fbpx

3/12 Βαλτε πλαισιο στα συναισθηματα σας σημερα – Αναλυτικα τα ζωδια. . .

392
0
Share:

 

Τα συναισθήματα διογκώνονται με την Σελήνη στον Καρκίνο και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σήμερα δεν είναι υποστηρικτικό. Το σημαντικότερο σήμερα είναι να δώσουμε φροντίδα στους ανθρώπους που αγαπάμε και το έχουν ανάγκη καθώς και να σκεφτούμε τρόπους να καλύψουμε τις συναισθηματικές μας κυρίως ανάγκες πέρα από οτιδήποτε άλλο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα ενεργοποιεί ζητήματα που σχετίζονται περισσότερο με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια ρεαλιστική στάση απέναντι στα γεγονότα.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα ενεργοποιούν έντονα τα συναισθήματά σας και τον ψυχικό σας κόσμο. Η ανάγκη να επικοινωνήσετε τις επιθυμίες σας και να δώσετε την φροντίδα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε, θα είναι έντονη.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα σας ωθεί να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό και κυρίως πολύτιμο αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Καλή ημέρα για να αξιολογήσετε τις καταστάσεις βάσει της αντικειμενικής τους αξίας για εσάς.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας σπρώχνει σε δημιουργικούς δρόμους. Εκεί που μπορείτε να κατακτήσετε τους γύρω σας με τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Παραμείνετε σε ότι ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σας.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στον Καρκίνο σας βάζει σε μια διαδικασία περισσότερο εσωτερική παρά εξωστρεφή σήμερα. Τα συναισθήματά σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε δημιουργικούς δρόμους. Η διαίσθηση σας θα είναι βοηθητική στις διεργασίες που κάνετε.

Για τους Παρθένους, η εγκράτεια θα είναι σημαντική ιδιότητα στο σημερινό σας πρόγραμμα. Δημιουργικά εγχειρήματα είναι ανοιχτά και εσείς χρειάζεται να δείτε όλα τα δεδομένα με μια πιο ανοιχτή ματιά. Ακολουθήστε την οδό που σας λέει η διαίσθησή σας.

Για τους Ζυγούς, εργασιακά θέματα κινητοποιεί σήμερα η Σελήνη στον Καρκίνο και μαζί με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό καλό θα ήταν να δείτε τα πράγματα κάτω από ένα αντικειμενικό πρίσμα. Μην αφήσετε τις συναισθηματικές σας φορτίσεις να πάρουν τα ηνία.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να δείτε τα πράγματα από μια πανοραμική εικόνα θα είναι έντονη σήμερα. Η Σελήνη στον Καρκίνο, σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιο σας, σας επιτρέπει να εμπεριέχετε παραγωγικά τα συναισθήματά σας σε αυτό που έχετε μπροστά σας και θέλετε να το επεκτείνετε.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα σας βάζει σε σκέψεις. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για πολλές ενέργειες οι οποίες έχουν επεκτατικό χαρακτήρα, απεναντίας εστιάστε νοητικά σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς και σκεφτείτε τρόπους να το φέρετε στην ζωή σας.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα ενεργοποιεί τον τομέα “σχέσεις και συνεργασίες”. Είναι κατάλληλη ημέρα να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να συνεργαστείτε καλύτερα ώστε να φέρετε ευνοϊκότερο αποτέλεσμα σε κάτι που δουλεύετε αυτή την στιγμή.

Για τους Υδροχόους, δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν σήμερα ή οι εξωτερικές συνθήκες να βιώνονται πιο έντονα. Παραμείνετε σε μια οδό που νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια και είναι σίγουρο πως τα πράγματα είναι λιγότερα δύσκολα από όσο νομίζετε.

Για τους Ιχθύες, καλή ημέρα να κινηθείτε με περισσότερη ευαισθησία. Άνθρωποι που αγαπάτε είναι δίπλα σας και μπορείτε να τους φροντίσετε δείχνοντάς τους την αγάπη σας.

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: