα ακολουθήσετε.

Για τους Ιχθύες, τις οικογενειακές σας σχέσεις και την ιδιωτική σας ζωή αναμοχλεύει ο Ερμής ανάδρομος και δεν θα είναι πολύ ευχάριστο από την στιγμή που προτιμάτε την ησυχία σας. Παρόλα αυτά θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τα όριά σας και το απαραίτητο για εσάς πλαίσιο εκεί που νιώθετε αυτή την ενέργεια απαραίτητη.

Share: