fbpx

29/6 Ο ενθουσιασμος και το παθος παιρνουν φωτια! Αρης στον Κριο – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Κριός

Ο Άρης θα περνάει από το ζώδιο σας για τους επόμενους 6 μήνες, μαζί με την ανάδρομη του πορεία, το Φθινόπωρο. Αυτό το διάστημα θα αναμοχλεύει πολλούς προσωπικούς σας τομείς αλλά κυρίως θα εστιάσει την ενέργεια του σε ότι μπορεί να σας κάνει πιο δυνατή/ό και σε ότι σχετίζεται με την εικόνα σας στους γύρω. Ένα 6μηνο που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα φανούν οι ικανότητές και τα ταλέντα σας. . .

Ταύρος

Ο Άρης περνώντας από το ζώδιο του Κριού για το επόμενο 6μηνο θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες. Δεν υπόσχεται μια εύκολη περίοδο, ιδιαίτερα κατά την ανάδρομη του πορεία το Φθινόπωρο, αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα πλήξετε και κυρίως θα σας δοθούν ευκαιρίες να βγείτε από καταστάσεις οι οποίες έχουν μεγάλο βάρος στους ώμους σας. . .

Δίδυμοι

Ο Άρης κινητοποιεί έντονα κοινωνικά ζητήματα στο ζώδιο του Κριού για το επόμενο 6μηνο. Αυτή η θέση του Άρη θα σας δώσει την ευκαιρία και το κίνητρο να ενεργοποιηθείτε προς μια κατεύθυνση, έναν στόχο μόνη/ος ή μαζί με ομοϊδεάτες, φίλους και ανθρώπους που εκτιμάτε. Σημαντική περίοδος για όνειρα και οράματα τα οποία χρειάζονται μια ώθηση για να γίνουν πραγματικότητα. . .

Καρκίνος

Ο Άρης στον Κριό για το επόμενο 6μηνο φέρνει στην επιφάνεια επιθυμίες και δράσεις οι οποίες χρειάζονται να γίνουν προς μια επαγγελματική κυρίως κατεύθυνση. Οποιεσδήποτε συζητήσεις και επαφές οι οποίες έχουν γίνει με κέντρο αυτόν τον τομέα, τώρα δίνεται η ευκαιρία να δράσετε και να διεκδικήσετε την θέση που σας αρμόζει και δικαιούστε. Δεν θα είναι μια εύκολη περίοδος, ειδικά τους μήνες που θα μπει ανάδρομος το Φθινόπωρο, αλλά είναι σίγουρο πως στο τέλος θα έρθει προσωπική ικανοποίηση. . .

Λέων

Η θέση του Άρη στον Κριό για το επόμενο 6μηνο στοχεύει και κινητοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές, ανώτερη γνώση και ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό με κέντρο το ζώδιο σας. Εκεί βρίσκεται ο σκοπός και η ώθηση την οποία θα δώσει. Ο χειρότερος εχθρός και τυραννία του Κριού είναι ο χρόνος, κάτι που πιθανά θα φέρει προκλήσεις λόγω άλλων πλανητικών δρώμενων και της ανάδρομης του πορείας το Φθινόπωρο. Οπότε δεν υπόσχετε μια πολύ ομαλή περίοδο αν δεν έχετε αυτοσυγκράτηση. . .

Παρθένος

Η θέση του Άρη στον Κριό έχει ένα βαθύτερο κίνητρο για το ζώδιο σας και αυτό είναι να έρθετε σε επαφή με ότι “αδειάζει” την ενέργεια σας. Οτιδήποτε σας σπρώχνει προς μη παραγωγικές κατευθύνσεις και αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να κατανοήσετε σε βάθος τι είναι, με τον Άρη στο συγκεκριμένο ζώδιο για το επόμενο εξάμηνο, θα είναι εύκολα προσβάσιμη. . .

Ζυγός

Απέναντι από το ζώδιο σας θα στρογγυλοκαθίσει ο Άρης στον Κριό για το επόμενο 6μηνο και θα μπει και ανάδρομος το Φθινόπωρο. Αυτό σημαίνει πως κάτι θα σας σπρώχνει συνέχεια να εκφράζετε τις επιθυμίες σας και θα θέλετε να περάσετε τα μηνύματά σας, όπως και να’ χει, σε αυτούς που χρειάζεται να ξέρουν τον ρόλο και την υπόσταση που έχετε. Δύσκολη στιγμή κυρίως για τους άλλους γιατί δεν ξέρουν πραγματικά με ποιον έχουν να κάνουν άπαξ και το πάρετε απόφαση. . .

Σκορπιός

Με τον Άρη στον Κριό χρειάζεται μόνο μια σπίθα για να δώσει ξανά ζωή σε πράγματα και καταστάσεις που έχουν βαλτώσει. Για το επόμενο 6μηνο με το βλέμμα πάντα μπροστά και παρόλο που ο Άρης στο συγκεκριμένο ζώδιο δεν φημίζεται για την προσαρμογή του (λόγω της ακατέργαστης φύσης του), στα θέματα που σας ενδιαφέρουν θα σας βοηθήσει να δράσετε με σαφήνεια και τόλμη. . .

Τοξότης

Για το επόμενο 6μηνο η ενέργεια του Άρη στον Κριό θα εστιάζετε κυρίως σε ότι σας βοηθά να γεννήσετε νέα ενδεχόμενα και να χαρείτε τη ζωή με τον τρόπο που θέλετε εσείς. Αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να είστε κάπως απόλυτη/ος με τα “θέλω” σας και να μην κάνετε πίσω ωστόσο υπόσχεται μια παραγωγική περίοδο με έντονο το στοιχείο του πειραματισμού, ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας. . .

Αιγόκερως

Η προσπάθεια διείσδυσης ενέργειας σε όποιον τομέα έχετε ανάγκη σε προσωπικό επίπεδο (επαγγελματικό, συναισθηματικό, κοινωνικό) θα μοιάζει με μια ανάγκη να νιώσετε έντονες συγκινήσεις, δράση και κίνηση. Ο Άρης στον Κριό για το επόμενο 6μηνο υπόσχεται να φέρει τα πάνω κάτω αρκεί να πάρετε προσωπική χαρά και ικανοποίηση. Ενδέχεται το Φθινόπωρο, θέματα σπιτιού να σας προβληματίσουν. . .

Υδροχόος

Επικοινωνιακά θέματα θα κινητοποιήσει ο Άρης στον Κριό για το ζώδιο σας και θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τον κύκλο σας, να κάνετε νέες γνωριμίες και οτιδήποτε θελήσετε όσο αφορά κοντινά ταξίδια και εμπορικές συναλλαγές. Το Φθινόπωρο ενδέχεται να φέρει προκλήσεις με την ανάδρομη του πορεία, ωστόσο είναι σίγουρο πως ότι αξίζει να μείνει στην ζωή σας θα το πάρετε κληρονομιά μαζί σας. . .

Ιχθύες

Ο Άρης στον Κριό για το επόμενο 6μηνο φέρνει αλλαγές, νέες ιδέες και σκέψεις σε τομείς που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, τις κτήσεις και οτιδήποτε έχει αξία στην ζωή σας. Αυτή την συγκεκριμένη περίοδο μπορείτε να απαλλαγείτε από φορτία τα οποία πέφτουν βαριά στους ώμους σας και να ελευθερωθείτε από δεσμά και παλαιές πεποιθήσεις. . .

 

 

 

Share: