fbpx

29/10 Αφροδιτη στον Ζυγο μεχρι 21 Νοεμβριου και οι σχεσεις σε πρωτο πλανο – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

824
0
Share:

 

Κριός

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό η σύνδεση με τους άλλους παίρνει ευγενικές, πιο ραφιναρισμένες, με στυλ αποχρώσεις αλλά και με μια τεμπέλικη στάση περιμένοντας τα “λάφυρα” της μάχης. Η Θεά της ομορφιάς απέναντι από το ζώδιο σας μέχρι 21 Νοεμβρίου σας ζητά να προσθέσετε ομορφιά στις σχέσεις σας ακόμη και αν χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ότι υπόσχεται ισορροπία. . .

Ταύρος

Η Θεά της ομορφιάς, κυβερνήτης εκτός του Ζυγού και του δικού σας ζωδίου δίνει απλόχερα την ευκαιρία να κάνετε σχέδια και να προσθέσετε ιδέες στην καθημερινή σας εργασία με σκοπό να αισθανθείτε πιο όμορφα στον χώρο σας. Μέχρι 21 Νοεμβρίου η απλότητα με στυλ θα σας γεμίζει με συναισθήματα γεμίζοντας ενέργεια και τα πιο απομακρυσμένα κύτταρά σας. . .

Δίδυμοι

Μέχρι 21 Νοεμβρίου η Θεά του Έρωτα Αφροδίτη θα χτυπήσει την πόρτα σας. Είτε αυτό λέγεται ένας νέο άτομο που μπαίνει στην ζωή σας είτε μια όμορφη ιδέα, ετοιμαστείτε να την υποδεχθείτε με τιμές που της αξίζουν. Η ομορφιά και η ισορροπία, με αυτή την θέση της Αφροδίτης, είναι αξίες ανεκτίμητες γιαυτό επωφεληθείτε τα μέγιστα για να κάνετε τον κόσμο γύρω σας πιο όμορφο. . .

Καρκίνος

Το σπίτι, η οικογένεια, η ιδιωτική σας ζωή με την Αφροδίτη στον Ζυγό παίρνουν διαφορετικές αποχρώσεις, περισσότερο απαλές και πιο ραφιναρισμένες. Ζητήματα σε αυτούς τους τομείς μπορείτε μέχρι 21 Νοεμβρίου να τα δείτε από μια σκοπιά και κυρίως να συζητήσετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και θέλετε να έχετε στην ζωή σας. Μετά τις 3 Νοεμβρίου μπορείτε να προβείτε και σε αλλαγές αισθητικού περιεχομένου. . .

Λέων

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού όλα γυρίζουν γύρω από τις προσωπικές αξίες. Μέχρι 21 Νοεμβρίου δίνεται απλόχερα η δυνατότητα να αναρωτηθείτε όχι μόνο εάν είστε στον δρόμο των πραγματικών σας αξιών αλλά και τι θυσιάζετε προς χάριν αυτών. Σημαντική στιγμή και για αναπροσαρμογές στους τομείς που το έχουν ανάγκη. Η Θεά της ομορφιάς θα είναι αρωγός σε αυτή την διεργασία και διαδικασία. . .

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού έχει πρωταρχικό σκοπό να βρεθεί ένα σημείο ισορροπίας ανάμεσα της ύλης, της επιθυμίας και της αγάπης άνευ ορίων. Μέχρι 21 Νοεμβρίου η Θεά της ομορφιάς και της αγάπης σας βοηθά να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό και χρειάζεται να μπει σε πρώτο πλάνο για να ολοκληρωθεί και να πάρετε χαρά και ικανοποίηση. . .

Ζυγός

Η Θεά της ομορφιάς και της αγάπης στο ζώδιο σας, σας γεμίζει με όμορφα συναισθήματα, διαλλακτικότητα και αυξάνει το ταλέντο της διπλωματίας. Μέχρι 21 Νοεμβρίου αυτό που πρέπει να σκεφτείτε και είναι πολύ σημαντικό για εσάς, επειδή όλα είναι θέμα αξιών, ποίες είναι πραγματικά δικές σας αξίες και ποίες καθρεφτίζονται μέσα από τις αξίες των άλλων χωρίς να φιλτράρονται μέσα από τις δικές σας. . . 

Σκορπιός

“Αγαπάς τον άλλον για αυτό που είναι” πρεσβεύει η Θεά της ομορφιάς στο ζώδιο του Ζυγού και σας ωθεί να αναζητήσετε την ευημερία σ ένα πλαίσιο περισσότερο συλλογικό. Μέχρι 21 Νοεμβρίου η διαίσθηση σας θα είναι πολύ δυνατή και η τάση να βρίσκεται τις ισορροπίες αντί να διαιρείτε θα είναι έντονα αισθητή και στους γύρω σας. Βρείτε παραγωγικό χρόνο για εσάς και ότι ζητά η καρδιά σας. . .

Τοξότης

Η Θεά της ισορροπίας και της ομορφιάς στο ζώδιο του Ζυγού σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με βαθύτερες ανάγκες και κυρίως όνειρα που έχετε αφήσει πίσω για κάποιους λόγους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τις σχέσεις και συνεργασίες ακόμα και μέσα από ομάδες και γκρουπ ατόμων. Αφεθείτε στο άγγιγμα της Θεάς, μέχρι 21 Νοεμβρίου και δοθείτε σε κάτι το οποίο περιβάλλεται από ομορφιά και ραφιναρισμένη αισθητική. . .

Αιγόκερως

Σε περίοπτη θέση με κέντρο το ζώδιο σας θα βρίσκεται η Θεά της ομορφιάς, Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού. Μέχρι 21 Νοεμβρίου σας δίνεται απλόχερα η δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που έχετε μπροστά σας, χαρίζοντας ευελιξία και κυρίως διπλωματία για την επίτευξη των στόχων σας. Εναρμονιστείτε με ότι υπόσχεται ομορφιά και έχει λεπτές αποχρώσεις. . .  

Υδροχόος

Η Θεά του ομορφιάς και της αγάπης Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 21 Νοεμβρίου. Αυτό το χρονικό διάστημα αναζωπυρώνεται η ελπίδα και αυξάνει το σθένος για κάτι το οποίο επιθυμείτε να φέρετε στην ζωή σας στο σήμερα. Σημαντική περίοδος για οτιδήποτε  σχετίζεται με σπουδές, το εξωτερικό και νομικές υποθέσεις. . .

Ιχθύες

Η ανάγκη να νιώσετε ηρεμία και γαλήνη είναι έντονη και η Θεά της ομορφιάς Αφροδίτη θα δράσει ευνοϊκά μέχρι 21 Νοεμβρίου. Προσωπικά σας θέματα και κυρίως επιθυμίες θα έρθουν στην επιφάνεια με σκοπό να αξιολογηθούν και να δοθούν προτεραιότητες προς την επίτευξή τους. Ακολουθήστε την ροή, είναι σίγουρο πως θα σας ανταμείψει. . .  

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

Share: